Vicces horoszkóp

2018. április 22.
Ma Csilla, Noémi névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2018. április 22

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön egyesek szerint kimondottan magas, míg mások szerint kifejezetten undorító csúszómászó. Rendkívül csekély a befolyása a barátaira, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatását. Kisebbrendűségtől szenved, pedig nem kellene. Ön tényleg kisebbrendű. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Tipp: Növesszen álbajuszt!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön tele van szeretetéhséggel, és nagyon tud szeretni, ám nem szereti azokat, akiket nem kedvel, a közömbösek pedig egyenesen érdektelenek az Ön számára. A csúcsot azért fogja elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult önbe. Öné a legmocskosabb jegy az egész zodiákusban. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. Ha az orientáltsága nagyon objektum központú, gondolkozzon a pályamódosításon! De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Törje ki a frászt!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön az a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevősége kiborítja a barátait és munkatársaidat. Ön bátor ember: a kétszersültre is rá mer pirítani. Az egész napi munka után terpeszkedjen el a legkényelmesebb fotelében, és nézze meg a Mónika-show maratont DVD-ről. Ha az autókereskedésben #ff0000 színű autót kér, sürgősen menjen szabadságra! De ha Ön Vízöntő, akkor kevesebbet locsogjon! Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Csodálatos ember Ön, mindenre nyitott, ám vannak kivételes esetek, amikor nem. Az étteremben hagyott borravalója úgy néz ki, mintha eltévesztette volna a tizedesvesszőt... Ön egy olcsójános. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Ha Sanyinak hívják és a zöldségesnek is css-ben adja meg dinnye kódját, akkor tegye meg gyorsan kedvenc bináris számjegyeit a lottón, biztosan nyerni fog. De ne feledje: ha most jól érzi magát, el fog múlni. Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Tipp: Jól jegyezze meg: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön az a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevősége kiborítja a barátait és munkatársaidat. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Egy új szerelem nagyon sokat taníthat Önnek, például azt, hogy milyen a planktonok nemi élete, s hogyan örüljön az életnek, s annak a pillanatnak, amelyben éppen nem esik a fejére egy versenyzongora. Ha az autókereskedésben #ff0000 színű autót kér, sürgősen menjen szabadságra! De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tipp: Lazítson! A pálmafaleveles núbiai lányok elhessegetik a stresszt!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön az a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevősége kiborítja a barátait és munkatársaidat. Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Rá fog jönni: a középső Pilaszter csúcsán nyílik a Nyíl ösvénye!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön konzervatív és fél a kockázattól. Alapvetően ön egy értéktelen, ügyeskedő kis trágyakupac. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. Gondolkodjon el gyerekei jövőjén: vajon elég nagyok már ahhoz, hogy eltartsák Önt? De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön együttérző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... Az étteremben hagyott borravalója úgy néz ki, mintha eltévesztette volna a tizedesvesszőt... Ön egy olcsójános. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De sose feledkezzen meg róla, hogy a százlábúnak száz lába van, mégsem botlik meg. Vásároljon mosómedvét!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Önnek bulldogtermészete van és rengeteget dolgozik - a legtöbb ember azt gondolja önről, hogy egy csökönyös, makacs seggfej. Ön roppant eredeti: imádja a széles karimájú kalapot és hozzá a rózsaszín nyuszimamuszt. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Ha az autókereskedésben #ff0000 színű autót kér, sürgősen menjen szabadságra! Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Lazítson! A pálmafaleveles núbiai lányok elhessegetik a stresszt!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön egy találékony elme és épp ezért sokra akarja vinni. Rengeteget hazudozik. Ön roppant eredeti: imádja a széles karimájú kalapot és hozzá a rózsaszín nyuszimamuszt. Egy új szerelem nagyon sokat taníthat Önnek, például azt, hogy milyen a planktonok nemi élete, s hogyan örüljön az életnek, s annak a pillanatnak, amelyben éppen nem esik a fejére egy versenyzongora. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De ne várja tátott szájjal a sült galambot. Tipp: Törje ki a frászt!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön alapvetően egy szuboriginális típus, aki gyakran kondoleál és reflexből interveniál. Bár kitörölték a memóriájából, Önt egy éve elrabolták az idegenek és megpróbálták egy érett paszternákká változtatni. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó