ÉN vagyok az igazi Roti és visszatértem!
Csubakkácska! Ha nem hiszed el,hogy én vagyok az igazi roti,akkor annyit mondok csak neked,hogy photoshop! Remélem most már hiszel nekem Csubakka,hiszen mindig te írtad,hogy photoshop...
Én vagyok az igazi roti! Ha nem hiszed el,így jártál!
Nem megmondtam,hogy Raven a testvérem?! Hát nem figyeltek rám?! Ha én így írnék,akkor lesüllyednék a föld alá! Mért bántok így velem?!
(real) Psycho: de ez már üldözési mánia, úgyhogy gyorsan hagyd abba:)
Vagy lehet, hogy Raven és Rottweiler ugyanaz a személy? Mert Rottweiler régebben is irkált ide, utána eltűnt, most meg egyszerre jelennek meg?
Hogy lehet ezt félre érteni? Hány évesek vagytok ti? Raven írni is elég furcsán ír.
bocs! hogy férre étitek a dolgot meg bocsátotok?
Boccs! Raven a testvérem,és nem igazán értette a képet! D nem az én hibám,ne engem szidjatok!
Raven te szaart nem értessz AZ EGÉSZBŐL..
ez szerintem hülyeség mert egyrészt nem is egér hanem macska! Úgy hogy ez barom ság!
(real) Psycho:no de ki a francot érdekel, hogy jobban játszik-e? amikor játszani akar, akkor úgyis talál magának pofozgatni valót, nem? egyébként már szerintem az a nevetséges, hogy egyes emberek mi minden vackot meg nem vesznek a házikedvenceiknek.
Rettenet, én úgy értettem, hogy nagyobb az esély, hogy a macska játszik ezzel mint egy simával. Erre értettem az ösztönt.
lonsdalenullaegy,büszke lehetsz magadra hogy te jársz "oda"..egyébként a városban ahol élek van teszkó,de lesz/\rom az egészet,mert tele van gagyibbnál gagyibb cuccokkal (általában gazdaságos cuccokkal)..jah és járok a teszkóba,de nem viszem túlzásba mert árt az egészségnek és az autóknak! PÖLÖ a teszkóóó GAZDASÁGOS parkolóban szokta a sok paraszt (városi BUNKÓ emberek) lekarcolni az autónkat..tsak ennyi.......
ebben semmi vicces nincs, cicáknak gyártanak olyan cicajátékot, ami egy valódi egér benyomását kelti, így szaga is van. Az én macskáimnak is volt. Ennyi.