tessék verebek 55 ezzerért, felujitott motorral kiveszed belőle a kasztnit leadod a bontóban azért is kapsz 20 000 forintot, tehát 35 000 forintért vettél egy motort, a maradék 65 ből simán lepapíroztatom, azt elhiszem hogy a te gányolt szemét kocsijaidat nem lehet leműszakiztatni. Na öcsi akkor meg lehet mutatni hogy 35 ből hol veszel hengefejet.
okos gyerek vagy ladapower, semeddig nem tart lepapírozni csak a hozzád hasonló gányolók félnek a bürökráciától, különben meg haverom audijában cserélve lett a motor, mindenféle papír nélkül, igaz hogy müszakira kerülőuton ment de legalább jó volt utána
Amiket itt olvasok viccesebb, mint a kép :D
SZÍVJÁTOK egymás vérét :P Hengerfej powa XD
Selbikobra ha Te 100 ezer huf-ért veszel egy hengerfejet és inkább veszel egy másik motort akkor gratulálok. Mire lepapírozod az "új" motort az biztos hogy nem fogsz kijönni 100 lepedő alatt (új forgalmi új törszkönyv meg a KPM-él bebizonyítod nekik hogy az a motor jó a kocsidba de még akkor is necces a menet ha azonos motorkódú mocit raksz be....) Igazad van ha hengerfejes lesz a kocsim akkor kukázom a blokkot....:p
rallypeugeot. Nemtudom hogyí az 1 es golfba mennyi egy hengerfej, de a 2. es golfba 100 000 forint beszereléssel együtt. 100 000 fointért komplett motort veszek. Én nem azt mondtam hogy dobja ki csak hogy jobban jár ha kikukázza és vesz bele egy másik motort. ennyi
Ti tudjátok hogy miket írtok le? Most ha nekem behal a hengerfej akkor dobjam ki a mocit? Jesszusom!
Ladapower: EBBEN IGAZAD VAN! Csak tudod "mi" naivan fogjuk fel a dolgot és azt hisszük mindenki ért az utóhoz pedig csak nagynak akar mindenki látszani. Mert mondani mindent lehet.
Tisztelt shelbikobra! Azért mert hengerfejes lett a motor attól még nem kell az egészet kidobni mert a hengerfejet le is lehet cserélni! Ez nem volt tőled valami okos mondat bár azt hittem hogy ha valaki egy ilyen autónak a nevét választja nick name-nek az ért is a kocsikhoz, de látom te is az vagy aki nem tud leakasztani magának egy saját példaképet csak sodródik az árral mint a többi átlagember....
Azt a jó életbe, de durva! :)) Elég magasról kapták le, és még ott is jó sűrű a füst/gőz. :) A trabi 601-es is tud olyat, hogy eltüntet egy benzinkutat, vagy az egész mögöttes forgalmat. Ez nem egy ködgép? ;)
ez hengerfejes lett, ugyhogy ennek a motrja mehet a méhtelepre, mert felujítani drágább lenne mint használtan venni bele egy másik motort
csaba:ez a szellemirtok uj szupertitkos szellemcsapdája,és épp befelé gyüjtik a szellemet...
Alapból ekkora felhőt nem csinál, vagy műszaki hiba, vagy a jól bevált füstbomba oldalszéllel;)
aztak**va<- ez bukott ki belőlem, mikor ezt megláttam...ennek a motornak annyi, ezt már nem lehet jóta megcsinálni...:S
Burdinho, ez egy 1-es Golf, elsőkerék meghajtással. Ezen kívül csak bal oldalon "füstöl", és mint tudjuk a német gyártmányú autókon bal oldalon van a kipufogó. Szerintem is hengerfej...