na de tényleg! Hogy adta tudtotokra azt a 10enakáthány nicket?
:D Igen, így legalább az is kiderült egyúttal, hogy én sem vagyok dödi. :)
Bár ha hirtelen elkezdesz macskákról beszélni, akkor még lebuktatsz... :D
hát ami itt megy, attól tele is lehet! :(
Te? Persze, hogy szólíthatsz úgy:) Te neveztél el Drágám:)
Hát utdnád igazolni egy-két nőneműségedet bizonyító fényképpel, de én Úriemebr vagyok...:)
Sanyi a Vicclap mindenható Ura, az Ő útjai is kifűrkészhetetlenek... :)
úgy látszik Harimata és én együtt küldjük a hsz-okat :)
NEM VKI ÉRTSE MÁR MEG!!!!!!CAPS OFF...arra vagyok kíváncsi hogy van vmelyik témában néhány hsz amit én nem láthatok csak ti vagy hogy a fenében közölte veletek Sanyi?
Fontos az igaz, de tele van vele a bocskorom... :S
OK. Azért én még szólíthatlak Zöld Babynek ugye? :)
Hát igazolást nem tudok adni róla, hogy nőnemű vagyok, de a pasik kevéssé vannak odáig a cicákért... ez ugye engem igazol? :)
én egyet értek veled,bár fontos dolog a politika!
nem kacsintás akart lenni... nem figyeltem oda.... csak az msnen megszoktam;)
Már megint politizálni akarsz?
Az a politizálós téma a nickkel nem volt elég?
Marcikám, ezt most miért Nekem címezted? Én utálom a politikát és nem is idevaló téma.
Hát az is lesz, ha valaki így szólít...már Marci 5139. hozzászólása végén az a kacsintás is fájt...kirázott a hideg, tudom nem úgy értette:D
na de arra vagyok kíváncsi, hogy mi volt azon az mszp-s estén????????????????????????????? Léccio vki monja már meg:) :S :DD
dödi, láttad az 1000.hszem?
mongoosemarci (1000) 2006-03-05 06:55:10 válasz erre (45)
....Huhh, mit is írjak 1000. hozzászólásnak… Sajnálom, ha valakit megbántottam az elmúlt két hónap alatt. Sajnálom, hogy Dödi pont akkor tűnt el, amikor én felbukkantam, szívesen megismertem volna. Psycho, tőled is szeretnék mégegyszer bocsánatot kérni a letartóztatásos dolog miatt. Mit is sajnálok még? Mást nem, de ha valakinek problémája van velem az nyugodtan írja le. Örülök, hogy egyszer januárban betévedtem a fórumba, rendes embereket ismerhettem meg. Na, nagyjából ennyit akartam ideírni.