Bocs pont a képet felejtem el...
nem, mert a fénykép nem teljesen fekete a holdtól barla lévő részt befeketítettem... sztem látszódik a külömbség...
Komoly és határozott megfigyeléseim szerint, hamarabb le tudom nyomni kétszer a Caps-t és a betűt, mint egyszerre a Shi(f)t-et és a betűt.
1299:) drágán adtaák a gyújtóst:D
akkro írd rá a shiftre hogy olyan caps lock amit csak 1x kell lenyomni, de le kell nyomni a betű beírása közben is...
Ez egy érdekes kép.
Ha a monitorunk elég tiszta, a fekete részét tükörként is használhatjuk. :)
Mennyi volt ez az izé...öö...gyújtós?:)
1 van belőle?
Fogod a filctollat, ráírod valamire, és már 2 lesz:)
A funkciója lehet, hogy nem az lesz:)
ezt nézzétek hogy milyen holdfotót csináltam kézből. nagy lesz de ez csak így mutat jól... gondoltam itt megy át a leghamarabb a másik oldalra:

nincs vmelyikőtötknek szügsége egy hivatalos pokémon kézikönyvre?;) tegnap este találtam és olyan jókat röhögtem magamon hogy 6-7 éve én ezt komolyan is gondoltam és tudtam mind a 150 pokemon nevét magasságát sorszámát fejből:D

caps lockkal? de az úgy hosszabb idő, mer azt 2x kell lenyomni és ráadásul csak 1 van belőle...
én sinte mindenki mögött férfit feltételezek... mikor megjöttem, Psychot is annak gondoltam...:P :D
kösz, ezen szétröhögtem az agyam:DD
aaaahhhhhh:DDDDDD
hát ez naggyon jó:DDDDDDDDDDDDDDD
végül olyan kártyavárat építettem ami azt kibírta hogy arrébtoltam az asztalt... utány még rétettem a tetejére vagy 3 pakli kártyát és még azt is kibírta:-)
ahha, egyszer.... Tihanyban. vmi 68-cal mehettem:D ;)
grat., te lettél a 20000. hozzászóló;)
Ma erggel lemegyek vnmi kaját nézni és mit találok???
Datolyát:)))