De ez így volt mással is..pl mikor focit láttam a Sport 1-en akkor Te jutottál az eszembe.amikor a System Of A Down zenéjét halgattam a Viván,akkor Psycho..és így tovább :)
hehhe:DDDD ha így vásárolnék nem élnék rakorr krumplin, házi kenyéren(Virág); datolyán; pudingon; mazsin kívül semmin... egy kicsit egészségtelen lenne:D
Ja és Sport szeletes jégkrémeket is:))
jajj nem bocsi Dödi, Micknek szántam:(( :D
Vagy ezt tényleg dödinek szántad?
Én?
Jajjj köszi, de kedves vagy!:D
Tudom, a kis puncsika!:))
Ja asszittem ezt dödinek írtad:DDD
Neki címezted:D
mikor nem volt net,haverom megkínált 1 puncsos cukorkával..mit gondolsz ki jutott az eszembe egyből? :)
Mondtam neki, hogy a nevében, az M helyett egy D-nek kéne lenni, egy kis head-del fűszerezve, de nem hallgatott rám...
Ő az amcsifocit nyomja ha jól ismerem.
Ahhoz meg tényleg szüksége van egy kis testre.
Nemtudom mi folyik itt, de Marci előző hsz-e nem votl szimpatikus..visszaolvasok és kritizálok:)
De előtte egy kis kedvesség:)
Most jöttem haza a Pennyből.
Vásárolgatás közben, eszembe jutott Kék Baby, és vettem egy kis datolyát:) Ha jól emlékszem azt majszolgatott Vicclapozás közben a múltkor:)
Majd gradU is beugrott, ígyhát vettem 3 csomag pudingot:)
Először a kezeim közé akadt egy csokis, de eszembe jutott a mi kis puncsocskánk, és puncsosat vettem:))
és még én nemm írok helyesen... na, én meguntalak... szólj ha elmentél... vagy ha 10 fölé ment az IQ-d...
huhh de nehéz eset vagy... de mindjárt adok neked linkeket ahol ilyen egyedekkel foglalkoznak... ne aggódj, nem vagy egyedül... más elmebetegek is vannak, szóval jól elleszwel a diiliházban. pl ez, itt válogat6sz is, hogy melyik tetszik.: