Az olyan herélésféle? Vagy a kasztrálás?
Istenem már megint erre hajtotoK? :( Remélem hamar eléritek és akkor lehet újra beszélgetni Veletek. Olyan Marcis ez a számolgatás... Bocs, de így gondolom.
Ez a budaörsi Electro World, az autópálya mellett (M1-M7 közös szakasz, Budapest felé).
Kb. olyasmi akcióik voltak, hogy 50 forintért egy tévé, meg ilyesmik. Hihetetlen tömeget toboroztak, még verekedés is volt azt hiszem a parkolóban. :S
:S Miért?
Akkor tallózd be valahova. Ahova logikailag gondolod.
A lényeg hogy sharingben legyen.
Azt mondaná:
Jó étvágyat (délelőtt)!!!
Hú ha ezt most Norbi olvasná... mármint az igazi... :)
Milyen az alsó réteg? Hátha azt is szeretem és akkor jöhet az egész. :D
Semmi baj!Nálunk már délutan kisütött a nap.Ha valahol keleten lax akkor pech mert az eső arra megy és több napig cseprgett nálunk... ...és 1 jóhír magamnak:TÚLÉLTEM A BÉRMÁLÁST!!!!!!!!!
Nem lehet mindenki Úriember! De köszönöm, hogy Te az vagy! :)
Ott nem tudok Print Screen-t nyomni:(
Ez valahol arra felétek volt? Nem tudom hol van ilyen áruház, illetve most nyílt egy a közelünkben, de ez nem ott készült és ez nem is vol olyan nagy durranás amikor megnyílt.
:D Komálsz? :)) Én is Téged. ;)
Persze, hogy 2 rétegesre csináltam. :) De így le tudnád enni róla, mert felülre került a grízes. :)
Eredeti helyesírással és fogalmazással gyerekdolgozatokból!!
Mi a zsigerzacskó? Az a rész a csigának, amibe a beleit tartja. A zsigerzacskó ara való hogy abba szarjon a csiga és a csigaház alatt jön ki.
Miért van Gárdonyi Géza sírjára az írva, hogy "Csak a teste" Mert a fejét levágták a törökök.
Sorold fel a páros ujjú patásokat! Sertés, disznó, malac, mangalica
Kik voltak a vándor énekesek? Nevezzetek meg egyet közülük! Kodály Zoltán.
Sorold fel a vízpart növényeit! Vízi tündér.
Jellemezd a vidrát! Teste: formás.
Mi az ősföld? Ahol barna emberek és asszonyok laknak, és mindegyik feketehajú.
Jellemezd röviden kedvenc hősödet utazókról, felfedezőkről olvasott könyv alapján! Nekem Jean-Claude van Damme, mert bátran viselkedik és jó a mozgása.
Mi a humusz? Elpuszlott állat.
Ismerd fel rajzról az állatokat! Pézsmapocsék Mocsári patkány
Írj magyarországi halakat! Potty, pngy, jégér, szálszalóka, légy, gólya
Milyen betegséget lehet kapni a parlagfűtől? Energiát.
Az oroszlán jellemzése. hangja: vastag, kitörő látása: gonosz
A cápa jellemzése: Embert nem eszik, de nem lehet benne bízni.
Milyen tápanyagokat ismersz? Sósav, színsav.
Harmadikosak a csapadékképződésről: Ha a hideg levegő összeütközik a meleg levegővel abból lehelet lesz. Ha hajnalban kimegyünk, vizes lesz a papucsunk. A hódara káros, mert feldönti a kocsikat. Csapadékfajta: lisztharmat.
A baktériumokról: Van mikroszkópikus ami kicsit nagyobb, mint ami mikroszkóppal látható.
A középkorú lovagok a lovagi tornákon mindig egy hölgyet tűztek maguk elé.
A nemzetiségi iskolákba több ajkú diákok járnak.
Nyáron nő a kalapos gomba, télen a kucsmagomba.
Villon fő műve az Ótestamentum.
A görög ábécé kezdete: alfa, béta, céda...
II. József, a vaskalapos király Mária és Terézia fia volt.
A fecske egy költöző madár, olyan mint a gólya, csak sokkal kisebb és nem hasonlit rá.
Barbarosa seregében kitört a pestis, amely elől maga a császár is csak álruhában tudott menekülni. Az éhenhalt sereg kitakarodott az országból.
A harangvirág a bimbambuszok
Ne sértődj meg, csak ő szokott nevetni ezeken. :)
Amúgy felétek is ilyen szomorú idő van?
Kell hogy lehessen. Küldd már át hogy mit látsz, hogy lássam én is. Print screen...
Úriembern em mond ilyet Hölgynek!
(Jó, én csak úgy mondtam ,de az már régen volt) :D
Nem jön be? :( Nem baj, attól még komállak. :)
Legfeljebb majd én megeszem az összes grízest. :)
Jaj, ez szörnyű volt! :S Akkor a sok paréj bunkó megállt az autópályán, átszaladt, és úgy ment oda az egy forintos cuccokért. :S Mint az állatok, olyanok voltak. :S