Miaz?
Megint lekopott az ENTER?:D
Ott a filctoll:D
:DDD
Kezdek lenyugodni... idáigta sokat kellett elszenvednie szegény öreg billentyűzetemnek... Még jó hogy nem vettem újat...:)
akkor csak Psycho mérges rám?
Bocsánat, amit most vettem észre, de mosolyra fakadt a szám:DD
csunyadiszno:
Igaz ugyan, hogy nem neked ajánlottam a a húsáru ilyetén módon való használatát de nagyon érzékletesen írtál a dologról. Mármár megkapónak nevezném. A végén még kiderül, hogy nem véletlenül vetted magadra a dolgot, hanem személyes tapasztalat alapján nyilatkozol, te kis huncut!
Ja tényleg:DDDDD
Köszi a javítást:DD
Sziaszta, akit nem érdekel, ne olvassa:
csunyadiszno (63) 2005-12-20 21:35:33 válasz erre (495)
Örülök ha szerezhettem neked néhány kellemes percet bár ha személyesen találkoznánk akkor megpróbálnék egy fradi zászlórudat felhelyezni a végbeledbe, ami szerintem legalább ennyire tetszene. Biztos hülye vagyok de nem értem mi volt a szánalmas. Remélem felvilágosítasz.
Erre puncsocskánk válasza:
Na-na. A Zoldike az en hatalmas puncsossagom vedelmet elvezi. Elobb velem kell megkuzdened. Ugyhogy jobb ha folkotod a gatyadat...
És a híres dödi mondatok:
először is én nem szoktam ételeket dugdosni magamnak,de Te biztosan érezted már azt a fantasztikus,leírhatatlan érzést,amikor is a finom meleg,zsíros kolbász felcsusszan a végbeledbe! Valószínüleg így tanítottak a szüleid enni! Ez egy kicsit abnormális ugyan,de ne szégyenld magad emiatt a dolog miatt,hiszen ismered a mondást.."Ahány ház,annyi szokás"....szörnyű gyemekkorod lehetett...
:DD
Nem kell köszi..tegnap már visszanéztem :)
Milyen szépen fogalmaztad meg a végét:)
hehh... ha nem cigiznél abból a pénzből tudnád fizetni a netet.:D
Én itt vagyok:))
Csak sziesztázom...a végére tekertem, nézegetem az első bbeszélgetéseket:)
Megkeressem Neked a zászlórrudas dolgot, és a kolbászos visszavágásodat?:D
Köszi!! :)
Most már tényleg megnyugodtam.
huhh..de még mennyire!!! :)) teljesen felhúztok!
látom ftcsrac is lelépett Virágon kívül :((
Szívesen. :)
Jó volt a cigi? Ne károsítsd a tüdőd :)