Nem csak az ivászat a gond. Sok ember azt hiszi hogy a kocsi majd szépen elcammog előtte és ha a szélén áll majd jobban látja...
Szörnyű hogy mennyire hülye emberek vannak... a tévében szoktam nézni a Salgó rallyt és mindig rájövök hogy jó hogy nem mentem ki :S
az ő bajuk..aki ilyen helyre meg az vigyázzon magára,és NE igyon!
Hajaj! De még mennyire tudnak vezetni!
Sajnos a sok barom a sodrós kanyarok külső ívére áll, és néha elkaszálják őket. Aki ennyire hülye....
hát igen..voltam már párszor ralin és kicsit elszaporodott az alkoholisták tábora. Az télleg veszélyes..
Nem olyan ritka. Szinte minden évben van olyan hülye aki nagyon a szélén áll és elütik. De sosem a vezető hibája. De a kordont is közel teszik sokszor...
az azért ritka..ezek az emberek 1 kicsit tudnak vezetni!
Szerintem is. Ez amúgy nem csak egy kis közösség hanem egy virtuális család. De Kuki a Keresztapa :)
Gondolod te. Volt úgy hogy a kocsi a korláton is átment, be a legnagyobb tömegbe :S
Jó, szerintem zárjuk le, és kezdjétek el tiszta lappal. Kár lenne, ha egy ilyen kis virtuális közösségben haragban lennétek egymással.
na Psycho?? ki nézel a rallyra? :)
egyébként ha a belső íven vagy,akkor nem lehet semmi bajod..
Ez sértő volt? Csak mondtam neki hogy ha ő itt olyan jól elvolt akkor mi miért ne lehettünk volna ugyanolyan jól el csak máshol?
Megyek vezekelni...
Szerintem ez volt sértő: "Magadat okold ezért részben."