Grb fdhdfj vgfyghfyi gruidisulhg sil ghsdfuilgh ri rgghrui grgh sduilghruil ghuightugh tuight gtuituigtui hughguh gghfhgjghfjkdhgjkhgkh fkj hgfjh gjkg hjkfhgjhfj ghjkhjk hgjkhgjkfh gh kgjhj gh hgjkhg hdfghhruh guh erh eru hgeruk uih rugh uh ggrhg hbfbvbvb b fk hkjkf hurkh guirhgu grhu ri ghu ghh guh hugruhg hhgrehu ruieh herhughgr hgurhugh guh uhgrh ghuhurhgbh bruigh uih u gh gyu gt784g yrg eryghjg frgy 47 greg r gght74 3 ge grgy t74 t4gfgjg ywe gty4gyegwf geyg fiyw gfg wg fiw tf784g g fw gfiruiw gif erukwhgk r gir ghuw rukger gi grguir gruieihg rejygygier gui ii rierhui ghierh gerug her eri gyreh huier !!!
2. Jubilejumi beírás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MMMMMMMMMMMMMMMCCCCCCCCCCCCCCCPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPUSSSZZZZZZ!!!!!!!!!
CUNCIMÓKUS VAGY HARIMATA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzsundzsara bundzsa!!!!!!Hökk hökk hökk!
meg hogy így nehéz párt is találni és kénytelen ilyen rohadt sokat élni, hátha röpke pár millió év alatt beesik hozzá egy a lyukba
randomtudtadezt?:
A kiwi, Új-Zéland nemzeti madara nem tud repülni. Föld alatti lyukban él, majdnem teljesen vak és mindössze egy tojást tojik évente. Ennek ellenére 70 millió éve él a Földön.
ez csak úgy lehetséges, hogy tökélyre fejlesztette a jelentéktelenséget:)
végülis igaza volt, mert a harmadik nem az, tehát csak kettő van neki.
biztos oda jár álmai pasija aki rá se bagózik. de majd kinövi:)
Idézgető
Két fegyverem van: a lábam, a kezem és az eszem.
(Az Atlanta Falcons hátvédje, sikerének titkáról)
- Michael Vick
Focista vok lehet okosabb vok.......
Abban az OCC részben, amit átküldtél, Mikey és Vinnie karikatúrája van a hátsó sárvédőn.
Az is motorfestét, akkor ők sznobok?
Nekem tetszenek azo ka sisakok.
A dinnyés ötletes.
Egy sima fradi embléma nem nagy munka, nicnsenek benne olyan dolgok ,amiket részletesen ki kell dolgozni, ezrét viszonylag olcsó lehet.
néhány embernek annyi aa pénze hogy nem tudja mire költeni...ezért vesz meg sok szart. én se verném el a pénzem ilyenre, de akinek annyi van belőle mint a szemét...
Hülyeség felesleges dolgokra elbaszni a pénzt.
Ezzel nem értek egyet. Ez csak egy luxuscikk, és ráadásul sznobizmus is.
szerintem akinek motorja van annak nem olyen nagy gond 40.000 Ft.