Vicces horoszkóp

2014. augusztus 27.
Ma Gáspár névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2014. augusztus 27

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön alapjában egy kíváncsi ember, de csöppet sem hiszékeny, különben nem olvasná némi fenntartással ezt a horoszkópot. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. Gondolkodjon el gyerekei jövőjén: vajon elég nagyok már ahhoz, hogy eltartsák Önt? De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Tipp: Vigasztalódjon azzal, hogy több nap, mint kolbász!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Az Ön Orion csillagképből való származását három dolog bizonyítja: a különös sápadt fény a szeme sarkában, amit még sosem vett észre; Bubbard tétele, és a gizai piramisok. Az egész napi munka után terpeszkedjen el a legkényelmesebb fotelében, és nézze meg a Mónika-show maratont DVD-ről. A következő napokban a Corona Borealis kifényesedik. Menjen gyorsan fogorvoshoz, mert kilyukadt a foga. De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Az Ön Orion csillagképből való származását három dolog bizonyítja: a különös sápadt fény a szeme sarkában, amit még sosem vett észre; Bubbard tétele, és a gizai piramisok. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. Gondolkodjon el gyerekei jövőjén: vajon elég nagyok már ahhoz, hogy eltartsák Önt? De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Az Ön jegye a pénzügyi horoszkóp szerint a bankjegy. Mégis aprópénzre váltotta a tehetségét. Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. Ezen a héten rengeteg sör és holdfény kell Önnek, a sumér kultúrák szerint ugyanis egyik olyan, mint a másik. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Rá fog jönni: a középső Pilaszter csúcsán nyílik a Nyíl ösvénye!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. Az egész napi munka után terpeszkedjen el a legkényelmesebb fotelében, és nézze meg a Mónika-show maratont DVD-ről. Ezen a héten rengeteg sör és holdfény kell Önnek, a sumér kultúrák szerint ugyanis egyik olyan, mint a másik. De tudja meg, aki a következő négy dolgon töpreng, nem érdemli meg, hogy a világra jött: mi van fent, mi alant, mi előbb, és mi utóbb! Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön egyesek szerint kimondottan magas, míg mások szerint kifejezetten undorító csúszómászó. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. Törődjön többet egész- és feleségével. Lehet, hogy egész személyiségét sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá teszi ez a kapcsolat. De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Ne várja meg, ha a Szaturnusz betrigonál, mert akkor az oppozíció pozitívba hasad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Hiába próbálja eltitkolni önmaga elől is, Önnek a hóna alatt van egy nagy szemölcs. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tipp: Növesszen álbajuszt!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön egyesek szerint kimondottan magas, míg mások szerint kifejezetten undorító csúszómászó. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De ne várja tátott szájjal a sült galambot. Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Hiába próbálja eltitkolni önmaga elől is, Önnek a hóna alatt van egy nagy szemölcs. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Tipp: Igyon sört, mert a sör folyékony kenyér!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön úgy gondolja, hogy született vezető. A többiek azonban úgy gondolják, hogy egy idióta barom. Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön alapjában egy kíváncsi ember, de csöppet sem hiszékeny, különben nem olvasná némi fenntartással ezt a horoszkópot. Beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre. Az egész napi munka után terpeszkedjen el a legkényelmesebb fotelében, és nézze meg a Mónika-show maratont DVD-ről. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Tipp: Jól jegyezze meg: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön úgy gondolja, hogy született vezető. A többiek azonban úgy gondolják, hogy egy idióta barom. Ön kedveli a kifinomult formákat, a szertartásosságot, az ünnepies külsőségeket, életigenlése és életszeretete egy öngyilkos terroristát is elbizonytalanítana. Törődjön többet egész- és feleségével. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De ne várja tátott szájjal a sült galambot. Ha fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó