Jó reggelt/napot/étvágyat!
Itt vagyok:D
Hát.. igazából apa 2 dolgot csinál főállásban... A matávnak(tékomnak) tervez adsl-t cegléd, nagykőrös, kecskemét környékén, a kissebb falukba meg még telefont is... a múltkor ő és 2 alkalmazott egy hónapig tervezett egy falunak telefont:)
Meg ugye az öntözé... pénzügyeibn nem vagyok járatos, de azért sztem nyárról tartalékol elég sokat...
Hehh, mindenki most jön msnre, ilyen 1 perces stzünetekkel:-)
óóó... nem esett le csak úgy 10 mp után a milka dolog...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Szia!
Csak megkérdezem.
Ezt az öntözőrendszerépítősdit főállásban csináljátok?
Csakmert télen nincs nagy forgalma az üzletnek nem?:)
Vagy nyárról van tartalék money?;)
Tudtad ezt?
Ha Első Henrik angol király karja 42 inch (106.68 cm) hosszú lett volna, akkor most az angolszász országokban használt "láb" mértékegység most 14 inch (35.56 cm) lenne. Így azonban, mivel a karja 36 inch hosszú volt (91.44 cm), így a "láb" hossza ennek egyharmada, 12 inch (30.48 cm) lett.
És ez kit érdekel?:DD
Tudtad ezt?
A termeszek kétszer gyorsabban rágják a fát, ha heavy metal zenét játszanak nekik.
Irigylem azokat, akiknek ennyi szabadidejük van, hogy ilyen baromságokat próbáljanak ki.
Ezért utálom a fizikusokat, a kémikusokat, a matematikusokat.
Sziasztok!
Köszönöm, hogy hiányoltatok. :) Majd jövök. Addig is:
"Chuck Norris jelentkezett a Baywatch főszerepére, de amikor belelépett a tengerbe, elcsitult a vihar és elmenekültek a cápák, és nem tudtak forgatni. Meg kellett elégedniük David Hasselhoff-fal..."
Egy idézet Mikey-tól, amikor csúszkáltak ilyen felfújható gumikon a havon.
,,Én jövök le a leggyorsabban, mert én vagyok a legkövérebb, illetve a legizmosabb, ugyanis a rengeteg izom miatt ilyen nehéz a szexis testem."
:DDD
Megyek, törit kell tanulom :((
Sziasztok, estefelé jövök!
:))
Gondolatátvitel..vagy milyen kifejezést szoktál használni?
Mindig elfelejtem:))
Na! :D Most meg velem gondoltál egyre! :DD
Jaj ne már, Schwarzi nem szimpatikus :( Meg öreg is.
De elmegyek az OCC-sekhez, ott van pár Hummer a háznál. H1 is. :)