Vicces horoszkóp

2017. augusztus 17.
Ma Jácint névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2017. augusztus 17

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Önnek bulldogtermészete van és rengeteget dolgozik - a legtöbb ember azt gondolja önről, hogy egy csökönyös, makacs seggfej. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Az Ön jellemének alapvonása, hogy kedveli a kellemes dolgokat, nem szereti viszont a kellemetlenségeket. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. Nyissa meg szívét az igazi érzelmek felé: rúgjon fenékbe egy Fradi drukkert! A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Tipp: Törődjön többet egészségével!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön egy találékony elme és épp ezért sokra akarja vinni. Rengeteget hazudozik. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. Érdemes kihasználnia a bolygók kedvező hatását, most ugyanis a Merkúr, a Nap és az Uránusz is segítheti abban, hogy növelje az önbizalmát, bár a Szaturnusz egy kissé bezavar. Ha Sanyinak hívják és a zöldségesnek is css-ben adja meg dinnye kódját, akkor tegye meg gyorsan kedvenc bináris számjegyeit a lottón, biztosan nyerni fog. De ne feledje: a vak is azt mondta! Rá fog jönni: a középső Pilaszter csúcsán nyílik a Nyíl ösvénye!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Ön alapjában egy kíváncsi ember, de csöppet sem hiszékeny, különben nem olvasná némi fenntartással ezt a horoszkópot. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. Ha Sanyinak hívják és a zöldségesnek is css-ben adja meg dinnye kódját, akkor tegye meg gyorsan kedvenc bináris számjegyeit a lottón, biztosan nyerni fog. De ha Ön Vízöntő, akkor kevesebbet locsogjon! Tipp: Jól jegyezze meg: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön egy jó fej – legalábbis sokan ezt tartják Önről, kivéve néhány ismerősét, aki szeretné megnyúzni. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Tipp: Törje ki a frászt!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Hiába próbálja eltitkolni önmaga elől is, Önnek a hóna alatt van egy nagy szemölcs. Az étteremben hagyott borravalója úgy néz ki, mintha eltévesztette volna a tizedesvesszőt... Ön egy olcsójános. Törődjön többet egész- és feleségével. A következő hetekben azonban a Vénusz kedvező háttérsugárzása érvényesül, hatására erősödik a fogzománc. De óvakodjon a törpéktől! Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön konzervatív és fél a kockázattól. Alapvetően ön egy értéktelen, ügyeskedő kis trágyakupac. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Ha Sanyinak hívják és a zöldségesnek is css-ben adja meg dinnye kódját, akkor tegye meg gyorsan kedvenc bináris számjegyeit a lottón, biztosan nyerni fog. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Rá fog jönni: a középső Pilaszter csúcsán nyílik a Nyíl ösvénye!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön az a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevősége kiborítja a barátait és munkatársaidat. Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön realisztikusan szemléli az életet, két lábbal áll a földön, amíg el nem fárad: ilyenkor leül. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Tipp: Törje ki a frászt!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön általában kezdeményező alkat, de van amikor nem. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. A következő hetekben azonban a Vénusz kedvező háttérsugárzása érvényesül, hatására erősödik a fogzománc. De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Tipp: Dobja ki a tévéjét az ablakon, és tegyen akváriumot a helyére!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön tele van szeretetéhséggel, és nagyon tud szeretni, ám nem szereti azokat, akiket nem kedvel, a közömbösek pedig egyenesen érdektelenek az Ön számára. A csúcsot azért fogja elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult önbe. Öné a legmocskosabb jegy az egész zodiákusban. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

Halak (február 20. - március 20.)

Halak A Víz-jelleg révén a Rákban uralkodó Hold mindezt a vonatkozást erősen hangsúlyozza, és változékonyságával a Halakban is hullámzó hangulatokat, változó kedélyállapotokat idéz fel. Gyorsan rápirít másokra, türelmetlen és megveti az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem ért, mint hogy kiborítson mindenkit a környezetében. Érdemes kihasználnia a bolygók kedvező hatását, most ugyanis a Merkúr, a Nap és az Uránusz is segítheti abban, hogy növelje az önbizalmát, bár a Szaturnusz egy kissé bezavar. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De tudja meg, aki a következő négy dolgon töpreng, nem érdemli meg, hogy a világra jött: mi van fent, mi alant, mi előbb, és mi utóbb! Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó