Ó ilyen itt is van (Péter Péter és testvére Péter Pál :).
A kedvencem a Baka Béla, őt itt mindenki bakabékának hívja. Szegény.
:DD Az biztos "nagyon baba" volt!
Volt egy ismerősünk, azt meg Kara Bélának hívták. Egy másikat meg Sándor Sándornak. Meg volt még egy, az meg Frei Tamás :D
Úgy tudom pár éve egy nő bejegyzette a Kisherceget keresztnévnek. Az se semmi, nem?
Ez néha jól jön...
Pl a zegyik ismerősöm ült a vonaton, és fent volt két kigyúrt nagydarab állat cigány, akiknek ne mvolt jegyük.
Az emberke meg kérdezte a nevüket...Az egyik asszem Baba József, a másik meg Csipkés nemtomki...
Ráadásul a Delon a vezetékneve Alain Delonnak, ennek a gyereknek meg a kersztneve lett volna :))
Igen. :)
Azóta már megszoktam, de először nagyot nevettem amikor az anyukájuk kiszólt az ablakon, hogy: Piroska, Farkas gyertek, kezdődik a mese! (Mert mindig az esti meséig maradhatnak az udvaron). :D
Alain Delon. Fúj ki nem állhatom őt. :(
Lakatos Delonka? Atyám mi jön még? Szörnyű! :)
Bizony! :)
Nem tudom mondtam e már, de a szomszédban meg lakik egy ikerpár, akiket Piroskának és Farkasnak hívnak. :S
Értelmes szülők vannak, nemigaz? :)
Nálunk egyszer egy nő Lakatos Delonkának akarta hívni a gyerekét, Allan Delon (nem tudom jól írtam-e le) miatt. :D
Ezek jók! :) Normáls ember nem ad ilyen nevet a gyerekének. :S
Kolompár Radamesz, vagy Lakatos Ariel. Bocsánat, csak elképzeltem, hogy hangzik... :)
(Mifelénk csak náluk hallotam még ilyen neveket, csak itt Dzsoki van, meg Eszmeralda).
Hát ezek közül csak kevés felel meg. :D
De köszi!