Lehet, hogy a te rendkívül kifinomult humorérzéked számára az én esetlen kis próbálkozásaim nem viccesek...de ha már ott tartunk, hogy pontra tettél, hogy nem vagy a fiam, akkor hadd említsem meg én is, hogy amit én írok, az sem "sz.r", "idiótaság", stb. legfeljebb nem tetszik, ok? Azt hiszem, így kvittek vagyunk...
nem sza.roztam le a trásaságot,téged se csak amit irtál idiótaság és nem vicces
Hát kedves fiam, azért nevezik ezt vicclap.hu-nak, hogy vicceseket írjunk. Ha átépnél a támadó alapállásodon, akkor még esetleg humorosnak is felfoghatnál egy-két hozzászólást... és nem feltétlenül az enyémre gondoltam. Mindenesetre olyan frappánsakat írok én is mint te, de nem sz.r-ozom le azonnal az egész társaságot...
iw84u4t ---nagyon jól értettem mit akartál írni, de ez kb olyan volt mint Fekete Pákó a Fábrynál
Nem a magyarokat szidtam,csak arra utaltam hogy egy csepp irigység érzékelhető az országban, ha a te szomszédod venne ilyen kocsit 3 órán keresztül szidnád az anyját,irigységből,persze a háta mögött, és ne mondd nekem hogy nem. Ha nekem nincs akkor neked se legyen alapon huzogatják meg a trabantosok a 600 as merciket.
Látom, gradU veszi a lapot...de shelbycobra-t nem igazán értem, vagy ő nem ért engem: mi volt a sz.r?
Aki ilyen autóval feszít, az számoljon az esetleges kellemetlenségekkel is. Nem tudom sajnálni az ilyeneket. Nem vagyok együttérző. :)
iw84u4t-----ez igen sz.ar volt. A kocsi rendszámt simán meg lehet találni, nem sok Lambo van Magyarországon, sőt a képeken is látszik
De szerény valaki!? :D Lehet, hogy rossz helyen próbálkoztál. ;)
Nem csak a gazdagoknak vannak ilyen problémái...én is jártam már úgy, hogy "alig fért be"...pedig akkoriban még kocsim sem volt...
A tulaj azért vett ilyen autót, hogy hencegni tudjon. Kicsit besegítettek neki. A rendszám úgysem látszik. Aki meg a környéken lakik, és felismeri a helyet, az úgyis látja minden nap.
ugyanmár ki kérdezte volna meg? Legalja.hu-n is fennvolt ott se szedették le, gondolom itt se fogják.
azért remélem a tulaj meg lett kérdezve erről egyébként itt meg lehet nézni a kocsit, és nem bérelte...: http://carstyling.hu/car_shower.php?id=23656
Kgb simán megoldottad?! Úgy meghúztad a kocsim oldalát, ha nem az anyósom használná szemétszállításra, kifizettetném veled, de így majd megiszunk rá egy tallérost, aztán el van intézve.
Igen, és hogyan? Mi lett a hátsó sárvédőkkel?
Kösz az aggódást srácok, végül simán megoldottam a beállást! :-P
UTE SKIN: VAZ, és ez melyik modell? ;)
Az a profi megoldás, shelby, amit írtál. Fel a trélerre, aztán majd a "telephelyükön" megkeresik és kiiktatják a védelmeket.