a youtube nem német oldal...;) szegény csaj, még ha megrendezett, azért fájhatott, a földön fentrengeni... és mi lett az eredménye? vagy már van egyáltalán?
mellesleg ha ez megsrendezett, akkor legálabb volt humoruk a rendezőknek...
szerintem azok a kutasok akiknek segiteni kellet vollne, csak amikor meglátták összeestek a röhögéstől, és az őket ért !trauma" miatt a diliházban kötöttek ki...
Nemcsak a terjesztést tesztelték, a videót is ők csinálták: a műsorban bemutattáj a csajt, volt egy "werkfilm", mutatták más kameraállásból is a felvételt, ... A terjesztés tesztje pedig annyi volt, hogy felrakták egy német oldalra (valami youtube szerűségre), és nézték, hogy hogyan alakul a letöltések száma, illetve azt, hogy egyéb videomegosztó oldalakon mikor jelenik meg. Emlékszik még arra a videóra, amikor a hülye gyerek lóg ki a kocsi ablakából egy foci VB jeggyel, és a menetszél kiszak
baxi: attól, hogy kisérleti jelleggel terjesztették, még nem biztos, hogy megrendezett. ráadásul ez a kisérleti terjesztés is hülyeségnek tűnik amit meg talán te ettél meg, hiszen hogy ellenőrzik a neten a terjedését?
Szerintem nem szomorodott el senki. :)
Nem akarok senkit sem elszomorítani, de ezt a videót a német RTL egyik műsora készítette és terjesztette el, kisérleti jelleggel (milyen gyorsan terjednek a videók a neten). Plusz poén, hogy az ugyancsak német SAT1-nek van egy műsora, ahol vicces videókat mutatnak be, és ők is simán megették :)
Ez a "helyzet" szerintem annyira ritka és speciális, hogy nem is található meg a benzinkutasoknak szóló munkaköri leírásban, így aztán azok valószínűleg értetlenül álltak és bámulták a szerencsétlen vergődő nőt. :)
komoly!! ez a nő egyszerüen szerencsétlen :D fogadok, hogy a benzin kutasok (akiket azért fizetnek, hogy ilyen helyzetben segitsenek) szét röhögték az agyukat :)