Tilos egy nap 5 percél többet gondolkodni rajta:
Társíts hozzá filmcímet. (vagy mondd meg hogy egyáltalán ez miez...
D, E, C, C,, G,,
Omrik a zene irányú beírásod nélkül én se fejtem meg az tuti
Szal én megosztozok veled a képzeletbeli jutalmon...
hát csak ma olvastam el, ezért azt szántam segítségnek, hogy az összegyűjtéskor filmzeneként jelöltem meg... mindenesetre a vállveregetés az jár.. :)
Látod esernyő, nekem meg nem segítettél, hogy jó úton járok- azzal, hogy ez filmzene lesz . Igenis kérek az ötletért valami képzeletbeli vállveregetést
.
Esetleg a harmadik típusú találkozások?
A zenész haver alapján nekiálltam dúdolgatni merthogy a cdefgahc a hangokat jelenti, és dudolgatás közben beugrott a dallam, hogy valami hasonló volt. (
Mikor pár napja először ránéztem a feladatra be se ugrott hogy ez zene lenne...
Nem biztos, hogy napi 5 percet gondolkodtam rajta, de már pár napja volt egy ötletem, csak én nem vagyok elég okos ahhoz, hogy eldönthessem működőképes-e az elképzelés.
Így ma alig vártam, hogy legifjabb jó humorú kissrác megérkezzen, és megmutassam neki a feladványt, elvégre ő zenél a legprofibban közülünk:
- Nézzed meg légy szíves ez melyik filmnek a zenéje!
- De, ez nem zene, ezek betűk.
- Tudom, de ennek egy film zenéjének kell lennie, méghozzá olyannak, ami annyira jellegzetes, hogy az első pár hangból rá lehet jönni.
Sajnos nem tudott segíteni, így ezt kapta házi feladatnak .
Most viszont eldördült a startpisztoly, nincs mese, indulunk a Balaton-parti buliba, így jó éjt esernyő, illetve jó éjt mindenki másnak is, aki még erre jár :).
Ma nagy valószínűséggel úgysem jutok majd vicclap közelébe, és ha amúgy nem jut a nap folyamán az eszembe, akkor most teljesen legálisan gondolkozhatok újfent 5 percet.
nincs jelentősége, mert akkor 24 órát kell várnod majd a következő 5 percre... Persze szabad, csak nem vállalok felelősséget :D
A két dupla vessző okkal van?
Összesen: 15
[1]