Vicces horoszkóp

2018. január 20.
Ma Fábián, Sebestyén névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2018. január 20

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön egyesek szerint kimondottan magas, míg mások szerint kifejezetten undorító csúszómászó. Rendkívül csekély a befolyása a barátaira, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatását. Kisebbrendűségtől szenved, pedig nem kellene. Ön tényleg kisebbrendű. Belső bizonytalanságai erőteljesen dolgoznak Önben, s kívülről elgáncsolhatják, hogy magába zuhanjon. A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön tele van szeretetéhséggel, és nagyon tud szeretni, ám nem szereti azokat, akiket nem kedvel, a közömbösek pedig egyenesen érdektelenek az Ön számára. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De ne várja tátott szájjal a sült galambot. Vásároljon mosómedvét!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Mostanában fullasztónak érzi maga körül a légkört, mert nyakára tekeredett a csakrája. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Egyszer túl nagy, máskor nagyon kicsi az önbizalma, erre hamarosan egy munkahelyi konfliktus fogja ráébreszteni, hacsak nem ez a horoszkóp. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De ne feledje: ha most jól érzi magát, el fog múlni. Tipp: Igyon sört, mert a sör folyékony kenyér!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Az Ön jegyében született nők nagyon nőiesek, nincs bajszuk sem, míg a férfiak eléggé férfiasak, de semmiképp sem nevezhetők nőiesnek. Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Ma semmiképpen se próbáljon lazacbefőttet csinálni, nincs még itt az ideje. De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Tipp: Szopogasson csirkebelet!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön realisztikusan szemléli az életet, két lábbal áll a földön, amíg el nem fárad: ilyenkor leül. Rendkívül csekély a befolyása a barátaira, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatását. Kisebbrendűségtől szenved, pedig nem kellene. Ön tényleg kisebbrendű. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De ne feledje: mindig van két lehetőség, vagy nincs. Tipp: Lásson a nyúlon túl!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Hiába próbálja eltitkolni önmaga elől is, Önnek a hóna alatt van egy nagy szemölcs. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Vigyázzon, a mai nap nem alkalmas arra, hogy főnökének elmondja, mitől dugult el a férfi WC!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Vénusz, a kagylóból született Istennő magában hordozza az Ön megtisztulásának, ihletett állapotának minden rezdülését. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön együttérző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... Önre az van a legjobb hatással, ha a Kis-Göncöl átvonul minden állatövi jegyen. Egy új szerelem nagyon sokat taníthat Önnek, például azt, hogy milyen a planktonok nemi élete, s hogyan örüljön az életnek, s annak a pillanatnak, amelyben éppen nem esik a fejére egy versenyzongora. Telihold hajnalán, hétfőn vágjon le egy fűzfavesszőt, és tegye vízbe, hogy kizöldüljön, mert egy asztrológiai babona szerint ezzel egy hónapig elkerülik a BKV-ellenőrök. De ne feledje: a vak is azt mondta! Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön tele van szeretetéhséggel, és nagyon tud szeretni, ám nem szereti azokat, akiket nem kedvel, a közömbösek pedig egyenesen érdektelenek az Ön számára. Az étteremben hagyott borravalója úgy néz ki, mintha eltévesztette volna a tizedesvesszőt... Ön egy olcsójános. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. Törődjön többet egész- és feleségével. Telihold hajnalán, hétfőn vágjon le egy fűzfavesszőt, és tegye vízbe, hogy kizöldüljön, mert egy asztrológiai babona szerint ezzel egy hónapig elkerülik a BKV-ellenőrök. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön úgy gondolja, hogy született vezető. A többiek azonban úgy gondolják, hogy egy idióta barom. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Tipp: Ne ingereljen elefántokat, ha azok éppen meccset néznek!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó