Vicces horoszkóp

2015. január 29.
Ma Adél névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2015. január 29

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Keresi azokat a lehetőségeket, ahol énségét valamilyen módon hangsúlyozhatja, ám vannak pillanatok, amikor szeretne elvonulni a többiek elől. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De ne feledje: mindig van két lehetőség, vagy nincs. Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Törje ki a frászt!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Ha az autókereskedésben #ff0000 színű autót kér, sürgősen menjen szabadságra! De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. Ön roppant egyedi ízléssel rendelkezik, amit igyekszik rákényszeríteni háziállataira is. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Tipp: Lazítson! A pálmafaleveles núbiai lányok elhessegetik a stresszt!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön a "művész-típus" - mert nem tud megbírkózni a valósággal. Ha férfi, szinte biztosan homokos, ha nő, biztos leszbi. Beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. A következő hetekben azonban a Vénusz kedvező háttérsugárzása érvényesül, hatására erősödik a fogzománc. De ne feledje: ha most jól érzi magát, el fog múlni. Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön általában kezdeményező alkat, de van amikor nem. Ön bátor ember: a kétszersültre is rá mer pirítani. Nyissa meg szívét az igazi érzelmek felé: rúgjon fenékbe egy Fradi drukkert! Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Ön bátor ember: a kétszersültre is rá mer pirítani. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Tipp: Növesszen álbajuszt!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tipp: Szopogasson csirkebelet!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön a "művész-típus" - mert nem tud megbírkózni a valósággal. Ha férfi, szinte biztosan homokos, ha nő, biztos leszbi. Gyorsan rápirít másokra, türelmetlen és megveti az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem ért, mint hogy kiborítson mindenkit a környezetében. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Vásároljon mosómedvét!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Csodálatos ember Ön, mindenre nyitott, ám vannak kivételes esetek, amikor nem. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De ne feledje: mindig van két lehetőség, vagy nincs. Ha fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön úgy gondolja, hogy született vezető. A többiek azonban úgy gondolják, hogy egy idióta barom. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. De sose feledkezzen meg róla, hogy a százlábúnak száz lába van, mégsem botlik meg. Tipp: Növesszen álbajuszt!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön általában kezdeményező alkat, de van amikor nem. Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De ne búslakodjon, lesz ez még rosszabb is! Tipp: Vigasztalódjon azzal, hogy több nap, mint kolbász!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó