no igen, mert az ember idővel finnyássá vált. bezzeg a jó öreg barlangban a maradék 8 ujjunkat is megnyaltuk volna egy kis pacal után:)
Az biztos idősebb macsek volt már. Én egész kicsiként kaptam. Egy állatkísérleti telepen született, úgyhogy hamar elhoztam. :S
Az volt a legjobb amikor kiöltöztem, mert a harisnyák ádáz ellensége volt. Vagy rögtön tiszta szőr lettem, vagy csak picit beleakasztotta a karmait... :D Pláne ha sietnem kellett.
Hát tudod, hogy kell,nemigaz Drágám?:)
Rendben Baby, megfogadom a tanácsot:D
Nem eszek több zöldalmát, körtét és szőlőt sem:)
Igen? :P És milyen perverzióm van, elmeséled, hogy én is tudjam? ;)
Az előbb a macskás összeállításon majdnem bepisiltem a nevetéstől, úgyhogy nekem már majdnem összejött ez. :D
Mindenevő? Elvileg csak. :) Például a pacalt nem mindenki eszi meg, és inkább keresnék mást, ha csak olyat kapnék. :)
A kutyakaját sem szívesen falatoznád... Szóval van sok dolog, ami a mindenbe beletartozik, mégsem ennéd meg.
drága kislányom most szerzett be egy ilyent. pedig mondtam neki, hogy a kismacska nem szereti a dögönyözést
Ó Drágám Neked mindenről ez jut eszedbe... :D
De azért ha egy étel már zöldes ne edd meg csak azért mert hasonlít a kedvenc csapatod színére! :D
Köszi a leírást róla. Aranyos lehetett.
Nem próbáltam még. Régen volt macskánk egy rövid ideig, de az nem volt harcias. :)
Eléggé fájhatott... :S Jó hegyes karmai vannak...
:DDDDD Jaj most nem tudok a röhögéstől írni.
Zöld szem, alapvetően fehér, zsemleszínű foltok...
Fradi embléma:
Zöld-fehér-arany.
:)
Neeem! Erre válaszoltam: Én is ilyen perverz alak vagyok. :D
:DDDDDD
Nagyon jó:))
Köszike!:)))
Sok aranyos Cicamata:)
az ember mindenevő, nehéz olyant enni ami nem emberi:)
Nem, nagyon szép foltos cica volt. Alapvetően fehér és nagy zsemleszínű foltok voltak rajta. :)
Perzsa-házi keveerék volt, nagyon szép vastag bundája volt és zöld szeme.
Persze, hogy vadászott. Vadászott az mindenre. Próbáltál Te már úgy felszedni bármit is a földről, hogy ahogy a föld felé közeleledett a kezed egy macska ugrott elő valahonnan és 10 pici karmocska mélyedt a kezedbe? :) Én egyszer szilvát szedtem össze így a kertben, nyolc napon túl gyógyultam... :D
:P Mit? Még nem mondtam, hogy csak emberi kajákat fogyasztunk. :)