Vicces horoszkóp

2015. március 4.
Ma Kázmér névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2015. március 4

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön úgy gondolja, hogy született vezető. A többiek azonban úgy gondolják, hogy egy idióta barom. Ön bátor ember: a kétszersültre is rá mer pirítani. Belső bizonytalanságai erőteljesen dolgoznak Önben, s kívülről elgáncsolhatják, hogy magába zuhanjon. A következő napokban a Corona Borealis kifényesedik. Menjen gyorsan fogorvoshoz, mert kilyukadt a foga. De ne várja tátott szájjal a sült galambot. Tipp: Lazítson! A pálmafaleveles núbiai lányok elhessegetik a stresszt!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Önnek bulldogtermészete van és rengeteget dolgozik - a legtöbb ember azt gondolja önről, hogy egy csökönyös, makacs seggfej. Ön roppant egyedi ízléssel rendelkezik, amit igyekszik rákényszeríteni háziállataira is. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. Gondolkodjon el gyerekei jövőjén: vajon elég nagyok már ahhoz, hogy eltartsák Önt? De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Ön realisztikusan szemléli az életet, két lábbal áll a földön, amíg el nem fárad: ilyenkor leül. Áldozatot nem a dolog joviális aspektusáért hoz, hanem azért, mert ez így természetes. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. A következő napokban a Corona Borealis kifényesedik. Menjen gyorsan fogorvoshoz, mert kilyukadt a foga. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Tipp: Vigasztalódjon azzal, hogy több nap, mint kolbász!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Tipp: Lásson a nyúlon túl!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Az Ön jegye a naturálhoroszkóp szerint az anyajegy. Méghozzá jó nagy, a bal lapockája alatt. Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Tipp: Növesszen álbajuszt!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Az Ön jegye a naturálhoroszkóp szerint az anyajegy. Méghozzá jó nagy, a bal lapockája alatt. Mostanában fullasztónak érzi maga körül a légkört, mert nyakára tekeredett a csakrája. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön úgy gondolja, hogy született vezető. A többiek azonban úgy gondolják, hogy egy idióta barom. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Csodálatos ember Ön, mindenre nyitott, ám vannak kivételes esetek, amikor nem. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön lelkes és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozik, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik önből. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Vásároljon mosómedvét!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Az Ön csillagjegyében születetteknek közös vonása, hogy egyszer Önök is meg fognak halni. Ön bátor ember: a kétszersültre is rá mer pirítani. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De ne feledje: ha most jól érzi magát, el fog múlni. Tipp: Törje ki a frászt!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. Nagyon jó alkalom a hónap első fele arra, hogy a még függőben lévő ügyeket elintézze, a második pedig arra, hogy újakba fogjon. A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó