Blackened: A Nivával az a baj, hogy tegyük fel veszel egyet 500ezerért. Sz.. orosz vas, rohad szét minden irányban. Akkor meg ott tartasz, hogy 5 milláért már kapnál is egy jó LandRovert.
Nekem nem teccenek annyira a Hummerek, bár a H1 még elmegy. Kár, hogy C jogsi kell hozzá, mert több, mint 3500 kiló. Ha kót akartok terepezni, akkor vegyetek UAZ-t vagy Lada Nivát. Bár az Unimog se rossz.
Kis Gabóca: Ó köszönöm szépen. A Gabi is szép név. (Ugye így hívnak? :)
Én: Téged is imádlak. Láttam, hogy írtál a szakadékos képre. Chryst: Nem baj, hogy Sándornak hívnak, az is szép.
Én a H1 rajongók népes táborát szaporítom... Bár mostanában kezdek megbarátkozni a H2-vel is, amióta egyre több tuningot látok... Viszont a H3 szerintem egy szép állat. Kíváncsi leszek, milyenek lesznek azok a H3-asok, amelyeket föláldoznak majd a tuning oltárán :) (A mondat végét az ehavi T&S-ből idéztem)
télleg...(real) Psycho az igazi....bocs csak nem néztem vissza odáig...az még régebbi kép volt és nem tudtam hogy kulcsfontossáűgú adatokat tartalmaz:)
ftcsrac, én vagyok a igazi, és ezt beismerte az ál Psycho is a Lesz Vigasz-os képnél. De egyértelműen kiderül ha összehasonlítod a commentjeinket. Meg az én régi írásaimat.
ftcsrac.....:)))))))) Psycho yóltetted!!!
nekem az 1 es nagyon kocka még de a h3 az igen:D
Dödi te emlékszel rám! Tényleg ez a kedvenc kocsim, és én küldtem be ezt a képet azon a két H2-es képen felbuzdulva. Ez most jól esett, hiába törölték ki azokat a régi hozzászólásokat...
a hármas hummer sokal job mármint a h3 10.
dödi..én ahogy megláttam a képet rögtön eszembe jutott Psycho..(az igazi..nem igen tudom melyi kaz igazi..de a hamis az tuti egy 7 éve kisgyerek aki nem tud mit csinálni)..
nekem is volt olyan hogy nem írta ki..kb 10 perce...a képről:aranyos:)
Na sszem, láthatatlan tinta van a billentyűzetemben, mert jelez negyediknek, csak éppen nincs itt amit írtam. :-(
Mert ez a másik szlogen. :-( A képről van-e véleményetek? Én részemről nem tudok hozzászólni, mert nem az én műfajom. :-) Én inkább babáztam kiskoromban is. :-)