En is bizok, de az erzeseim mast sugnak......
Bocs, tavaj. Miota gepelek elfelejtettem helyesen irni. Kezzel meg tollal ez sosem volt problema...........
Mindig a remény hal meg utoljára....
Sosoem tudhatod, én még mindig megpróbálok bízni benne, hogy visszajön. Vagy legalább ír neked.
Most mar jon a "tel". Reggel a kiskabat kotelezo. Itt egyebkent rosszabb a tel, mert nincs futes. Tavaly 8 fok volt a lakasomban. Kis hosugarzoval folmegy 13-ra meg a dunyha.
Nem jott tole semmi :-((((((
De ma ujra probalkozom....bar szerintem nem sok remeny van :-(((((((((((((
Nálatok mindig meleg van?
Bár igen...Napsütés, Sidney, és a hajam még mindig tökéletes!;)
Azóta sem kaptál semmilyen életjelet, ugye? Mert a múltkor mondtad, hogy írsz neki...
A random szerint CicaMata figyel minket:)
Tudjuk, hogy dödi veled van, és a parton szoktatok dinnyét falatozni:)
:(
A tejes dologrol egy regi vicc jutott az eszembe: Mi a jo az anyatejben? Hat, a csomagolas!
Na a birka fejemmel en is beallhatok Harihoz begetni. Harikam, ugye befogadsz?
Gradike, koszi az atallitasi utmutatot. Tuti ki fogom probalni, csak az a baj vele, hogy akkor a datumozas is atallitodik es nem hiszem, hogy azt a ceg orommel venne. Egyebkent tudok word-ben irni, ott egyesevel a szimbolumokbol berakni az ekezetes betuket, aztan azt atmasolni ide. Csak egy kicsit unalmas a dolog, meg neha ilyen 53946X# fele dolgokkal csunyitja el a rendszer a gyonyoru szep beirasaimat. De ha majd egyszer lesz otthon gepem........
Zoldecske, en is drukkolok neked. Epp uton leszek egy hangversenyre. Ha tudnad, hogy itt milyen kis semmiseg egy kressz vizsga. En csak elolvastam a tesztlapot es hulyere rohogtem magam. De te okos vagy , en bizok benned. (Bar sok esetben az esznek ehhez semmi koze.)
Ja es egy szomoru esemeny. Azert szomoru mert kb fel eve varok ra es most nem tudom megvalositani az otleteimet. Ma van ugyanis Dodi szulinapja. Hat, Dodikem akarhol vagy is, N A G Y O N Boldog Szulinapot kivan neked a Te edes kicsi puncstortid.
mondhattam volna azt is, hogy gúdknájgt:)
nem volt olyan bonyolult, mint ahogy hitte, úgyhogy meg lehetett jegyezni:)
nemtom, ha 10 évvel fiatalabb volnék, meg tudnám mondani:)
Ha amiatt számít valaki öregnek, mert az emberi ostobaság zavarja, akkor már én is nagyon vén vagyok...
Csak nem maradok itt egyedül... :S
Jó éjt Neked is és Rettenetnek is! És a még visszanézőknek is.
Én ezt pedofilosként hallottam, de így is vicces. :)