Ha nem haragszol ez most nem vígasztal, tekintettel arra, hogy alig tudok mozogni... :S
Egyébként mi ez a pozitív gondolat? Csak nem napon voltál ma Te is? :P :)
Legalább volt nap:)
(Hú de pozitív gondolat) :)
Köszi jól... :) Leégtem a napon és napszúrást is kaptam, de túlélem... :S
Na és, hogy telt a nagy kirándulás?:)
:D Nem az egész család elvonult itthonról, nálunk tegnap volt a "busójárás"... :S Végre ma hajat is moshattam. Boldogság! :)
Én azért nem az összestől. A gyerekkori szomszédunkban lakott egy nő, ő mindig idegrohamot tudott kapni a lepkéktől... időnként hallottuk a sikoltását, ha meglátott egy molylepkét... :)
Én leginkább a pókokat, a legyeket, a szúnyogokat és a kullancsokat utálom. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Szia!
Na és a férfiaknak a jó?!
A nők kirándulgatnak, a férfiak meg járják a házakat (az üres házakat, hiszen az asszonyok meg kirándulnak) :)
Engem is kikezdett...félek a pókoktól...az összes rovartól...
:D Nem, nem technikai, csak időbeli problémák... :)
Köszi, hogy beraktad. Aranyos nyuszi. Annak a nagy nyúlnak olyan édes tappancsa volt és akkora, mint egy kisgyereknek... de tényleg hasonló Giziéhez... :)
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Soha többé ilyet ne! Pfújj pók! :)
:D Valóban dolgom volt, de azért nem ennyire drasztikus... Csak a szokásos húsvéti tennivalók, meg kirándulni is voltunk ma. :)
Amúgy sziasztok! :)
Ha már ünnep van:)
(Kezdem megint a képeket...ez gáz, még időben leállok)
Szerintem Harimatánk csak van egy kis dolga;)
Irigylem...De nagyon.
Semmi dolga...
Milyen jó lenne olyan életet élni, hogy nem lenne kötött az életed...:(
Annak örülnék a legjobban, ha nem lenne időm fórumozni valami kikapcsolódás miatt...Ezt nem kell félreérteni, úgyértem, hogy a sok munka és fáradozás mellt..:(((
Senkinek nem hiányzik a fórum?