Megyek...fáj a hasam:(
Sziasztok, jó éjt!
Miféle cica? Ma kifejezetten vörös macska vagyok... :D
Hát én úgy néz ki hamar ledobom idén a "téli bundám"... :)
Neem:)
A legcsúnyább a mocskos skinhead kifejezés volt:D
Az a lényeg, hogy a kezed nem fáj, így tudod hallatni a hangod legalább itt. :)
Amire kezdődik a suli (tán szerda?), addigra meg is gyógyulsz. Én mindig karácsonykor szoktam beteg lenni... :S Én is mindig kifogtam a szüneteket erre a "nagyszerű programra"... :)
Unatoztál? Én még sosem szoktam unatkozni. És akinek ennyi állata van, hogy unatkozhat? Ja végül is ma nem voltak otthon a nyuszik, hordták a tojásokat... igaz? :)
Az utolsó előtti előtti sora...:)
Akkor biztos szidalmazások válogatása zajlik a beszélgetéstekben...
:)
:)) De, szépen kifejtetted, csak valamit muszáj volt gonoszkodni... ;)
Picit lemaradtam...csak a vasárnapi meccset tárgyalom ki, egy zöld vérű honfitárssal:D
:DD
Szegény! :S Majd a héten kipihened ezt a pihenést. :)
A talpad minden bizonnyal az úszásnál a tempózástól fáj.
Igen, az. De ilyen leégésre fújható szerek nélkül is lehámlik a bőröd.... Már április közepén "vedleni" fogsz... ;) Miféle cica vagy Te? ;D
Semmi különösebbet nem csináltam ma. Unatkoztam meg ilyenek. Pedig akár tanulhattam is volna... :S
Rosszkedvű vagyok? Inkább semleges kedvű...
Aránylag helyrejöttem a betegségből, köszi a kérdést. Már csak a hangom hiányzik :S
Á nem voltam olyan szerencsés... :) Hullajtottam amerre csak jártam... :)
De nekem legalább nem nyolc lábról kellett leszenvednem... :)
Miért, végül is egész szépen kifejtettem nem? :D
OK. Nem erőlködöm velük, még a végén a fejem is fájni fog... :)
OK. De akkor meséld el mit csináltál ma, vagy, hogy mitől vagy olyan rosszkedvű?
Meggyógyultál már legalább?
Te is egy darabban dobtad le a bőröd? :)
:D Örömmel jelentem, hogy az előbb felálltam és a talpam is fáj! Csak tudnám az mitől... :S Lehet, hogy túl sokat voltam vízben? Nem tudom...
Pan-the-nol? Az valami égésre kenhető izé? Egyelőre kihagynám. Amikor legutóbb leégtem rákentem egy egész gyógyszertárat és szépen le is hámlottam mindenhol... :S Vedlettem, mint Psycho pókja... :)
Azért vagyok szótlan, mert nem tudtam egyik hsz-hez sem hozzá fűzni bármit is.
A nyúl a termékenység jelképe (mert szapora) vagy valami ilyesmi, nem tudom pontosan, de nem is nagyon érdekelnek ezek a népi "rejtélyek"...
:)) Ne erőlködj a logikai dolgokkal... ;) :PP
Miért vagy olyan szótlan? Mesélj valamit! Élvezték a napot az állatok? Biztos kint lehettek egész délután... :)
Egyébként Te értesz hozzájuk, miért a nyúl hozza a tojást Húsvétkor? Nem értem? :S :)
:))
Jaj, Neked nem megy ez a pihenés... :) Gyakorlatilag mindenhol leégtél, és minden izmod belázasodott... ;) Lásd el szakszerűen az égési sérülésedet! :) Fürödj meg pan-the-nolban! ;)