Olyan régen? Azt gondoltam volna, hogy mostanában majdnem minden évben nyernek valamilyen bajnokságban.
Igen, visszaolvasgatok. Mindig. :) Csak néztem, mire lehetne még reagálni, hátha beindul a duma. ;)
Na ne! Brutális az a suli... :S Teljesen önképzőkör. :S Mintha olyanoknak szánták volna a tanfolyamokat, akik már mindent tudnak, csak a papír nincs meg nekik (vagy elvették).
Elképesztő...... Nem csodálom, hogy kevesled.
Alkalom?
Egy se.
Eddig egyszer votl rutin, meg most elsz szombaton. :s
Hány alkalom volt eddig?
Ez azt jelenti, hogy nem is fogsz vizsgázni, vagy csak megint nem bízol magadban? Majd szurkolunk!
:D Nem csak a női sofőrök tudnak veszélyesek lenni. Általában a hétvégi autós, kalapos suzukisokkal (akik ugye Trabiról nyergeltek át a magyar csodára) még több baj van. Egy dologhoz értenek: egyenes úton, 40-nel egész jól tudnak haladni, csak nehogy forgalom is legyen arra.... :D
Kedden lenne vizsga, de nekem az még túl korai:S
A jogiddal most hogy állsz? A rutinvizsga már megvan? Olyan régen volt róla szó, hogy most tényleg nem tudom....
:) Végre egy téma! :)
Igen, itt is esett, sőt szinte szakadt. Reggel is, és 1 óra körül is. Rendesen lehűlt a levegő, csak 14 fok volt reggel, most sincs sokkal több. Most kb. ugyanolyan idő van nálunk is.
Időjárás?
Felétek is esett?
Nálunk korán hajnalban szakadt, most viszonylag jó, csak fúj a szél egy picit.
Naná, miattam jó pár literrel kevesebb oxigéndús levegő áll rendelkezésünkre, mint 24 órával ezelőtt.
Szia!
:) Igen. ;) Csináltál valami hasznosat ma? :)
Sziasztok!
gradU...gradU...
A híres unatkozok és képeket nézegetek szindróma?:)
CicaMata, reggel ugye nem így néztél ki? ;)
A szenilissé válás folyamata:
Idézgető
Először elfelejtesz neveket, aztán elfelejtesz arcokat. Később aztán elfelejted felhúzni a cipzárat a nadrágodon, végül elfelejted lehúzni is.
- George Burns