Vicces horoszkóp

2014. szeptember 23.
Ma Tekla névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2014. szeptember 23

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Önt azért szereti sok ember, mert úgy néz ki, mintha biszex lenne. A csúcsot azért fogja elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult önbe. Öné a legmocskosabb jegy az egész zodiákusban. Értékelje jobban azokat a ritka pillanatokat, amikor főnöke éppen előzetes letartóztatásban ül a hűvösön. Ma semmiképpen se próbáljon lazacbefőttet csinálni, nincs még itt az ideje. De sose feledkezzen meg róla, hogy a százlábúnak száz lába van, mégsem botlik meg. Vásároljon mosómedvét!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Önnek rendkívül élénk a képzelete - gyakran gondolja, hogy a Nemzetbiztonsági Szolgálat vagy a CIA figyelteti fekete napszemüveges, sötét öltönyös emberekkel. Kiskorában leszidta a mamája valami lényegtelen dologértért, ez az eset azóta sem meghatározó az életében. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Ne várja meg, ha a Szaturnusz betrigonál, mert akkor az oppozíció pozitívba hasad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Az Ön jegye a naturálhoroszkóp szerint az anyajegy. Méghozzá jó nagy, a bal lapockája alatt. Ön roppant eredeti: imádja a széles karimájú kalapot és hozzá a rózsaszín nyuszimamuszt. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Dobja ki a tévéjét az ablakon, és tegyen akváriumot a helyére!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Ön a "művész-típus" - mert nem tud megbírkózni a valósággal. Ha férfi, szinte biztosan homokos, ha nő, biztos leszbi. Bár kitörölték a memóriájából, Önt egy éve elrabolták az idegenek és megpróbálták egy érett paszternákká változtatni. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Ne várja meg, ha a Szaturnusz betrigonál, mert akkor az oppozíció pozitívba hasad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Önre az van a legjobb hatással, ha a Kis-Göncöl átvonul minden állatövi jegyen. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Feltétlen várja ki, hogy a Pleróma ragyogásából leváljon az Ogdoász és létrejöjjön a Kozmosz birodalma!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön együttérző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. A napokban összeütközésbe kerül a táltoskirállyal. Üsse le a fejéről a kalapot, és mormolja el háromszor azt, hogy: „Homok a szélben”. Csak így menekülhet. De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Tipp: Jól jegyezze meg: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Vénusz, a kagylóból született Istennő magában hordozza az Ön megtisztulásának, ihletett állapotának minden rezdülését. Ön bátor ember: a kétszersültre is rá mer pirítani. Nyissa meg szívét az igazi érzelmek felé: rúgjon fenékbe egy Fradi drukkert! Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De ne feledje: ha most jól érzi magát, el fog múlni. Tipp: Igyon sört, mert a sör folyékony kenyér!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön az a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevősége kiborítja a barátait és munkatársaidat. Bár kitörölték a memóriájából, Önt egy éve elrabolták az idegenek és megpróbálták egy érett paszternákká változtatni. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De ne feledje: a vak is azt mondta! Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Önre az van a legjobb hatással, ha a Kis-Göncöl átvonul minden állatövi jegyen. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Vásároljon mosómedvét!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Csodálatos ember Ön, mindenre nyitott, ám vannak kivételes esetek, amikor nem. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Vásároljon mosómedvét!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. Ha az autókereskedésben #ff0000 színű autót kér, sürgősen menjen szabadságra! De ne feledje: ha most jól érzi magát, el fog múlni. Feltétlen várja ki, hogy a Pleróma ragyogásából leváljon az Ogdoász és létrejöjjön a Kozmosz birodalma!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Önnek bulldogtermészete van és rengeteget dolgozik - a legtöbb ember azt gondolja önről, hogy egy csökönyös, makacs seggfej. Áldozatot nem a dolog joviális aspektusáért hoz, hanem azért, mert ez így természetes. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. Lehet, hogy olyan helyzetekbe bonyolódik bele, amelyek nem teljesen egyértelműek, s nincsenek igazán kijelölve a keretek. Ez a tény sok félreértést, valamint katarzist és szepukut is hozhat az életébe. De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tipp: Vigasztalódjon azzal, hogy több nap, mint kolbász!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó