Vááá ez nagyon jó recept:))) köszi, a gusztustalan dolgoket szertem:)
Rájöttem. Középpen az a „ idézőjel akar lenni.
Minden versben jó ha rímel,
Ezért írok mindig kézzel.
Mondom is, hogy timbuktu,
S puncsból sem lesz rímbuktu.
Ja, -ta.
Marci, a Bp.-i képet elmentettem. Tényleg nagyon szép, bár honvágyat nem ébresztett bennem. (Csak mutogatom.) Ha valaki vállalja, hogy felteszi az egyik kedvenc fotómat szidniről, akkor azt elküldeném. Hátha megjön rá az étvágyatok....
Ja, és nem rémisztgetés képpen mondom neked, de a fiúk 16 után kezdenek csak igazán nőni.
Puddingrajongóknak:
Az én szakácskönyvemben pontosan 58 féle puddingrecept van (1936-os kiadás). Ha valakit bővebben érdekel küldhetek listát. Kis ízelítő a cifrábbakból: Vulkánpudding, Égő szerecsenpudding, Asztalkendőben főtt parmezánpuding, Sonkás, kelkáposztás rízskása pudding, City-pudding (kizárólag városlakóknak), Makaróni-pudding, Parajpudding (ez ződ), Datolyapudding (na, kinek is?), Hópudding, aztán alma-, narancs-, mogyoró-, borjútüdő-, megamimégbelefér pudding.
Mocsári galuska:
A lényeg, hogy olyan undorító legyen a végeredmény, amennyire csak lehet. Veszel különböző színű puddingporokat. Megfőzöd és összekevered, hogy valami jó ocsmány színt kapjál. Teszel bele babapiskótát, s amikor az átázott még jobban összekutyulod (kutyulit azért ne tegyél bele). Fölfújsz egy lufit. Azt beleteszed egy tálba és a kotyvalékot ráöntöd úgy, hogy a lufit ellepje. Eztán ízlés(telenség) szerint mindenféle „elhányommagam” kinézetű dologgal, pl. Dunakaviccsal, Medvetalppal, egyéb ronda cukorkával, esetleg fonnyadt virággal, levelekkel díszíted. A bugyogás akkor fog létrejönni, ha a lufit kiszúrod és az nyomja ki magából a levegőt.
Na, az én ifjúságom ilyen mókákkal telt....SZÁMÍTÓGÉP NÉLKÜL!!!
Én istenem, jó istenem.....
Ez könnyű volt. Van valami nehezebb?
nyugi, tennap reggel én se olvastam el...
Megynyitsz 2 IE-t, és az egyikben ezen, a másikban azon jelentkezel be... ennyi...;) :S
szerintem is... de írok Sanyinak és akkor mkiderül...
én is értettem, de azért jó hogy kijavítottad.
nem én vagyok... ilyeneket én nem tudnék írni....:SSSSS
én viszont elbújok aludni:) legyetek rosszak és gúdnájt:)
Ki utál Téged Menyétke? Max a mikró más nem. :)
Tudom, már spongyát rá, de Harimata, ne utálj. Nem vagyok én rossz.
Na és most mi a random?!
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P
Látod én még itt vagyok, csak elbújtam... :D