"- Constance-t úgynevezett szekus módszerrel ölték meg. Bilincset rá, lenyelették a kulcsot, a száj leragasztva, zacskót húztak a fejére, és hagyták megfulladni. Így végezték a románok, ha nem akartak vallomást tenni. Néha a végső pillanatban letépték a zsacskót hogy beszélhessenek, de aki meghalt, tudta hogy a szabadság kulcsa egész idő alatt benne volt. Olcsó de hatékony módszer. Az a gond, hogy egyszer egy cikkemben írtam róla. A vád nem is sejtette.
- Csabdába csalták?
- Nem csak annyi, volt egy állvány. Nem voltak rajta újlenyomatok. Ezek szerint valaki odavitte, belőtte, letörölte, és otthagyta. Miért? Mintha tudatni akarta hogy valahol odakint létezik egy felvétel arról, ami aznap történt. Hogy a halálom előtt érezzem hogy a szabadulásom kulcsa ott van valahol. A halálbüntetés legfőbb ellenzője voltam és most ki fognak végezni. Nem találja egy kicsit különösnek?"
Idézet a David Gale élete című filmből.
És amiért annyit cikiztek, most mocsok leszek...
Azért túlzásba nem kell esni, itt rajtam kívül még egy feladat posztolója sem árulta el a helyes megfejtést.
Egy mocsok vagy, már ne is haragudj.
De szeretném és szerintem mindenki nevében mondhatom, szeretnénk tudni, mért jobb a jobb medvetalp.
Rajzoló, hidd el, most teljesen igaza van. Én tudom miről van szó, és tényleg előferdülhet, hogy már láttad máshol, máskor, amit esernyő oly kedvesen belinkelt.
nem azt mondom hogy hazudsz, csak míg nem láttad, nem tudod hogy mit nem láttál, szóval az is lehet hogy már láttad... :)
Igen, igen, kedves, törődős viszontkötekedés. Ez a nagy szeretet amiben részesülsz, .... meg kell ám becsülni, nem sok ilyen jön szembe az életben!
A linkre gondoltam igen, nem merem megnézni Megint vészjósló a mosolyod
.
Ugyan.... Ez csak barátságos viszont kötekedés, amiben részesülsz. Hogy ne érezd úgy, hogy nem törődünk veled.
De durva! A kis izét meg sem néztem!
Összesen: 22
[1]