Te mamlasz. Nem arra gondoltam, hogy útban vagy hanem arra, hogy neked ilyen korán még ágyban volna a helyed. De ha már egyszer koránkelő vagy, akkor néhanapján igazán lehetnél mondjuk 27 perccel korábban kelő és akkor tudnánk egy teljes órát fecserészni mindenféle lényegtelen dologról.
A kengurus foto nagyon tetszik. Önvédelemre az állatoknak is joga van :-)))
"Na, nem álszerénkedünk itten! :-)"
Nem hát. De nincs kedvem beállni a félművelt nagyképűek hosszú sorába. :-S
Én sem szoktam tévézni, nagyon ritkán ülök le elé. Múltkor megnéztem egy híradót, de csak szenvedtem a fél órája alatt. Unalmasan, lassan nyőgik ki a híreket, és tesznek közéjük még undorító bulvár híreket is. Inkább meghallgatom a rádiót, vagy megnézem a neten pár perc alatt, hogy mik a hírek. Én is úgy vagyok a tévével, mint te: "Azóta se megyek a közelébe." :-))
"80 még nem, de....tudnék tippelni. Könyörgöm meg ne mondd!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Szót fogadok neked puncsocska, nem mondom meg. ;-) Nem lehet ellenállni egy könyörgő puncstortának... 16 múltam. ;-)
:-D Hú, mekkora felhajtás! :-)
grabU, grabME, dögönyözés? :-DD Miket ki nem találsz!?! :-) Végeredményben akkor mi is történt? Megváltoztattad ugyanarra, ami volt, de javaslatot tettél két új becézés alkalmazására? ;-) (ha nem értettem félre...)
M.A.T.A. Ügynökség? :-D Ennek csak névben van köze CicaMatához? ;-)
A nickemnek egyébként ez a magyarázata:
Gyorsan visszanéztem, met eszembe jutott, hogy még nem válaszoltam. :)
Köszönöm a fordítást. Így már értem, hogy mit akar jelenteni. Épp azért kellett ennek a fordítása, mert megpróbáltam lefordítani az egész dalszövegét. :) Nyelvgyakorlásként, meg azért is mert tetszik a dal. De az én szótáramban csak annyit találtam, hogy a smooth annyit tesz: sima, így nem jutottam sokra vele. :)
Csak azért írtam, hogy nem bántottalak-e meg, mert nem tudtam mennyire sértő az Neked, hogy (ha csak átvitt értelemben is de) a halálod emlegetem. :S De ez csak egy (rossz) vicc volt.
Szép napot kívánok Neked, ja és jó munkát. :)
Csá!
Egy élmény volt veled beszélgetni.
Mentem csááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
MÍMÁMÓ MÍMÁMÓ Ajjaj kezdődik az elődás!
Virtuálisan tényleg nem vagy messzebb a többieknél.
:-D
Szóval te egy emeletes puncstorta vagy. :-) Akkor a krémeseknek tényleg nincs esélyük....
Most megnéztem. Köszönöm. Ugyan a téma eléggé elcsépelt, de ez egy jó összeállítás, sok vicces jelenettel.
Szerinted én annyira figyeltem a hsz számaimat? Vagy számolgattam, hogy mennyi van még odáig? Vagy esetleg nem írtam, nehogy ne egyszerre érjem el a 4000-et valakivel? :S
Nem szerintem ez nem volt annyira Marcis, mint gondolod. De Te tudod.
Jó éjt.
És ez nem marcis? Csak amit mi akartunk csinálni? Ellentmondásos egy kicsit...
Óó a fene! Már megint nem figyeltem. :(
Nem baj, majd az 5000-nél bepótolom.