Na most már akkor sértődök meg ha nem rakod be! Nagyon utálom azt ami úgy történik, hogy nem látom és velem kapcsolatos.
Hát, mit mondjak... nem biztos, hogy megnézem... :S
Viszont utána megnéztem még a Charlie és a Csokigyár című alkotást is... Azt reméltem, hogy micsoda felüdülés lesz az előzőhöz képest... hát mit mondjak... gyereknek azt sem engedném, hogy megézze... :( Megállna a fejlődésben. Buta amerikai gyerekeknek készült butácska film... :(
"Kék a szeme, arca csupa derű... :)"
Vajójában tényeg kék a szemem, barna a hajam és kedvelem a kék színt. Cica helyett pedig macit kaptam. :)
Valójában nem nagyon hasonlít a továbbiakban rám, de gondolom rád sem a másik kettő. :)
Psychot is megrajzoltam, de nem akarom, hogy megsértődjön ezért inkább nem rakom be.
Ebbe is volt egy hasonló.
Itt olyan volt, hogy egy csajon volt egy maszk, ami egy bomba volt vagy mi, és a kulcsa a mellette fekvő srác gyomrában volt...a srác még élt, és ki kellet tszednie a kulcsot, ha élni akart:)
Hát nekem nem tűnt tök jónak... :S Kicsit túl véres volt. Az eleje volt a legszörnyűbb, azt már nem is néztem.
Egy olyan maszkot tett fel egy fickóra, amelyik egy idő után összezáródik (tele van tüskékkel belül) és a szemét kell kiszúrnia magának ahhoz, hogy a kulcsot megtalálja... :S Szörnyű volt, még hallgatni is... :S
Ilyen MTK-s ruhában jársz?:)
Kék szem, barna haj:)
Csak úgy csináltad, vagy magadat akartad?
Cicát tényleg nem lehet. De segítek. :)

Tök jó lehet:)
Az 1 igen bonyolult, halottnak tetteti magát és ő is a szobában van, ahol a 2 fő "játékos"...(Azt nem árulom el, akkor hogy irányítja őket..majd megnézed) ;)
Most egy viszonylag Harimatás SP szereplők akarok kreálni, de így adatok nélkül elég nehéz...cicát próbáltam, de azt nem lehet:( :)
OK. Mit szeretnél a kezedbe? Mondjuk fagyit? Megcsinálhatom... :)
Bezár 5-6 ember egy szobába és olyan gázt vezet be oda folyamatosan amitől 2-3 órán belül mind meghalnak (a gáz hatására vérzékenyek lesznek). :S De egy széfben a szoba közepén megtalálható az ellenszer. Ad nekik hozzá "segítséget" amelyeknek a megfejtésével kijuthatnak, de sok köztük a zsákutca. Pl.: Ad egy kulcsot, ami nyitja az ajtót és megmondja, hogy ne használják. Persze, hogy az egyik rögtön használja... hát nem marad feje. :(
most sokkal okosabb lettem.......lehet, hogy időnként nehéz a felfogásom?
Mondjuk nincs Kalap Úr a kezemen:DD
Nagyon okos az a pasi:D
Legalábbis az egybe az!
A 2-be hogy szórakozik?
Az egybe olyanokat csinál, hogy pl bekent egy srácot gyúlékony cuccal, és beadott neki mérget...egy szobába betette, és egy széf van a szoba közepén rajat egy gyertyával..tök sötét van a helyiségben, és a falon vannak számok...a gyertya segítségével le kell olvasnia a számokat, magjd próbálkozni a széffel...a széfben van a méreg ellenszere...A nagyszerű az, hogy mezítláb üvegdarabokon kell ezt megcsinálnia, és gyertyával járkálni, úgy, hogy egy cseppet gyúlékony vagy, veszélyes:D (a többit is elmondanám ,de ha ez is ilyen hosszúra sikeredett:D)
Na mesélj 1-et Te is!;)
A Fűrész 1.-t nem láttam, de nekem a 2. elég véres volt. Sőt túl véres is... :S Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
A 2-őt majd jövőhéten nézem:)
Szeretem az ilyen filmeket, csak azt nem, hogy mindenki felfújja, és a végén nagyot koppan, hogy azért gyenge ez is, mint az összes:((
Jaj, ezt nem hagyhatom ki. :) Ez volt most a random:
Vagy csináltam egy másikat is, ez lehet, hogy jobb... :)