:D Ha fél órával később születek akkor ikrek leszek:D
Ha a vegetáriánus zöldséget eszik, akkor mit eszik a humanitáriánus?
Jaaajjjj, jaaajjjj! Engem itt tuti mindenki utál. Minek is születtem erre a világra? Rég le kellett volna, hogy dobjanak Taigetosz hegyéről! Jaajj, jaajj! Olyan vagyok, mint egy siratóasszony! Jaajj, jaajj, semmit nem ér az életem! Egy nagy rakás nulla vagyok! Jaaaaaj, jaaaaaj, jaaaaaaj........
Na Ződ, küldtem neked egy emilt, hogy mennyire utálunk. CC-ben a többieknek is elküldtem. Aki nem ért velem egyet, kérem jelezze. :-))) Kivéve gradUnak, mert az ő emilét nem tudom. (Hogy milyen háttéreseményekből marad ki ezáltal!)
Utánajártam a kínai billentyűzetnek. Nincsen. Az egyik kollegám gépe át van állítva kínaira, de úgy ír vele, hogy begépeli a kínai szót latin betükkel, erre feljön egy kis ablak tele kínai jelekkel és onnan kiválasztja azt, amelyiket be akarja illeszteni. Japán billentyűzet viszont létezik, mert a japánok nem csak szó jelekkel, hanem betűjelekkel is tudnak írni.
bi-bí, honap lesz a szülinapom, erre mit csinálunk? megyünk dolgozni...:( :DD
na megyek eszek vmit...
juteszembe, azért ébredtem fel ilyenkor, mert rosszat álmodtam...:S
vanílila, puncs[:))] és fahéj... és eszembe jutottatok...:D
Okoskodó
Vegetáriánus: régi indián szó. Jelentése: "béna vadász".
:))
Nem kötekedés volt amúgy, csak kicsit hülye vagyok, és nem értettem...
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P Neked
KötekedősKÉM! :)
Puncsika légyszíves erősítsd meg a dátumot, de csak a Fórum Férfiainak kedvéért... :D
:) :PP Nem! Lehet, hogy a dátumot tévesztette el....
Bár egy puncs sosem téved, de a kivétel erősíti a szabályt! :)
Ti pasik mindent túlbonyolítotok! Nem elég annyi, hogy június 2? (Ha nem, akkor nézd megy egy naptárban, hogy hány hét múlva lesz :P) :D