Ajtó? Ahol az ilyenek laknak (barlang) ott nincs ajtó... :)
Beszélgettem egy ismerősömmel (barátcsajszóval) aszongya, te egy erősen szociopata egyén vagy...A csajszó Kaposvár egyik elismert piccchológusa,(ha érted a szót), régi baratnőm, sürűn olvasgatja a vicclapot..... -Te vagy a Kálmuska?(mármint hogy vicclapilag)- Szerinted?-Ez a SU nem beteg?_ Mitt tudom én?Nem ismerem..-Küldd el hozzám. Te Su... Mi az , hogy szociopata? Ja, visszatérve a szakmai képzettségére A dóra nyóc esztendőt rántott le Irakban, kicsit bonyolultabb személyiségekkel, mint te valaha leszel...
steppenwolf13 üzenete:
steppenwolf13 nevű partnere hangklipet küldött, amelynek lejátszásához az MSN Messenger legújabb verziója szükséges. Az MSN Messenger legújabb verziójának letöltéséhez keresse fel a következő webhelyet: http://g.msn.com/5meen_us/122.
steppenwolf13 üzenete:
Mucsaröcsöge üzenete:
steppenwolf13 nevű partnere hangklipet küldött, amelynek lejátszásához az MSN Messenger legújabb verziója szükséges. Az MSN Messenger legújabb verziójának letöltéséhez keresse fel a következő webhelyet: http://g.msn.com/5meen_us/122.
steppenwolf13 üzenete:
akkor tessek
Jaj, ne is emlegesd. Reggel is arra ébredtem, hogy fáj a hátam, ezért felültem. Ekkor a fájdalomtól a hasizmomat kezdtem el fogni, amitől aztán a karom kezdett el sajogni... felállni már a röhögéstől sem tudtam. Tényleg van egy határ, amikor az ember már csak nevetni tud magán... :)
:D Lehet, hogy épp amiatt akadt el, amikor be akart lépni az ajtón... ;) És meglepődésében előjött belőle a valódi énje....
Gondolom attól a kapanyéltől nem tudott kultúráltan megnyilvánulni, ami a szájából lógott ki... :)
Hát a váltás csak sokadik gondolatod lesz... Először a hátradőlésnek fogsz örülni, ha a hátad is leégett... ;)
Nem lett volna egyszerűbb Drágám, ha azt írod, hogy a zöld-fehér részek? :P :)
Talán csak beütötte éppen a térdét (vagy a fejét? ;) ), és előjött belőle a kultúra...
Hajaj! Igazi Harimataizmus! :D
Miket nem tudok én produkálni... holnap megyek majd vezetni, biztos megkapom majd, hogy kicsit túl óvatos a vezetési stílusom... ;)
(Egyenlőre bele sem merek gondolni, hogy hogyan fogok váltani... :ß)
Ezt néztem én is...szerintem rázza az ideg...de a jobb oldali, a bal odlali, a felső, és az alsó színkombinációk tetszenek;)
Nézzétek meg a mostani randomot:
Szerintetek mit akar Booyakasha? :S
Ismét köszi a kérdést, és megint azt mondom, hogy már majdnem. Én nem kérdezem meg, hogy te hogy vagy, mert most olvastam, hogy még mindig fáj mindenhol :)
:) I. Harimata uralkodónő (hercegnő?) mondása? :)
A leégés és az izomláz megfelelő kombinációja? ;)
:DD Igen, teljesen igaza van.
Ma én is tettem egy nagy megállapítást, ami akár bevonulhatna a történelembe is, mint híres mondás:
"A vállam én vagyok!" :) Szörnyen fáj...
Aha. És a többi egész végig pontatlan... :)