Vicces horoszkóp

2016. december 6.
Ma Miklós névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2016. december 6

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Szereti a kalandos dolgokat, a változatosságot, de nem veti meg a nyugalmat és a változatlanságot sem. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. Gondolkodjon el gyerekei jövőjén: vajon elég nagyok már ahhoz, hogy eltartsák Önt? De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Tipp: Vigasztalódjon azzal, hogy több nap, mint kolbász!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Telihold hajnalán, hétfőn vágjon le egy fűzfavesszőt, és tegye vízbe, hogy kizöldüljön, mert egy asztrológiai babona szerint ezzel egy hónapig elkerülik a BKV-ellenőrök. De ne búslakodjon, lesz ez még rosszabb is! Tipp: Szopogasson csirkebelet!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön alapvetően egy szuboriginális típus, aki gyakran kondoleál és reflexből interveniál. Gyorsan rápirít másokra, türelmetlen és megveti az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem ért, mint hogy kiborítson mindenkit a környezetében. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. Ha az autókereskedésben #ff0000 színű autót kér, sürgősen menjen szabadságra! De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Tipp: Törje ki a frászt!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Ön együttérző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... Mostanában fullasztónak érzi maga körül a légkört, mert nyakára tekeredett a csakrája. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön realisztikusan szemléli az életet, két lábbal áll a földön, amíg el nem fárad: ilyenkor leül. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön egyesek szerint kimondottan magas, míg mások szerint kifejezetten undorító csúszómászó. Az Ön Orion csillagképből való származását három dolog bizonyítja: a különös sápadt fény a szeme sarkában, amit még sosem vett észre; Bubbard tétele, és a gizai piramisok. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. Lehet, hogy olyan helyzetekbe bonyolódik bele, amelyek nem teljesen egyértelműek, s nincsenek igazán kijelölve a keretek. Ez a tény sok félreértést, valamint katarzist és szepukut is hozhat az életébe. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Ha valaki az mondja Önnek: Baphomet!, akkor mondja neki, hogy: Egészségére!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Bár kitörölték a memóriájából, Önt egy éve elrabolták az idegenek és megpróbálták egy érett paszternákká változtatni. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. De ne feledje: a vak is azt mondta! Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Az Ön jegye a naturálhoroszkóp szerint az anyajegy. Méghozzá jó nagy, a bal lapockája alatt. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. Az egész napi munka után terpeszkedjen el a legkényelmesebb fotelében, és nézze meg a Mónika-show maratont DVD-ről. Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De ha Ön Vízöntő, akkor kevesebbet locsogjon! Tipp: Növesszen álbajuszt!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. Ma semmiképpen se próbáljon lazacbefőttet csinálni, nincs még itt az ideje. De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Rá fog jönni: a középső Pilaszter csúcsán nyílik a Nyíl ösvénye!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön lelkes és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozik, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik önből. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. A következő hetekben azonban a Vénusz kedvező háttérsugárzása érvényesül, hatására erősödik a fogzománc. De sose feledkezzen meg róla, hogy a százlábúnak száz lába van, mégsem botlik meg. Tipp: Ne ingereljen elefántokat, ha azok éppen meccset néznek!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De tudja meg, aki a következő négy dolgon töpreng, nem érdemli meg, hogy a világra jött: mi van fent, mi alant, mi előbb, és mi utóbb! Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön egyesek szerint kimondottan magas, míg mások szerint kifejezetten undorító csúszómászó. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Ne várja meg, ha a Szaturnusz betrigonál, mert akkor az oppozíció pozitívba hasad.

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó