Na ahhoz kell csak a gyomor, hogy a tehén mellett igyon valaki... :S Brrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
Ádám kosztümben volt, nem kérdés.... :) Különben nem nézegetted volna.
Sajnálom a pasijaidat. Miért? Hát amikor végre következne valami, fogod magad, és elmész dolgozni. :D (Ha ilyen látvány hozza meg a munkakedvedet. ;)
jójó, most már így utólag nem kell kimagyarázni, elhisszük anélkül is;)
hogyne lenne. ha már faluvégen lakom, legyen egy kis helyi szórakozásom is:)
Ja, már emlékszem. :D
És tényleg mire használod? ;)
Még mindig a "pálmafuck" vannak háttérképnek beállítva? És még rám mondtad egyszer, hogy perverz... :D
Aztaaaaaa ez már túlvan a vágósúlyon... :( Ez nagyon ronda szegény.
Olyan kedves vagy, hogy megpróbáltad megkeresni a vazze macskát csak azért, hogy a frászt hozd rám... :P
Ja és hajrá Sanyi! :)
a lényeg, hogy én szóltam előre, te meg valami belső perverziótól vezérelve megnézted, tehát engem nem érhet megrovás a dologért;)
:DDD Én is erre gondoltam, de megelőztél. :)
Hát én sem mondtam, hogy az amire én gondoltam az rossz... ;)
Ezek szerint van kertetek... :)
az igaz, viszont a tejzsír még egyáltalán nincs kicsapódva rajta és úgy a legfinomabb. egyébként ha a tehén mellett iszod, akkor fel sem tűnik, hogy tehén szaga van.
Nem szoktál beszólni. Akkor épp azt állapítottad meg, hogy rosszra használom a gépet. ;) De hagyjuk. Így már nem is vicces, ha tényleg csak ásó volt a fickónál. :D
Nem az a kérdés, hogy mit csinált, hanem, hogy miben... ;)
Na de többet nem árulok el... :)
20 perce a csúnya cicát keresem:)
De nem találom...Esküszöm Sanyi levette a cicanő kedvéért...
Találtam egy aranyos dagi cicát:DD
tévedésben vagy, amire mi gondoltunk, az jó. az ásózás a rossz.
A macskák is ragadozók nem? Szoktak egeret fogni, meg ha jó a kedvük akkor madarat is lehet velük fogatni... ;)
Egyszer megpróbálkoztam vele, de nevess ki nyugodtan, olyan tehén szaga volt, hogy nem bírtam meginni... :S :)
Tudom, milyen macska az ilyen? :)
És jól nyomta? ;) Persze, kertészkedett... És közben mit csinált? ;)
Különben a ";)" smiley csak átvágás volt...
mondtam, hogy ragadozóknak, miért nézted meg?
ÉdesKÉM, tudod Te, hogy hányszor szóltam én már be Neked? :D A kérdés az, hogy most épp melyikre céloztál? :)