Vicces horoszkóp

2017. január 19.
Ma Sára, Márió névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2017. január 19

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Az Ön csillagjegyében születetteknek közös vonása, hogy egyszer Önök is meg fognak halni. Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Jól jegyezze meg: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika A Nap-Proxima Centauri együttállás miatt ma komoly esélye van rá, bliccelésen kapják a nyilvános WC-ben. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Belső bizonytalanságai erőteljesen dolgoznak Önben, s kívülről elgáncsolhatják, hogy magába zuhanjon. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Az Ön jegye a pénzügyi horoszkóp szerint a bankjegy. Mégis aprópénzre váltotta a tehetségét. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. A következő napokban a Corona Borealis kifényesedik. Menjen gyorsan fogorvoshoz, mert kilyukadt a foga. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Vásároljon mosómedvét!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. Tökéletességre törekszik, ezért aztán örökösen elégedetlen önmagával, vagy ha nem, akkor másokkal. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. A következő hetekben azonban a Vénusz kedvező háttérsugárzása érvényesül, hatására erősödik a fogzománc. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön együttérző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... Áldozatot nem a dolog joviális aspektusáért hoz, hanem azért, mert ez így természetes. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. Ezen a héten rengeteg sör és holdfény kell Önnek, a sumér kultúrák szerint ugyanis egyik olyan, mint a másik. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Ha valaki az mondja Önnek: Baphomet!, akkor mondja neki, hogy: Egészségére!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön egy találékony elme és épp ezért sokra akarja vinni. Rengeteget hazudozik. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Rá fog jönni: a középső Pilaszter csúcsán nyílik a Nyíl ösvénye!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg A Nap-Proxima Centauri együttállás miatt ma komoly esélye van rá, bliccelésen kapják a nyilvános WC-ben. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. Ha Sanyinak hívják és a zöldségesnek is css-ben adja meg dinnye kódját, akkor tegye meg gyorsan kedvenc bináris számjegyeit a lottón, biztosan nyerni fog. De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön a "művész-típus" - mert nem tud megbírkózni a valósággal. Ha férfi, szinte biztosan homokos, ha nő, biztos leszbi. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön realisztikusan szemléli az életet, két lábbal áll a földön, amíg el nem fárad: ilyenkor leül. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Törődjön többet egész- és feleségével. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De ne feledje: ha most jól érzi magát, el fog múlni. Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. Telihold hajnalán, hétfőn vágjon le egy fűzfavesszőt, és tegye vízbe, hogy kizöldüljön, mert egy asztrológiai babona szerint ezzel egy hónapig elkerülik a BKV-ellenőrök. De ne várja tátott szájjal a sült galambot. Tipp: Ne ingereljen elefántokat, ha azok éppen meccset néznek!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó