1. Na de ilyet! Minden hazatérőnek ölelés jár, nem? ÉN szégyellem magam helyettetek. Jaj, még elriasztjátok itten nekem.
2. Ha tényleg ismernétek a dödit, tudnátok, hogy őt nem szabad csak úgy faggatni. Annyit közöl magából, amennyit jónak lát. Úgyis mindig a tiszta lényeget adja. Csak észre kéne azt már végre venni.
3. A malac egyszerűen csak személyiség-zavaros volt. A rosszat meg inkább el kéne felejteni nem felemlegetni. Ha a dödiről a malac jut az eszetekbe, akkor nagyon sajnállak titeket. Én inkább a szépre emlékezem és mosollyal (hát, mi tagadás inkább fülig érő vigyorral) várom a jövendőt...
4.Egyetlen problémám van a Húsvétról visszamaradt vállalati csokitojásokkal. Az, hogy üregesek.
mikor bringázom, általában úgy veszem észre hogy senki se tud;)
hehhe, én is december közepétől vagyok a képek alaatt... Képzeljétek, úgy volt, hogy opkt. eleje körül regiztem, de elfelejtettem a nivkem:S Azán küldtem magamnak 1 jelszóemlékeztetőt.. és szerencsére úgy kezdte hogy Kedves mongoosemarci!:)
Okoskodó
"Egy csomó ember nem tud autót vezetni. Úgy értem, rajtam kívül senki."
Jaj, ez ám a szerénység!!!! ;)
Na, visszanéztem :)
Már nincs itt senki?
Megyek én is akkor, alukálni.
Jóccakát (mégegyszer) mindenkinek!
én is menek..holnap leszek..aludjatok jól!
De, ott voltam december közepétől nagyjából.
Nem is tudtam, hogy van fórum, csak a képeket és a videókat néztem. Marci írt, hogy menjünk a fórumba. :)
SZASZ!!!! aluggy jól!!!! Puszika neked!!! :)
Én mára lelépek. Még egyszer lehet hogy visszanézek majd :)
Jóccakát mindenkinek!
dehogynem erős vagyok mint a bivaly!!! ;)
A képek alá nem írtál január eleje előtt?
Itt csak idén január elejétől. Az sg-n láthattad.
Mikor gradU idejött a fórumba nekem is ismerős volt a neve. Úgy örülök hogy tényleg te vagy dödi és visszajöttél :) Én már tényleg azt hittem hogy többé nem jössz...
Más gyerekeket moziba visznek, vagy színházba... :)