Vicces horoszkóp

2017. október 23.
Ma Gyöngyi névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2017. október 23

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Az ön jegye a beduin horoszkóp szerint egy Szkarabeusz, magyarán Szent Ganajtúró. A Szent Ganajtúró-nők a világ legnagyobb szívtiprói, cemendéi, de a Szent Ganajtúró-férfiak is nagyszerű szeretők. Bár kitörölték a memóriájából, Önt egy éve elrabolták az idegenek és megpróbálták egy érett paszternákká változtatni. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Törődjön többet egészségével!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön tele van szeretetéhséggel, és nagyon tud szeretni, ám nem szereti azokat, akiket nem kedvel, a közömbösek pedig egyenesen érdektelenek az Ön számára. Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. A következő napokban a Corona Borealis kifényesedik. Menjen gyorsan fogorvoshoz, mert kilyukadt a foga. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Vásároljon mosómedvét!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Önt azért szereti sok ember, mert úgy néz ki, mintha biszex lenne. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Tipp: Lazítson! A pálmafaleveles núbiai lányok elhessegetik a stresszt!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák A Hold-Neptunusz együttállás feloldja a Mars-Nap-Jupiter feszült kapcsolatát, vigyázzon, mert most felszínre törhet az Önben rotyogó láva. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. De ne búslakodjon, lesz ez még rosszabb is! Ha valaki az mondja Önnek: Baphomet!, akkor mondja neki, hogy: Egészségére!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön együttérző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... Szereti a kalandos dolgokat, a változatosságot, de nem veti meg a nyugalmat és a változatlanságot sem. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. Ha Sanyinak hívják és a zöldségesnek is css-ben adja meg dinnye kódját, akkor tegye meg gyorsan kedvenc bináris számjegyeit a lottón, biztosan nyerni fog. De ha Ön Vízöntő, akkor kevesebbet locsogjon! Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön alapjában egy kíváncsi ember, de csöppet sem hiszékeny, különben nem olvasná némi fenntartással ezt a horoszkópot. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Csütörtök délután a Szaturnusz-Mars oppozíció hatására mérhetetlenül bebüdösödik a cipője. Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. Rendkívül csekély a befolyása a barátaira, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatását. Kisebbrendűségtől szenved, pedig nem kellene. Ön tényleg kisebbrendű. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Növesszen álbajuszt!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Szereti a kalandos dolgokat, a változatosságot, de nem veti meg a nyugalmat és a változatlanságot sem. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. Ha Sanyinak hívják és a zöldségesnek is css-ben adja meg dinnye kódját, akkor tegye meg gyorsan kedvenc bináris számjegyeit a lottón, biztosan nyerni fog. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Tipp: Szopogasson csirkebelet!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas A Víz-jelleg révén a Rákban uralkodó Hold mindezt a vonatkozást erősen hangsúlyozza, és változékonyságával a Halakban is hullámzó hangulatokat, változó kedélyállapotokat idéz fel. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. Nagyon jó alkalom a hónap első fele arra, hogy a még függőben lévő ügyeket elintézze, a második pedig arra, hogy újakba fogjon. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De ne feledje: a vak is azt mondta! Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Az Ön jegye a naturálhoroszkóp szerint az anyajegy. Méghozzá jó nagy, a bal lapockája alatt. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. Gondolkodjon el gyerekei jövőjén: vajon elég nagyok már ahhoz, hogy eltartsák Önt? De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Az Ön jegye a pénzügyi horoszkóp szerint a bankjegy. Mégis aprópénzre váltotta a tehetségét. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Vásároljon mosómedvét!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. Az egész napi munka után terpeszkedjen el a legkényelmesebb fotelében, és nézze meg a Mónika-show maratont DVD-ről. Ha az autókereskedésben #ff0000 színű autót kér, sürgősen menjen szabadságra! De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Ha fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó