:D Természetesen a részemről is Te. :)
Az kimaradt, hogy...
Jó reggelt fórumlakók! Szép napot Nektek! :)
:D Pedig jönnek még jobbak is utána...
(Galambos Tarzan, Végh Béla :)
Nekem is nagyon tetszettek.
Ja, oké... Persze, mivelhogy te a déli félgömbön vagy... ok.
A Szopós Sándornál megálltam:DDDDDD
Nem bírom:DDD
Először?
Akkor Te leszel az Operaház fantomja;)
A millióból jegyzem: 987000-et elkaptam:)
Megszűnt? Akkor most már tényleg kezd meghalni a remény is... :((
Mivel én nem kivánom a hsz-eim számát úgy növelni, hogy háromszavas beirásokat eszközölök, és két oldalon keresztül kivángatok jóccakát :-), ezért itt válaszolok mindenkinek.
grad-u:
Hogy nektek milyen áldott tehetségetek van ahhoz, hogy olyan nevet válasszatok, amit lehetetlen becézgetni!!!!! Vess magadra, mert ezután papamacinak foglak hivni. A következő szavak csak neked szólnak: üngyümbüngyüm, gögyörebögyöre, dömdödöm, töpörtyű,........I G E N!!!!!, mŰŰŰŰŰŰŰŰködik a magyar billentyűzet. Csak a hosszú iiiii-t nem találtam még meg, és elég idegesitő, hogy minden máshol van, de szólj, mit kérsz cserébe!!!!!!! (Oh, hogy milyen gyönyörű az a hosszú ó a szólj-ban......fülig ér a szám.....nem a szam, hanem a száááááááááám.........pömpörömpörömpöröm.....
Harim drága:
Örülök, hogy beeeeeeeeeefogadtál. Ezentúl totális hátvédelemre számithatsz a részemről.....
Zöld:
vagy inkább ZF, zéef, zöfe - na ugye megmondtam, fölösleges volt rinyálni :-)))))))
Psycho:
Dödinek megszünt az emil cime. Oroszlánkönnyeket hullatok. Hát, vannak a netezésnek is szivet szorongató pillanatai.............(sóhaj)
Marci:
Óraátállitás. Ti előre tekertetek mi meg hátrafele. Igy az időeltolódás most csak 8 óra.
For all:
Holnap (pénteken) ha minden simán megy fogadóórát tartok magyar idő szerint délelőtt 9-10 között. Este 8-ra ugyanis megyek az Operaházba (először) és benn maradok egy kicsit "túlórázni".
Millió pusza nektek!!!!!
Nem az volt a baj, hogy nem írta elé, hogy http?
Okoskodó
"A szerelem egy hosszú, édes álom. A házasság pedig az ébresztőóra."
Ilyen későn mindig ilyen házasságos, szerelmes okoskodás szokott lenni. :)
Ez csak a tudatalattidon és az agyadon múlik. ;)
Hát mert késő van, csak azért.
Jó éjt! :)
A szokásos koreográfia. Elmegy Rettenet, és Te is... :(
Jó éjt!
Én is lelépek, hosszú volt ez a nap.
Szia gradU! Jó éjt mindenkinek! :)
Köszönöm! Én meg Neked Rettenetes álmokat kívánok! ;)