gradu neveznélek én fa...kalapnak is sőt h..lye kis g..ci b..zinak,még te oltasz engem mikor olyan sötét vagy hogy egy ilyen alapvető dolgot nem veszel észre? öcsém én ha csak egy bizonyos inteligenciaszint felett lehetne számítógépet venni akkor te még mindig anyád kenyérpirítójával játszanál a fürdőkádban.
hmm.......nekem meg TETSZIK,es FIRka-nak igaza van!amugy meg nem mindegy,hogy milyen kocsi???!!!!!
Csak parodizálni akart másokat, erre őt osztod ki? :D
Mi a fenének kell mindenhova odaírni hogy photoshop?! ezt szerintem mindenki látja mert olyan autó nincs ami falja a betont!! nem tudom mé kell mindenhova odaírni!! cantwo': Nem kell ennyire kifejezned a nemtetszésedet!! szerintem senki nem kiváncsi arra hogy mennyi bunkó vagy!! Maradj meg magadnak. A kép nekem sem tetszik de nem hangoztatom az egekbe!! ízlés kérdése az egész!!
A gyík a nadrágodban van, gyökér! Apádat is így javítod ki, ha téved? Próbáld ki! A légbeömlő alapján tippeltem, az 550-esnek ilyesmi. Másrészt rendesen belepiszkáltak a képbe.
miért van az hogy egy jól kinéző kocsira minden gyík aszongya hogy ferrari.?egyébként ez egy új ford gt 40 ami legyalázza a ferrarit (f360),és csak töredékébe kerül(151 000 USD).minek kell beleszólni ha nem értetek hozzá? a vipernek fullon semmi köze hozzá,max annyi hogy mindkettő amerikai. nálunk is leferrarizzák,meg lelamborghinizik a mazda mx5 öst meg a toyota suprát. loller banda
prepar elkezdi viper wehehheh ford gt40
FAKEFAKE FAKEEE!!!!!!! FOTOSOPP!!! phtoshooop!!!!!!!!!!!!!!!! - halál idegesitő...ugye? nane, komolyan fotoshoppal készítették? gettz... fuha nekem nem tetszik
lol aszongya Viper xD... EZ EGY FORD GT.... lol:P
Reparatur, nem látod, hogy a berhelt kategótiába tartozik? Amúgy nem viper.
ez egy viper. és szerintem fotosopp. nem láttam még élő autót.
Fogalmam nincs, azért van fogalmad a dologról
hülyék ez egy ford gt 500le erősebb , mint egy ferrari spider jó az enzo 660le
Ferrari. Utána lesz mit felújítani.