:) amugy szerintem is a csajnal van az uveg..!
hát akkor ez a csávó rendesen beszívott...
Ha jobban megnézitek akkor láthatjátok a szemén hogy nem vakuvörös! A droghasználat 2 alaptünete a vörös szem és a tág pupilla. Hát ennek egész vörös a szeme és tág a pupillája... (de ez csak az én véleményem)
ftcsrac ha jobban megnézed akkor a csaj mögött van egy pasi annak a jobb kezében van az üveg
bár ot ta szívószál mögött van vmi, de nemtuti hogy a kezem ert elég rossz a minőség...de akor szerinted ott lebeg egy kézben az üveg?
megnéztem jobban és a csaj bal kezében van!!
sztem nem utólag lett odarakva.bár nem nézem ki a srácból, h megcsinálja. . . . ..
az üveg nem a csajnal van sztem ;) egyebkent tök jo a kep, de szerintem a csapolos srac utolag lett ra rakva
láttam már totálrészegember? mert láttam már olyat amelyiknek vaku nélkül is piros a szeme:))
nah miután kiszűrtük hogy a srác lelkesen szlopálja a csaj pijáját, unatkozók szürjenek ki újjabb érdekességet a képen, hamár semi értelmeset nem kapunk amire reagálhatunk:)
Hát elég szomorú ha nem vetted észre..erről szól a kép..:P Toka: piros szem általában meg figyelhető a vakus képeken..amugy ha te részeg vagy piros a szemed?? mer aszt megnézném..:D A szívószáklon szivja a piát.nincs itt semmi köpés, hányás..lool
ftcsracnak igaza van, a gyerek tényleg szűri a csaj piáját. én sem láttam volna ha nem irjátok.
Szerintem meg belehányik. elvégre holt részeg... hiszen piros a szeme pfúúúúúúj!!!!!!