Ha előtte vágólapra teszed a szöveget akkor megtudod csinálni.
Sokkal rosszabb volt az első diagnózis, úgyhogy most megkönnyebbültünk.
Kedvesek vagytok, hogy aggódtok.
nekem is naon hiányoztatok..sokat gondoltam rátok és hogy mi lehet a fórummal! látom csunyadisznaj odébb állt :) mesélj a zászlórudas-kolbászos dolgokról! :) az még nekem is tetszett :))
na, látjátok mennyi idő telt el a hszeink között? Ilkyen gyorsan nem tudok gépelni.
Mire esküdjek hogy nem én vagyok az? Van a gépeken ilyen dolog, hogy mutassa mikor van bekapcsolva? mert akkor be tudnám bizonyítani... na mind1... ha azt hiszitek hogy én vagyok akkor írjatok Sanyinak és kérdezzétel meg hogy van-e szóközöd dödi.
Uff.
Na CSUMA mindenkinek! Nem kee aggódni..én vok az igazi dödi :) egyébként csak azért nem voltam, mert nem volt net, de sztem erre mindenki rájött! örülök, hogy ennyire komázol Psycho :))
Ha jól emlékszem amikro Sanyi kitörölte a szóközös nickeket, akkor azt is elintézte, hogy ne lehessen ezt csinálni...
Ha zavar abbahagyom, de szerintem kedves:)
Ezt a Menyétkét már nagyon megszoktad :DD
Igen, én is azért gondoltam hogy nem Marci mert annyi hsz.-a van, de néhány tiltott karakterrel Marci is megoldhatja és dödi olyan sokáig volt távol hogy bizalmatlan és gyanakvó vagyok.
Nagyon örülnék ha tényleg dödi lenne...
Szegényke:(
Nekem Menyétke (Psycho) mondta, hogy beteg:(
A hsz. számából én nem erre következtetnék, de mit lehessen tudni.
Pár napig még benntartják, mert tele van a hasürege a kifakadt ciszta váladékával. :(
dödi ma még nem írt... Nagyon sokszor megfordul az a gondolat a fejemben hogy Marci műve ez is.
Sziasztok!
Tündérnek sem neveztek engem a neten :) Köszi:) Örülök hogy nincs nagy baj.
Nem haragszom, de a kioktatásodra sem volt semmi szükségem.
Most jöttél ide, így ne szabd meg, hogy ki mit írjon, tegyen fel, inkább vedd fel a régiek ritmusát.
Ha meg nem látod a képben a humort, nem sok keresnivalód van itt.
Uff!
Szerintem jobb lenne, ha a jövőben mellőznénk a politikai "hirdetéseket" a vicclap fórumon, mivel ezektől a legritkábban kap nevetőgörcsöt az ember, annál inkább dürohamot. Persze aki egészséges humorral van ellátva, annak nem árthat meg, de azért jobb a békesség. :)
Remélem nem haragszol meg érte M.V.
Egyébként üdv a vicclap közösségének!