Húú ezért ki fogsz kapni tőle. :)
Lehet, hogy a szomszéd ablaka felé néztél véletlenül és a TV-jükben valami katasztrófa film ment, vagy véletlenül nem az ablakon néztél ki, hanem a tv-be be... :)
Ne jó nem cukkollak. :)
Itt azért nem volt ennyire szélsőséges idő, de egész nap nagyon fújt a szél a nap meg hol előjött, hol elbújt annak megfelelően, hogy kivittem-e a mosott ruhákat, vagy behoztam... :S
Nem röhejes, hogy május elsején megnyitottak a strandok? :S
:D És milyen volt? Nekem nem szoktak bejönni a zacskós levesek.
Egyébként amikor tegnap végére értem a sok hsz-nek a viiszaolvasáskor, akkora már tényleg csak azt láttam, hogy jó éjt, jó éjt... :(
Szóval nálam is ez megy sokszor.
De egy nővel ne beszéljek az időjárásról.
Ez olyan Rettenetes:)
Itt nagyon egzotikus idők vannak...
Reggel jó idő, pár perc múlva eső, majd hideg, majd jó idő, meleg, majd hideg, aztán maradt a hideg...Ki se mentem, ezt csak úgy leszűrtem a horizont látványából:)
Az jó dolog:)
Amikor én megjövök, és sok a new szöveg, akkor elkdezdek olvasni...miközben olvasok, mégtöbb termelődik...Amint befejeztem, mindenki lelép.
Nálam ez szokott menni:(
A Cicáknál ez máshogy van:)
Ma sokáig tűnődtem valamin...
Megfőzzek-e egy pudingot...
Végül egy adag por-gyümölcslevesre esett a választás:)
Mi újság az ország távoli részeiben? Nálatok már tombol a nyár? Itt meg lehet fagyni... :(
Szia Neked is! Végére értem az olvasásnak :)
Rohadt drága.
A múltkor Sárospatakon járkáltam, és láttam valami parkszerű telepen egy biciklis crosspályát vagy mit.
Eszembe jutottál:D
nah azok már jobbak... hát egy olyanba egy teleszkóp fél milla...
tour de france-os bringára nem vágyok...:D
De jó sok píz...:)
:) Engem is idegesített, de két aranyosnak látszó olyan "anyukás" nő jött olyan kedveskedő mosollyal, ezekkel nehéz bunkó lenni. :S
Hát csakis! :)
Bár valószínűleg ha meglátom, hogy jönnek nkább messze elkerülöm őket. :(
Hát...
Cool, CNN:D Meg nemtudom:)