Vicces horoszkóp

2014. április 16.
Ma Csongor névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2014. április 16

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Ön kedveli a kifinomult formákat, a szertartásosságot, az ünnepies külsőségeket, életigenlése és életszeretete egy öngyilkos terroristát is elbizonytalanítana. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön alapjában egy kíváncsi ember, de csöppet sem hiszékeny, különben nem olvasná némi fenntartással ezt a horoszkópot. Önre az van a legjobb hatással, ha a Kis-Göncöl átvonul minden állatövi jegyen. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. Ön roppant egyedi ízléssel rendelkezik, amit igyekszik rákényszeríteni háziállataira is. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De ne búslakodjon, lesz ez még rosszabb is! Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák A Víz-jelleg révén a Rákban uralkodó Hold mindezt a vonatkozást erősen hangsúlyozza, és változékonyságával a Halakban is hullámzó hangulatokat, változó kedélyállapotokat idéz fel. Mostanában fullasztónak érzi maga körül a légkört, mert nyakára tekeredett a csakrája. Érdemes kihasználnia a bolygók kedvező hatását, most ugyanis a Merkúr, a Nap és az Uránusz is segítheti abban, hogy növelje az önbizalmát, bár a Szaturnusz egy kissé bezavar. Ha Sanyinak hívják és a zöldségesnek is css-ben adja meg dinnye kódját, akkor tegye meg gyorsan kedvenc bináris számjegyeit a lottón, biztosan nyerni fog. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Jól jegyezze meg: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön tele van szeretetéhséggel, és nagyon tud szeretni, ám nem szereti azokat, akiket nem kedvel, a közömbösek pedig egyenesen érdektelenek az Ön számára. Tökéletességre törekszik, ezért aztán örökösen elégedetlen önmagával, vagy ha nem, akkor másokkal. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Telihold hajnalán, hétfőn vágjon le egy fűzfavesszőt, és tegye vízbe, hogy kizöldüljön, mert egy asztrológiai babona szerint ezzel egy hónapig elkerülik a BKV-ellenőrök. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön a "művész-típus" - mert nem tud megbírkózni a valósággal. Ha férfi, szinte biztosan homokos, ha nő, biztos leszbi. Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. Nyissa meg szívét az igazi érzelmek felé: rúgjon fenékbe egy Fradi drukkert! Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De ne búslakodjon, lesz ez még rosszabb is! Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Az Ön jellemének alapvonása, hogy kedveli a kellemes dolgokat, nem szereti viszont a kellemetlenségeket. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Az Ön jegye a pénzügyi horoszkóp szerint a bankjegy. Mégis aprópénzre váltotta a tehetségét. Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. Ha Sanyinak hívják és a zöldségesnek is css-ben adja meg dinnye kódját, akkor tegye meg gyorsan kedvenc bináris számjegyeit a lottón, biztosan nyerni fog. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Tipp: Dobja ki a tévéjét az ablakon, és tegyen akváriumot a helyére!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön alapvetően egy szuboriginális típus, aki gyakran kondoleál és reflexből interveniál. Bár kitörölték a memóriájából, Önt egy éve elrabolták az idegenek és megpróbálták egy érett paszternákká változtatni. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! Ha az autókereskedésben #ff0000 színű autót kér, sürgősen menjen szabadságra! De sose feledkezzen meg róla, hogy a százlábúnak száz lába van, mégsem botlik meg. Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön lelkes és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozik, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik önből. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De ne feledje: mindig van két lehetőség, vagy nincs. Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön az a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevősége kiborítja a barátait és munkatársaidat. Ön bátor ember: a kétszersültre is rá mer pirítani. Belső bizonytalanságai erőteljesen dolgoznak Önben, s kívülről elgáncsolhatják, hogy magába zuhanjon. Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Rá fog jönni: a középső Pilaszter csúcsán nyílik a Nyíl ösvénye!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó