Hát... Te legalább kiigazodsz magadon? :) Véres krimi kell, de az eü oktatás nem tetszett. Attól, hogy a filmben paradicsomlé folyik, nem jut ez eszedbe, amikor nézed...
Mostmár jogosan kritizálhatod, ha valamelyik áldozatot szabálytalanul látják el:)
Az egyik részben pl még élt a fickó, amikor elkezdté kfelbontolni...azt láttad?
:) Igen muszáj. Különben nem lesz meg a heti véres krimi adagom... :) De majd Rátok gondolok közben... ;)
A siker mégis kellemesebb dolog... ;)
Tudod az emilkémet!! Ott még MSN címet is válthaunk. :)
Na most még az okoskodó is pesszimista. Ez a Ti hatásotok... :)
(Sok minden szól a kudarc mellett. Érdekesebb, mint a siker.)
Ez lehet széthúzza, de ideges vagyok...Bár semmi köze a Pápához..mind1,...:D

És muszáj nézned azt a vacakot? Mindig csak valami kis nyomozgatás megy... Itt vagyunk mi Neked! ;) Ma különben is későn jöttél, és nem lesz meg a mai beszélgetés adagom... :)
Tarts fejben egy mondást:
"A sas nem kapdos legyeket" :)
Nálam az emberi hülyeség a 2. Az első a szándékos bunkóság. Mert a hülye nem tehet róla ugyebár... :)
Nem állok bosszút magamon. Csak irritál, ha valaki ennyire hülye.
Engem az emberi hülyeség tud a legjobba nfelidegesíteni.
Évek óta azt tette mfel a saját idegesítő TOP-listára.
:D A Pápáról először nem a focicsapat jutott eszembe... Csodálkoztam is, hogy mi a fenét keresett nála. Panaszkodni ment? :D Aztán nem tartottam lehetetlennek, ha egyes politikusok is odamerészkedtek már... ;)
Ez volt az akiről a múltkor beszéltél? A volt kapus?
Mások hülyesége miatt magadon boszzút állni?!
(néha engem is idegesítenek :)
Dobok egy hátast...Szűcs Lajos, eredeti nevén; Szűcs Áruló ***** Lajos beperelte az FTC-t.
Mert nem kapott pénzt.
Hát kit érdekel!
Már több mint egy hónapja elhúzott a Pápához...Ha nem fizet a Fradi, levonnak pontokat...Én ezt szájbarúgom..csak azért mert szétverte a Pápát 5-1-re a Fradi, ezért most szemétkedik...hát tönkrevágta a hetemet..a rohadék...
Hahó! Mi az elaludtatok? :)
1 óra múlva helyszínelők... :)