Nem feladat jelentését kérem, bár jólesik ez a segítő szándék. Hanem a történtekről kérek jelentést, hogy nem voltatok itt! De mondom, hogy eltekintek. Élj vele!
A "Nyakig beásva" feladathoz írtam tegnap este ágyba zuhanás előtt, hogy a távollévőktől holnapra jelentést kérek . De ezegyszer eltekintek tőle.
Ne kapkodj, nem veszünk el semmit, nem maradsz le semmiről. Nyugi.
Ha épp kellően lassú a netkapcsolat, akár sikerülhet is.
mármint hogy érted hogy jelentést kérsz?
általában kapkodni szoktam, az egerem meg elég érzékeny, így szoktam véletlenül kétszer rákattintani. Ki akartam próbálni hogy 3x is megy-e, de nem... :(
Úgy jön ide Esernyő a hozzászólásom, hogy mindketten ismerjük ezt a feladatot, és ha nem találják ki a többiek, az Omriknak meg dolga akad, és Te nem mondod meg a megoldást, akkor én megmondom. Már érted?
bizony, sikerült megnövelnem a hozzászólásaimat a képszámláló, a szólánc, a számoló és a hozzászólás című topicok huzamosabb használata nélkül. :)
Lehetséges, hogy nagyon hosszú mondatokat kell írnom, így majd a rendszer lassabban veszi be az adatokat. Itt van például ez az üzenet, ami reményeim szerint elég hosszú lett ahhoz hogy többször is megjelenjen a többszöri kattintás miatt, mint 2. Egyébként Magyarországon az egy főre jutó celebek száma is 2.
Igaz, hogy lassú a felfogásom, de megértem úgy is, ha nem írsz mindent duplán. Általában addig olvasgatom újra, amíg megértem.
Nekem nem kell könyörögni a megoldásért, bibibííí! Meg nem kell egy összetört ceruza képet küldeni.
Különben is jelentést kérek Esernyő!
Na!
én is ismertem, de vajon már meg van fejtve a megoldás, vagy csak a véletlen műve az egész? :)
én is ismertem, de vajon már meg van fejtve a megoldás, vagy csak a véletlen műve az egész? :)
GradU, akkor most én segítek: képzeld el, hogy beszállsz egy hagyományos liftbe, és mit teszel elsőként, illetve mi lehet Nálad eső esetén?
Elképzelem a szeretőt, aki legalább olyan feszült figyelemmel követi nyomon az időjárás-jelentést, mint pl. én.
Amikor egyedül liftezik száraz időben, beugrik a szeretőjéhez, és utána a lépcsőzésre fogja, hogy miért liheg.
Ez készült ide:
Lehet, hogy mindannyian ismeritek, de.....
A titokzatos ember
Egy ember a tizedik emeleten lakik, de odáig csak akkor megy lifttel, ha más is utazik vele, vagy esős az idő. Egyéb esetekben kiszáll a hetediken, és gyalog folytatja az útját. Vajon miért?
Hogy mennyire kedvelem, amikor halódik a mobilnet .
Összesen: 40
[1]