Vicces horoszkóp

2015. május 25.
Ma Orbán névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2015. május 25

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön a "művész-típus" - mert nem tud megbírkózni a valósággal. Ha férfi, szinte biztosan homokos, ha nő, biztos leszbi. Ön bátor ember: a kétszersültre is rá mer pirítani. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Lehet, hogy olyan helyzetekbe bonyolódik bele, amelyek nem teljesen egyértelműek, s nincsenek igazán kijelölve a keretek. Ez a tény sok félreértést, valamint katarzist és szepukut is hozhat az életébe. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Ne várja meg, ha a Szaturnusz betrigonál, mert akkor az oppozíció pozitívba hasad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön egy jó fej – legalábbis sokan ezt tartják Önről, kivéve néhány ismerősét, aki szeretné megnyúzni. Gyorsan rápirít másokra, türelmetlen és megveti az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem ért, mint hogy kiborítson mindenkit a környezetében. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! Ha az orientáltsága nagyon objektum központú, gondolkozzon a pályamódosításon! De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Tipp: Törje ki a frászt!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Az Ön jellemének alapvonása, hogy kedveli a kellemes dolgokat, nem szereti viszont a kellemetlenségeket. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De óvakodjon a törpéktől! Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Az Ön csillagjegyében születetteknek közös vonása, hogy egyszer Önök is meg fognak halni. A csúcsot azért fogja elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult önbe. Öné a legmocskosabb jegy az egész zodiákusban. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Igyon sört, mert a sör folyékony kenyér!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön egy találékony elme és épp ezért sokra akarja vinni. Rengeteget hazudozik. Önre az van a legjobb hatással, ha a Kis-Göncöl átvonul minden állatövi jegyen. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Ma semmiképpen se próbáljon lazacbefőttet csinálni, nincs még itt az ideje. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Ne várja meg, ha a Szaturnusz betrigonál, mert akkor az oppozíció pozitívba hasad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Önnek bulldogtermészete van és rengeteget dolgozik - a legtöbb ember azt gondolja önről, hogy egy csökönyös, makacs seggfej. Az étteremben hagyott borravalója úgy néz ki, mintha eltévesztette volna a tizedesvesszőt... Ön egy olcsójános. Értékelje jobban azokat a ritka pillanatokat, amikor főnöke éppen előzetes letartóztatásban ül a hűvösön. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De ne feledje: ha most jól érzi magát, el fog múlni. Tipp: Lazítson! A pálmafaleveles núbiai lányok elhessegetik a stresszt!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió A Hold-Neptunusz együttállás feloldja a Mars-Nap-Jupiter feszült kapcsolatát, vigyázzon, mert most felszínre törhet az Önben rotyogó láva. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Lehet, hogy olyan helyzetekbe bonyolódik bele, amelyek nem teljesen egyértelműek, s nincsenek igazán kijelölve a keretek. Ez a tény sok félreértést, valamint katarzist és szepukut is hozhat az életébe. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Vigasztalódjon azzal, hogy több nap, mint kolbász!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Az Ön jegye a naturálhoroszkóp szerint az anyajegy. Méghozzá jó nagy, a bal lapockája alatt. Ön kedveli a kifinomult formákat, a szertartásosságot, az ünnepies külsőségeket, életigenlése és életszeretete egy öngyilkos terroristát is elbizonytalanítana. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Ha valaki az mondja Önnek: Baphomet!, akkor mondja neki, hogy: Egészségére!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön egy jó fej – legalábbis sokan ezt tartják Önről, kivéve néhány ismerősét, aki szeretné megnyúzni. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Egy új szerelem nagyon sokat taníthat Önnek, például azt, hogy milyen a planktonok nemi élete, s hogyan örüljön az életnek, s annak a pillanatnak, amelyben éppen nem esik a fejére egy versenyzongora. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De ne feledje: mindig van két lehetőség, vagy nincs. Tipp: Dobja ki a tévéjét az ablakon, és tegyen akváriumot a helyére!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Áldozatot nem a dolog joviális aspektusáért hoz, hanem azért, mert ez így természetes. Csütörtök délután a Szaturnusz-Mars oppozíció hatására mérhetetlenül bebüdösödik a cipője. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De ne feledje: a vak is azt mondta! Tipp: Szopogasson csirkebelet!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Az Ön jegye a pénzügyi horoszkóp szerint a bankjegy. Mégis aprópénzre váltotta a tehetségét. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Az egész napi munka után terpeszkedjen el a legkényelmesebb fotelében, és nézze meg a Mónika-show maratont DVD-ről. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó