Vicces horoszkóp

2016. február 10.
Ma Elvira névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2016. február 10

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Ön bátor ember: a kétszersültre is rá mer pirítani. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. Ma semmiképpen se próbáljon lazacbefőttet csinálni, nincs még itt az ideje. De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Lásson a nyúlon túl!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De ne feledje: mindig van két lehetőség, vagy nincs. Tipp: Szopogasson csirkebelet!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön realisztikusan szemléli az életet, két lábbal áll a földön, amíg el nem fárad: ilyenkor leül. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. Gondolkodjon el gyerekei jövőjén: vajon elég nagyok már ahhoz, hogy eltartsák Önt? De ne feledje: ha most jól érzi magát, el fog múlni. Tipp: Szopogasson csirkebelet!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Vénusz, a kagylóból született Istennő magában hordozza az Ön megtisztulásának, ihletett állapotának minden rezdülését. Gyorsan rápirít másokra, türelmetlen és megveti az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem ért, mint hogy kiborítson mindenkit a környezetében. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. Belső bizonytalanságai erőteljesen dolgoznak Önben, s kívülről elgáncsolhatják, hogy magába zuhanjon. Lehet, hogy egész személyiségét sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá teszi ez a kapcsolat. De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Rá fog jönni: a középső Pilaszter csúcsán nyílik a Nyíl ösvénye!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön együttérző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Rá fog jönni: a középső Pilaszter csúcsán nyílik a Nyíl ösvénye!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön realisztikusan szemléli az életet, két lábbal áll a földön, amíg el nem fárad: ilyenkor leül. Tökéletességre törekszik, ezért aztán örökösen elégedetlen önmagával, vagy ha nem, akkor másokkal. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De sose feledkezzen meg róla, hogy a százlábúnak száz lába van, mégsem botlik meg. Tipp: Növesszen álbajuszt!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Az Ön csillagjegyében születetteknek közös vonása, hogy egyszer Önök is meg fognak halni. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Tipp: Lazítson! A pálmafaleveles núbiai lányok elhessegetik a stresszt!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Ön bátor ember: a kétszersültre is rá mer pirítani. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. A napokban összeütközésbe kerül a táltoskirállyal. Üsse le a fejéről a kalapot, és mormolja el háromszor azt, hogy: „Homok a szélben”. Csak így menekülhet. De ne várja tátott szájjal a sült galambot. Tipp: Szopogasson csirkebelet!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Az Ön csillagjegyében születetteknek közös vonása, hogy egyszer Önök is meg fognak halni. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Nagyon jó alkalom a hónap első fele arra, hogy a még függőben lévő ügyeket elintézze, a második pedig arra, hogy újakba fogjon. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön lelkes és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozik, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik önből. Mostanában fullasztónak érzi maga körül a légkört, mert nyakára tekeredett a csakrája. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Önt azért szereti sok ember, mert úgy néz ki, mintha biszex lenne. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. Érdemes kihasználnia a bolygók kedvező hatását, most ugyanis a Merkúr, a Nap és az Uránusz is segítheti abban, hogy növelje az önbizalmát, bár a Szaturnusz egy kissé bezavar. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Tipp: Vigasztalódjon azzal, hogy több nap, mint kolbász!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó