Vicces horoszkóp

2015. november 28.
Ma Stefánia névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2015. november 28

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Elmondható, hogy az élete gyümölcsözővé válik, s ez elsősorban egzisztenciális ügyeire lesz jellemző. Mindez akkor lesz igaz, ha eddig lelkiismeretesen és szorgalmasan dolgozott. Ha nem, hát nem. Gyorsan rápirít másokra, türelmetlen és megveti az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem ért, mint hogy kiborítson mindenkit a környezetében. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Ha fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Az Ön jellemének alapvonása, hogy kedveli a kellemes dolgokat, nem szereti viszont a kellemetlenségeket. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De ha Ön Vízöntő, akkor kevesebbet locsogjon! Tipp: Növesszen álbajuszt!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Gyorsan rápirít másokra, türelmetlen és megveti az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem ért, mint hogy kiborítson mindenkit a környezetében. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. Lehet, hogy egész személyiségét sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá teszi ez a kapcsolat. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Dobja ki a tévéjét az ablakon, és tegyen akváriumot a helyére!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Az Ön jellemének alapvonása, hogy kedveli a kellemes dolgokat, nem szereti viszont a kellemetlenségeket. Gyorsan rápirít másokra, türelmetlen és megveti az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem ért, mint hogy kiborítson mindenkit a környezetében. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön az a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevősége kiborítja a barátait és munkatársaidat. Önre az van a legjobb hatással, ha a Kis-Göncöl átvonul minden állatövi jegyen. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. Ma semmiképpen se próbáljon lazacbefőttet csinálni, nincs még itt az ideje. De ne feledje: mindig van két lehetőség, vagy nincs. Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön egyesek szerint kimondottan magas, míg mások szerint kifejezetten undorító csúszómászó. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! A következő hetekben azonban a Vénusz kedvező háttérsugárzása érvényesül, hatására erősödik a fogzománc. De ne feledje: mindig van két lehetőség, vagy nincs. Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Ön roppant egyedi ízléssel rendelkezik, amit igyekszik rákényszeríteni háziállataira is. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Tipp: Szopogasson csirkebelet!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Kiskorában leszidta a mamája valami lényegtelen dologértért, ez az eset azóta sem meghatározó az életében. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Tipp: Törődjön többet egészségével!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ma egy nagyon régi ismerősének fog eszébe jutni, hogy hálistennek már nagyon régen nem látta. Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Az ön jegye a beduin horoszkóp szerint egy Szkarabeusz, magyarán Szent Ganajtúró. A Szent Ganajtúró-nők a világ legnagyobb szívtiprói, cemendéi, de a Szent Ganajtúró-férfiak is nagyszerű szeretők. Szereti a kalandos dolgokat, a változatosságot, de nem veti meg a nyugalmat és a változatlanságot sem. Belső bizonytalanságai erőteljesen dolgoznak Önben, s kívülről elgáncsolhatják, hogy magába zuhanjon. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Vigyázzon, a mai nap nem alkalmas arra, hogy főnökének elmondja, mitől dugult el a férfi WC!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön egy jó fej – legalábbis sokan ezt tartják Önről, kivéve néhány ismerősét, aki szeretné megnyúzni. Rendkívül csekély a befolyása a barátaira, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatását. Kisebbrendűségtől szenved, pedig nem kellene. Ön tényleg kisebbrendű. Belső bizonytalanságai erőteljesen dolgoznak Önben, s kívülről elgáncsolhatják, hogy magába zuhanjon. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De ne feledje: mindig van két lehetőség, vagy nincs. Rá fog jönni: a középső Pilaszter csúcsán nyílik a Nyíl ösvénye!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Az Ön jellemének alapvonása, hogy kedveli a kellemes dolgokat, nem szereti viszont a kellemetlenségeket. A csúcsot azért fogja elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult önbe. Öné a legmocskosabb jegy az egész zodiákusban. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó