Hölgyek! Béküljetek ki egyszer, ha kérhetem....
Menyétke, Harimata! Nyugi! :)
Menyétke, nem kell ám mindig rosszat feltételezni másról, aki ide jár, azok közül senki sem rosszindulatú.
vá... 30 hszt ennyi idő alatt...
Neked mindig bajod van velem. Nem hiszem, hogy nem tudtál volna hozzászólni, Veled is szívesen beszélgettünk volna. Bármilyen meglepő tudok ám sok emberrel, sok féléről is beszélgetni. De mindegy. Úgy is megyek már, tehát most írhatsz kedvedre, nem fogok zavarni.
Én is megyek..... ;) Nekem más dolgom van.
Csak benéztem, de ittragadtam. :) Menyétke és Marci olyan gyorsan válaszolt, hogy muszáj volt kicsit maradni. :)
:DD
Magadat okold ezért részben. MSN-en beszélgettünk. Tudod nem szeretek idejönni mikor Rettenettel beszélgetsz mert csak a félreérthető dolgok mennek, tegnap is ötvenvalahány kacsintást számoltam össze... nem tudunk mihez hozzászólni itt, hát egymással beszélgettünk.
Szia! :)
És Aloha is, én is megyek. De nem azért, hogy okot adjak az újabb pletykára, de tényleg dolgom van.
Este jövök még, de ha majd megint valakivel együtt érkezek az ismét csak a véletlen műve lesz. :)
Na látod, igazad van.Én is így vagyok vele. Ha nincs jó kedvem, azt inkább nem hozom ide, mert átragadna még másokra.
Azért jó lenne, ha mindnekinek jó kedve lenne. :)
El se köszönt. :(
Biztos megvesz minden zöld-fehér dolgot. ;)
Jó utat Neki utólag is. :)
Egye fene! Ez a lényeg, nem a képek! ;)
Hova lett? Hát Szlovákiába ment. Ment vásárolni.
na sziasztok mennem kell :(((
később lehet hogy még gyüvök..
Köszi. Igazából nem jobb, csak nem hozom be ide a rossz kedvem, mert az nektek nem jó, hát mit rontsam vele a hangulatot? Olykor elhúzódok magamnak, ki bánatoskodom magam és nem mutatom a szomorú oldalamat, ennyi :)
Épp ezt szerettem volna én is kérdezni, hogy hova lett az én Drágám! :(