Sansika: Így készül az akaratos, elkényeztetett gyerek.
Ez elsőre talán vicces lehet (akinek még nincs gyereke), de igazából szomorú pszihológiai eset. Vegyétek már észre, hogy csak egy kis szeretetre vágyik és megrémül, amikor eltűnnek a "drága" szülők.
Sztina: te biztos elmagyaráznád neki.
Húúú! Ha én csinltam volna ezt otthon... De megérdemli!!
ja, engem is, csak én mégelőbb megtanultam
Engem is úgy neveltek, hogy ha bömböltem semmibe vettek, csak azt mondták ezzel nem tudom meghatni őket... nálam bevált, 4 éves koromtól nem követelődztem
A hozzá hasonló kisgyerekeket meg nem verni kell, hanem nevelni...
Mindig kaphatott egy kis jutalmat, amikor ledobta magát, és azt hiszi, ez a jópofa dolog. Nem a gyerekkel van a gond, hanem azzal, aki ilyen hülyeségre tanítja. Biztos büszke magára az illető. Nagy siker hülyíteni egy kisgyereket...
begyowsky: én meg annak tördelném le centinként a kezét, aki egy ekkora gyereket megüt...
Hogy direkt pofára esik? Biztos a kutyasétáltatástól van!
:) Az benne a legjobb, hogy mindíg ugyanarra a 2 helyre bújnak el! :D Ráadásul a kutya is elbújik a szülőkkel együtt :)
Szegény gyereknek sok baja lehet :)) ____________________________________ *helyében :] látszik a helyesírásodon a 12 év :) - nem gond.
ftcsrac igazad van!csak azért esik el hogy odajöjjenek hozzá és pátyolgassák. de azért nem lennék az anya hejébe. ilyenkor mit lehet teni?ha nem csinál semmit akkor azért bőg ,ha veri akkor azért bőg
Most ők szivatják a kiskölyköt vagy a gyerek őket?
hát ez nagy!!!!szegény gyerek direkt szivatjál.....naon jooo=)