jézusom..ez félelmetes! Mi lenne,ha füves cigiből szívnának ennyit egyszerre?
De én kiszámoltam... Hány szál van egy dobozban?
Samantha, nem. :-) De kb úgy 40 nap körül lehet. Ritka ronda ez a két pofa!
nem szeretem őket, mármint a dohányosokat
nemigazán..de egy doboz kb 2.6 órát rabol el...
Szóval ha egy évig napi egy doboz cigit szívok el akkor kb 973,3333333333333333333333333333333333... perccel lesz rövidebb az életem?Azt a betyár mindenit!:D
Azt tudtátok hogy egy átlagos szál cigaretta kb 8 perccel megrövidíti egy átlagember életét??
Azért dohányzom, mert minden egyes szál cigaretta egy-egy szög a koporsómba, s én szögecselt koporsót akarok!:)
Azért nekem a helyükben lenne némi szivdobogásom, amig a tüdőszűrőben a leleteimre várok...... Hülyék.....
Chryst: mondj valami jobbat, mert ha ugyanannyi levegőt/oxigént nyomnának az ereidbe, ugyanaz lenne az eredmény. egyébként én sem bírom a dohányosokat, de a riogató ellenkampányokat mégkevésbé. a képről meg az a véleményem, hogy nem vicces, csak gusztustalan.
DOHÁNYOSOKNAK: az tudtátok, h ha CSAK annyi nikotint, amennyit EGY SZÁL cigaretta tartalmaz az ereitekbe nyomnánk fecskendővel, akkor azonnal meghalnátok? További jó dohányzást...
amúgy az első beírásoddal teljes mértékben egyetértek
ftcsrac: akkor az biztos teszik, amikor döntögetik az egyszerre elszívott cigaretták számának rekordját (megne kérdezd megnnyi, mert nemtom, csak tom, h van)
Tudnak élni..és meddig??? az egyik haverom édsapja......a többit sztem gondoljátok :((
Én kifejezetten UTÁLOM a cigit, a dohányt, a bagót, a szivart meg minden ilyet!!...Főleg a 9-14 éves kiskölyköket akik nagyon menőnek hiszik magukat...akinek rákja van az menő?? :S :PPPP