csunyadiszno: elfelejtetted bevenni a gyógyszered?
ez előző "hozzászólásomban" :inlább --> inkább még --> mér' --ennyit magamról :-]
Hi! Csúnya-disznó! te aztán 1 kifejezetten kultúrált "ember", (vagy inkább disznó) vagy!!(azt nem mondom, h én a kultúra szobra is lehetnék:P) de nem hiszem, h te nem kerültél kiskorodban(márha most nem vagy az) ilyen helyzetbe... ...erről ennyit :-] :P télleg, még mindeni a csunyadiszno-t kommentálja...?a kép 1ébként sztem...inlább nem írok semmit.:P:D
csunyadiszno, sztem ez szánalmas. valszeg vmi idota kis 12 éves b.zi vagy aki azzal akar menőzni h mien csúnyákat tud, esetleg agysérült elmebeteg...te nem vagy ember
Lefordulok a székről olyan vicces(tényleg)
a kis kölök nem tehet róla,de a muterja bunkó,félre vonulhatott volna a gyerekkel.
ja, csunyadisznó egy bunkó! A képpel csak annyi a gond, hogy legalább félrevonulhattak volna egy kicsit. de a kiskölyöknek már bizti nagyon kellett...
csunyadiszno te egy elmebeteg vagy, illetve én is hugyoztam kis koromban le egy szekérről :D:D:D:D
egyetértek mindenkivel kiv csúnya disznó. szegény szülei... de a kép azért dúrva!
csunyadisznó egy túlságosan kedves megnevezés. Mert még egy állat is intelligensebb csunyadisznónál !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez ott egyáltalán nem meglepő, minden kisgyerekkel ezt csinálják, a pelenkát ne ismerik...Kínában a gyerekek nadrágja ki van vágva alul, és csakúgy elvégzik a dolgukat..Ez van, más kultúra...
Csunyadiszno mielőtt kiejted a szádon a kultura szót esetleg gondolkozz egy kicsit, ha képes vagy rá. Emernek érzed magad úgy egyébiránt? Bár igen. Mert egy állat nem ennyire ostoba. De téged igazából nem lehet hova sorolni. Talán egy idegsebészetre vagy egy elmegyógyintézetbe. Szem előtt kéne tartani hogy ez egy gyerek, még nem tud uralkodni az ingerein. Na mindegy elsősorban a szüleiddel kéne elbeszélgetni mert a problémák gyakran ott kezdődnek...
csunyadiszno, TE NEM VAGY EMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csunyadiszno: Aki komolyan ilyeneket gondol, az megerdemelne, hogy ugyanezt tegyek vele.
bisztos van férfi de a kisfiú egyedül nem tud az anya meg nem jöhet be a WC-be. Vili?