Az utsó srác utsó mozdulatai kicsit undik voltak, am tök király volt!
Igen norbeee a szemuveges es ritkan elofordul de mivel ez egy feszes sportszemuveg ezert kulon az ilyen esetekre van kifejlesztve csak neki...micsoda unikum ez a norbert...bar amint halottam mostanaban beszerzett egy ujjabbat... :)
gyerekek, mindannyian helyesek vagytok, Norbeee te vagy a szemüveges? Bocsi de nem tudom. Aki a szemüveges attól kérdezem, hogy nem szokott e leesni a szemüveg, mutatványok közben ;)
Nagyon jól nyomjátok fiuk csak így tovább!!!!!!!!:-)
BÚÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kellemes Karácsonyi ünnepeket minden hűséges fórumozónknak!!!!!!!!!!!!!!!
Az lesz öregem nagyon alázás lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Végre YEAH csak még nem tom hogy legyen a dance része, mert tuti risza lesz csak ez még így elég tág...............Csóóók a lábujjatokra...mr Mister - Is it lover <------qrva jó szám
Nah latom norbikam beinditotta az elkohogom a szamom hogy meg veletlenul se hivjatok hadmuveletet... Jooooo!!! latom tanulsz testverem. Nyomjad le a Free Show kategoriat teso mutasd meg hogy kell tancolni...alig varom hogy megint talizzak veletek.Marciusban verseny vaaaaaaaaaa!!! Sziveszterkor apam mi lesz....!Koszi Pinki kedves vagy...!
Jajh Tuci te olyan DJ vagy :DDD Én arra jötem rá hogyha csörög 7x az órám és a telóm is és még alszok akkor k*rvára elkéstem vhonnan...de ez saját véleményem.....Jelképesen megjegyzem a sinle lányoknak hogy jelen pillanatban egyedülálló vok január óta.......cha06204459956eehhh...bocs tüszentettem:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Csóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóók...Tuci milyen egy állat Braddy Barr alíg kapna el főleg az óriás anakondáját................
De meg amugy ne csodálkozz hogy itt mindenki olvadozi... félmesztelen izmos pasik ugrabugrálnak...tök egyértelü...:DDDDD
Hát pech hogy foglalt vagy Tuci...de az én rajongásom vedd egyedinek..nem számit a többi 238.:DDDD
Tegnap rajottem hogy ha reggel ebredes elott folyik az ember nyala es a takarot a labai kozott talalja es mar 7 szer csorgott a teloja meg az oraja hogy ido van es meg mindig alszik...akkor hianyzik a baratnoje!!!Szerintem ha ezt most olvassa valaki oroshazan aki a szivem csucske akkor megerti a helyzetem. Es ez a video kikurtul kiralyos mert en csinaltam...es norbinak jo a popoja meg a melle...ejj ez de B*zis volt. bocs haver. Bar neki mindenki ezt mondja!!!
Norbikám én ne tudnám, hogy a konditerem csodákra képes???? ehh...akkor nem úgy néznék ki ahogy....igaz nekem nem kockás a hasam......hanem szép:))))))
Ejj norbikam megyek en meg haza. Olyan kockas a hasam most testverem hogy a matek hazidat befejezheted rajta.De amugy igazad van norbee a konditerem megy egy kis faradsag csodas dolgokra kepes.Es koszike pinki kedves vagy...szeretem hallani a jo velemenyeket. anno 238 hozzaszolas volt itt tele ilyen es ehhez hasonlo velemenyekkel.Koszike. Jok legyetek es szobatisztak!
Nem ari hanem tod a konditerem csodákra képes és most sexy vok mint 1 nem is tom (mint 1 Norbi)....És kockás a hasam meg szép vok :DDDDDDDDDDDDD
Akkoe megnyugottam....és kifejtem még hogy tényleg nagyon helyes és biztosan rád is ezt mondanám ha látnálak most:DDDD