Ja, én is tutira megkikockáztam és nagyon látszik, hogy most aztán csaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalt! :P :D ;)
TeeGee: Ez egy nagy kamu! Láttad, hogy visszahúzta a cipőfűzőt, és a megkötöttet csak a nadrág takarta el addig? ;) :P
...még valaki beírja ugyanazt másképp? :D
ez átverés tisztára látszi amikor eltünik a spárga
OK. Akkor most nézzük ugyanezt legfeljebb térdig érő nadrágban is! :)
Betöltöttem Ulead Videostudióval, és tizedmásodpercenkénti léptetésnél frankón látszik, hogy az elején a cipő nyelvét eltakarja a nadrág szára. 14:03 kor felhúzza a nadrág szárát, a cipő nyelve és a bekötött cipőfűző előbukkan, a lógó ál-cipőfűző hátrahúzódik, és a nadrág szárán szépen felhúzza. 14:20-kor még hátul kivillan az ál-cipőfűző vége. Egyszerű, mindenki a lábát nézi, ő meg a rázogatás közben szépen visszahúzza a madzagot. Lehet, hogy zsebredugott kézzel áll, hogy a lazaságot mutassa, é
Szerintem ez egy egyszerű szemfényvesztés. Mielőtt rázni kezdi a lábát, figyeljétek meg, a nadrág szára teljesen rá van húzva a cipőre. A dupla madzagot a nadrág szárába visszahúzza majd felrántja a nadrág szárát . :)
És tényleg, Áééé nyert! :D amikor rugdos, látszik h bal oldalt eltűnik a zsinór... okos
Semmi digitális csalás, csupán a nadrágszár alatt van a bekötött fűző, a lógókat pedig szépen behúzza :) A bőrszínű pedig a lába.
Ha jobban megnézitek mikor agyorsitás megy vmi börszinü is van a cipöfüzönél!!:PTalán egy kézz????????:D:D ez s*arrrrrrrr
ez egy orbitális baromság, normális cipővel senki nem tuja megcsinálni.a számítógéppel meg már majdnem mindent meg lehet csinálni, szal erre a verzióra szavazok.
Nehogy bevegyétek már! Annyi az egész hogy volt egy laza csomó a cipőjén, addig rugdalózott, míg ki nem bomolt a csomó. És ezt az egészet lejátszották visszafele. Ennyi...
megpróbpáltam...kb egy órája...azóta nem is tudom kikötni....
csatlakozom gwe-hez.de mondjuk ámításnak jó
nehogy bevegyétek már.... ilyet szimpla cipővel senki se tud csinálni. Neten lehet venni ilyen speciális bűvész cuccokat,fogadjunk vmi pénzes srác... Nézzetek utána,youtube-on is rajta van vmi hasonló videó,asszem david blaine-s.
ja....elég furi!de ha igaz akkor nem ártana leckéket vennem..:)