Vicces horoszkóp

2014. november 21.
Ma Olivér névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2014. november 21

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön általában kezdeményező alkat, de van amikor nem. Az Ön Orion csillagképből való származását három dolog bizonyítja: a különös sápadt fény a szeme sarkában, amit még sosem vett észre; Bubbard tétele, és a gizai piramisok. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Tipp: ha melege van, akkor bírja rá az illetőt a hetero életmódra!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. Belső bizonytalanságai erőteljesen dolgoznak Önben, s kívülről elgáncsolhatják, hogy magába zuhanjon. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De óvakodjon a törpéktől! Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. Csütörtök délután a Szaturnusz-Mars oppozíció hatására mérhetetlenül bebüdösödik a cipője. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De ne várja tátott szájjal a sült galambot. Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Bár kitörölték a memóriájából, Önt egy éve elrabolták az idegenek és megpróbálták egy érett paszternákká változtatni. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön alapjában egy kíváncsi ember, de csöppet sem hiszékeny, különben nem olvasná némi fenntartással ezt a horoszkópot. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Vigyázzon, a mai nap nem alkalmas arra, hogy főnökének elmondja, mitől dugult el a férfi WC!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön általában kezdeményező alkat, de van amikor nem. Önre az van a legjobb hatással, ha a Kis-Göncöl átvonul minden állatövi jegyen. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Ha az orientáltsága nagyon objektum központú, gondolkozzon a pályamódosításon! De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Tipp: Növesszen álbajuszt!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Az Ön jegye a pénzügyi horoszkóp szerint a bankjegy. Mégis aprópénzre váltotta a tehetségét. Rendkívül csekély a befolyása a barátaira, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatását. Kisebbrendűségtől szenved, pedig nem kellene. Ön tényleg kisebbrendű. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Az Ön jegye a pénzügyi horoszkóp szerint a bankjegy. Mégis aprópénzre váltotta a tehetségét. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. Érdemes kihasználnia a bolygók kedvező hatását, most ugyanis a Merkúr, a Nap és az Uránusz is segítheti abban, hogy növelje az önbizalmát, bár a Szaturnusz egy kissé bezavar. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Ha fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Önt azért szereti sok ember, mert úgy néz ki, mintha biszex lenne. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. A következő hetekben azonban a Vénusz kedvező háttérsugárzása érvényesül, hatására erősödik a fogzománc. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Az ön jegye a beduin horoszkóp szerint egy Szkarabeusz, magyarán Szent Ganajtúró. A Szent Ganajtúró-nők a világ legnagyobb szívtiprói, cemendéi, de a Szent Ganajtúró-férfiak is nagyszerű szeretők. Rendkívül csekély a befolyása a barátaira, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatását. Kisebbrendűségtől szenved, pedig nem kellene. Ön tényleg kisebbrendű. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Gondolkodjon el gyerekei jövőjén: vajon elég nagyok már ahhoz, hogy eltartsák Önt? De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Vigyázzon, a mai nap nem alkalmas arra, hogy főnökének elmondja, mitől dugult el a férfi WC!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Az étteremben hagyott borravalója úgy néz ki, mintha eltévesztette volna a tizedesvesszőt... Ön egy olcsójános. Egy új szerelem nagyon sokat taníthat Önnek, például azt, hogy milyen a planktonok nemi élete, s hogyan örüljön az életnek, s annak a pillanatnak, amelyben éppen nem esik a fejére egy versenyzongora. Ma semmiképpen se próbáljon lazacbefőttet csinálni, nincs még itt az ideje. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Lásson a nyúlon túl!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ma egy nagyon régi ismerősének fog eszébe jutni, hogy hálistennek már nagyon régen nem látta. Az Ön Orion csillagképből való származását három dolog bizonyítja: a különös sápadt fény a szeme sarkában, amit még sosem vett észre; Bubbard tétele, és a gizai piramisok. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De ne feledje: a vak is azt mondta! Feltétlen várja ki, hogy a Pleróma ragyogásából leváljon az Ogdoász és létrejöjjön a Kozmosz birodalma!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó