Azt nem értem, ti az A.C.A. B.- hol látjátok? Lehet, kissé elmaradott vagyok....
kkb: Egyébként meg nem az arca alapján döntöttük el, hanem a mellkasán lévő, általa kért tetoválást használtuk kiindulásnak. Hitler meg nem tudom, hogy jön ide.
ja, még vmi. normális ember nem tetováltatja rá a mellkasára h "f uck the police" ennyi...
kkb, a "kishitlerezéssel" vigyázz, mert adamka95 egyszer nácizott, aztán olyat kapott a fórumba, h azóta se láttuk :D Aki "Kishitlerezik" az marha nagy embernek hiheti magát. (én magamat nem) Szóval: éljen a liberalizmus, minden sorozatgyilkosnak még egy esély, a rendőröket zárjuk börtönbe, mert letartóztat egy kisebbségit (hát persze h rendőrségi túlkapás) Ccccc, vicc
;) (Ez a jel a végéről az 500-as limit miatt lemaradt.)
kkb: Honnan? Onnan, hogy az utcán az iskolai buli után (ami 10ig tartott) meg akartak verni egy acélrúddal, és csak az volt a szerencsém, hogy jött egy 5fős punk banda, akik meg őket akarták megverni. Sikerrel. :D A ruhám teljesen szolíd, soha az életben nem jártam (legalábbis addig. :D) diskóba, szórakozni, vagy bármi más "züllött helyre". És ezek után én vagyok a hibás, mert nem kell egyedül Győr városháza mögött sétálni sötétedés után a buszmegállóhoz. Nekem innen van az élettapasztalatom.
Enkeli: még jó, hogy ilyen kishitlerek közé keveredtél, akik kép alapján eldöntik neked, hogy ki ember és ki nem az. Kíváncsi lennék, hogy honnan ez a sok élettapasztalat?
A.C.A.B. = All Coppers Are Bastards= MINDEN RENDŐR *******!!!!!
Lehet h b@szélgetnek majd az őrsön:) xXx én rád szavok. Csak egy bibi van h amerikába születtél-e? mert ha nem akkor nem lehetsz ott president:P lásd Schwarzeneger... max kormányzó ajánlom indulj itt:)
nagyon király a rendőrbácsi orcáján az a nyájas mosoly :)
gradU: Akkor mire vártok? xXx for President!:P
xXx: Ilyen bírák mellett kisebb lenne a bűnözés. :) Crimo: Az "a.b.a.c." a te elírásod. Amit UTE SKIN írt, arra ezt dobta ki a google: "All Coppers Are Bastards", "Always Carry A Bible". A fickót elnézve vélhetően az előbbi jelentésére gondolhatott.
Nem kivégzés. gályarabság. közmunka pár év után úgy is elpatkol
Kínozni nem kell. A kivégzés épp elég. Enkeli: Tök jó, hogy a bűnözők jogát megvédik, de az áldozatot ki védi meg? (A képen szereplő úriemberről meg nem hiszem, hogy ártatlan.)
Enkeli: Egy bűnözőt megalázni? Megalázni csak az embert lehet, de aki 1 szelet kenyérnél többet lop, az már nem ember és nem megélhetési bűnöző. Én ki is végezném, mert hogy jön ahoz, hogy a más álltal kemény munkával évek alatt összehozott pénzből, ami miatt sokmindenről lemond, hogy megvehesse azt a valamit amit szeretne, amikor meg megszerzi, jön egy ilyen kis azték harcos és ellopja. Inkább tagadjon ki az EU és csináljon csúnya filmeket az Amnesty International, de ezeket különös kegyetlensé
lehet h hülye vagyok, de mi az az a.b.a.c.?