GradU: nyugi-pufi XD hááháá, alig várom, hogy megérkezzen postán, amit rendeltem, remélem ilyennel bélelik ki!
http://www.killsometime.com/games/Game.asp?ID=59 Ezt nézze meg mindenki aki szereti pukkasztgatni.:) A kép bagyon jó télleg kellene néhány helyre.
mindkét: Igen, népszerű dolog. De nem sokan férnének köré, és akik csak hallgatnák, lehet, hogy nem örülnének az állandó pattogásnak... :) Na meg gyakran kellene cserélni a nyugi-pufi-fóliát.
Mi anno gyakorlaton a raktárban targonca elé raktuk le több méter hosszan a fóliát, annak aztán volt hangja :)
kész, kiborultam XD EZ MEKKORA ÖTLET! :D nem ismerek embert, aki ne szeretné ezeket pukkantgatni :3
lehet, hogy rosszul látom, de ezek a "buborékok" elég nagynak tűnnek, több kisebb kéne... úgy tovább tart
Hát ja!Én is szeretem pukkasztgatni ezeket!Jó szórakozás!
MINDEN HÁZ FALÁT BORÍTSUK BE ILYENEKKEL!!!!!!!! Komolyan!
Én amikor a könyvtárban dolgoztam gyakran pukasztgatam ilyeneket amikor jött egy új szállítmány könyv ilyenbe ágyazva, de valamiért a munkatársaim sose tudták elviselni.
:D Nem rossz. Néha négyzetmétereket elnyomkodtam volna ilyenből. :S Ezaz, sTormy, lázadjunk fel, hogy p(r)olietilén pufi védőfóliát akarunk! ;)
Ezzel kéne telerakni az országot. Ez kell a népnek, addig sem lázad. Légpárnás polietilén védőfóliát mindenkinek, mindenhova!
mkkp.hu itt lehet vicces plakátokat nézegetni (mkkp = magyar kétfarkú kutya párt)