Szakadok a röhögéstől! Közben az kis történet jut eszembe, (ami még jobban nevetésre ösztönöz): Én egy közel 20 éves autóval járok, 19 éves lennék, többre nincs pénzem. De ahogy mondani szokás, öregnek öreg, de az ENYÉM, és kivan fizetve. Az utcánkban lakik egy szépnek nem nevezhető hölgyemény. Amikor mosom az autót, és jön lefelé a kocsinak nem nevezhető, de IL-FERRO felirat felfedezhető gépjárművével picit lassít, mosolyog, és látszik az arcán a tudat, hogy nagyon büszke az autójára. Ez meg
Sikogattam a röhögéstől, mikor megláttam ezt a képet! :))) "Nyerjen autót az Il Ferró-tól!" Tessék!!! :)
Penthouse limuzin :-D Az il-ferro fizeti a srác csukáját
Azért az Adidas cipő beficcen a srácnál :D
Ferraro: Mert nem a megfelelő lábbeli van rajtad. Gumicsizmában kell menni. :)
gradU: Ah ok, így már értem! De a vakációm nagy része cipőtisztítással telik el, mikor hazalátogatok. :)
Én se akartam senkit megsérteni, de tőlem a külföldiek olyanokat kérdeznek, hogy sírni volna kedvem néha...Ne tudjatok róla inkább... buliboy: f*ngod sincs arról, én mit tudok és mit nem, úgyhogy...
A lónak nincs szüksége aszfaltra. Nem költenek felesleges dolgokra. :)
Fenimorenak bizony egy kicsit igaza van... sajnos. Mondjuk, hogy nem éppen "lenéznek", inkább (hogy diplomatikusan fejezzem ki magam) exotikusnak találják Kelet-Európát. :) Remélem, nem sértettem meg senkit. :)
fenimore amiről nem tudsz arról ne írj!!!
Kicsit félreérthető voltam, én a ferroékra gondoltam.
Ja persze, mer' falun az emberek népviseletben járnak, meg vasvillával reggeliznek.
Istenem, mindenütt ez a tacsak sár...Magyar valóság... Örökké ilyen képek jönnek mindenhonnan... elszomorító... csodálkozunk, hogy lenéznek minket külföldön?!
Igazából a cég nem is szűnt meg,csak megcélozta a falusi turizmus logisztikájának fellendítését.Ott kevésbé figyelnek fel rájuk és kevesebb a költség.Szalma,só,karton és filc a címkézéshez,miegymás... :D xD
az alá írás tökre nem poénos a kép annál inkább:D