,,Dundika agyrázkódást kapott, és eltörte a kezét"
Ez felettéb érdekes...
Agyrázkódáshoz, agy is kell nem?
Azthittem a szilikon légzsákok megvédik az ilyen esetekben is...
Ezek unatkozó idióta emberek, akik tehetségük híján, ezzel akarják magukra vonni a figyelmet...
Kicsit belelestem a hírekbe:
"Több mint 14 600 embert öltek meg terroristák 11 111 merényletben tavaly a világon az amerikai kormányzat pénteken kiadott évi összesítése szerint."
Ez azért brutális nem? :(
Találtam egy olyan édes oldalt:D
Olyan cuki mopszok vannak rajta:D
Az egyiket úgy hívják, hogy Briós:D
Látod mázlid, hogy van ékezet a billentyűzeteden, mert ha Puncsika írta volna, akkor most az lett volna, hogy nyusz, nyusz, nyusz... :D Nyuszika akarsz lenni?
Hát szerinted ki miatt? Én nem rajongok a madarakért. Nekem a cica és a maci és a cicamaci a kedvencem! :) Direkt le akartam fotózni Neked a sast, de úgy eldugták, hogy egy csomót keresgélhettem, végül meg is kérdeztem, csak úgy találtam rá.
Valahogy nem gondoltam volna, hogy éjszakai állat. Ha meg nem azt, miért rakták abba a házba? :S
Úgy se tudsz megvigasztalni.
Nyüsz, nyüsz, nyüsz :((
Johny-t miattam keresgélted? Köszi:)
OK. Kitalálok Neked is egyet: Depike! :P Ne csináld már... :)
Dehogynem lehet. Én személy szerint egy órát keresgéltem Johnny-t az Állatkertben, meg még egy rusnya nagy pókot is fotóztam Neked. ftcnek meg egy mocit. :D
Láttad a Macskafogó című rajzfilet? Erről az "Állat"-ról az jutott eszembe. :DD
És Ha Menyukának hívnálak?
Vagy Menyesznek? Vagy nemtudom milyen nevei vannak Kukinak:))
Nehéz kitalálni... ha az ember nem is akar kedveskedni... persze én ezt megértem.
Amikor én idejöttem és még beletört az ujjam a Psycho névbe, akkor mi gradUval HaPsyho-nak (Hapci-hónak :) hívtunk. De aztán nem találtunk több nevet, mert erre a névre nehéz kitalálni. De azért kedvelünk Téged is és Zöldikét is, csak ne legyetek már ennyire kishitűek! :D
Na ugye. Nekem nem lehet kedveskedni.
Aztán ha tovább próbálkozok, kapok egy szép fehér négyzetet, a bel felső sarokban egy rövidke de lényegre törő Error feliratot:(
Holnapután? ;) :D
Szép leszel Rózsaszín Babyként is! :D
Hát ahhoz igencsak melegem kéne, hogy legyen:D