Hogy oszinte legyek az ahogy tancol kifejez valamit abbol ami egy katonai egyetemen zajlik. Azert ha az ember kokemeny fegyelemre van itelve a nap 23 orajaban akkor legalabb egy kis onfeledt tancika jusson mar neki...vagy nincs igazam???de mellesleg kikurtul jol nyomja...hallod sztem tanitania kene!!!:)Koszi arabka en is teged...koszike!
Tuci:)))) Édes ez a pasika, imádom ahogy téged is:))) Ezek szerint nem csak mi nők vadulunk be a jó zenétől:)))))
Mondtam en hogy jo a vidi... azert kuldtem be. Csak az nem fer a koponyamba hogy ha mindenkinek tetszik akkor miert van 2.06 on egyfolytaban. Ez volt az akrobatika videomnal is...mindenkinek tetszett de le volt szavazva allandoan.Nem baj a nepnek kenyer kell es cirkusz ez van!!!De szerintem is jooo a video...eszmeletlen ez az urge!!
Ez igen!!!!!!! Bár kínosabb lestt volna, ha a zenére maszturbálni kezd...
Kicsit mintha sokat beszélne, és tökölne az elején, nincs is türelmem itt megnézni, inkább letöltöm, de biztos jó.
Maffiozo! A zene amit keresel: C&C Music Factory-Everybody dance now. vmikor 1992-93 környéki diszkó sláger. Azt hiszem meg is van valahol mp3-ban.
Az nem Michael Jackson???( a zene) a csávó is úgy mozog....UTE..aki jól mozog az meleg?? :D :S :P
Hát ez király! az elején tul sok a rizsa de nagyon kemény! A zene az első ami megy az az 50cent LOLA DAMONE! A második at nem tudom pontosan de azt hiszem hogy a világhirű Mike Tayson-nak (boxolo) az indulózenéje!!! De nem bizti!!! Aki pontosan tudja az írja le és akinek megvan az még jobb mert átküldhetné!!! Köszi!!!
Váhhhhhh ez nagyon nagy!milyen dinamikus a mozgása (xtem meleg)