Azért nem, Skrihi, mert ez valószínűleg csak egy fénymásolt vagy egy kinyomtatott változat. De lehet, hogy csak egy megtervezett poén az egész a múlt heti nyerőszámok megjátszásával
Érdekesség: eddig 2551 (5-öslottó) húzás volt. 1x fordult elő, hogy 65 volt a legkisebb szám, és 1x olyan, hogy a legnagyobb 24 volt.
nemtom, de a lottózóban sosem adtak még ekkora papíron szelvényt
Az a kérdés kinek ér ez X forintot.
Nem a szelvényt kll átsatírozni! Az újságra nincs ráírva mikori! Marhák...
Bocsi Segal nem vettem észre amit írtál
Ez a teljes igazság utánanéztem felléptem a www.szerencsjatek.hu-ra és letöltöttem az összes eddigi nyerőszámot megnéztem ezeket a számokat 2005 50-edik hetében húzták (2005.12.17) a szelvény pont addig érvényes amikor húzták szóval ez az ember oltárit s...ott.
ja, meg a sámítógépes nyilvántartásban is átsatírozod, mi?
Veszel 1 szelvényt amit a múlt heti számokkal játszasz meg, kivéve egyet. Átsatirozod vagy átirod vagy valami a dátumot, és máris van egy 4-esed. De nem gondolják hogy csaltál annyira me nem 5-ös. Ez a Trükkös fiúkba volt.
ez az álpech könnyen kinyomozható a szelvényen rajta van a dátum melyik héten volt érvényes ha valaki direkt erre ment volna akkor az a rész minimum elmosodott lenne:) tehát biztos hogy eredeti hisz ennek ugyanannyi az esélye mint hogy tökmellé találsz!! Én sem hiszek a lottóba ezért szoktam minden héten nyerni vele a szelvény értékét!!
Oltári nagy cumi.Én szívinfarktust kapnék
szerintem meg az egész lottó bunda.
ftcsrac, szerinted van olyan, aki nem gondolt erre? csak a tobbiek kozott volt par normalis, aki nem rogton a fikazassal kezdte :P
Egyszerűen meg lehet csinálni... Fogod a múltheti nyerőszámokat és dierkt megjátszol olyanokat amik 1-gyel térnek el őlük..lfényképezed mindkettőt és kész az álpech.
Nagyon jó! Kár, hogy nem tökéletes a sorminta: alá-fölé-alá-alá-fölé. Ha a jokernek a szelvényszámmal kell egyeznie, az lenne még szép, ha azt eltalálta volna.