Vicces horoszkóp

2016. június 30.
Ma Pál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2016. június 30

Kos (március 21. - április 20.)

Kos A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. Érdemes kihasználnia a bolygók kedvező hatását, most ugyanis a Merkúr, a Nap és az Uránusz is segítheti abban, hogy növelje az önbizalmát, bár a Szaturnusz egy kissé bezavar. Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De ne feledje: ha most jól érzi magát, el fog múlni. Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Az Ön jegye a pénzügyi horoszkóp szerint a bankjegy. Mégis aprópénzre váltotta a tehetségét. Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Tipp: Lásson a nyúlon túl!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek A Víz-jelleg révén a Rákban uralkodó Hold mindezt a vonatkozást erősen hangsúlyozza, és változékonyságával a Halakban is hullámzó hangulatokat, változó kedélyállapotokat idéz fel. Keresi azokat a lehetőségeket, ahol énségét valamilyen módon hangsúlyozhatja, ám vannak pillanatok, amikor szeretne elvonulni a többiek elől. Érdemes kihasználnia a bolygók kedvező hatását, most ugyanis a Merkúr, a Nap és az Uránusz is segítheti abban, hogy növelje az önbizalmát, bár a Szaturnusz egy kissé bezavar. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De ne búslakodjon, lesz ez még rosszabb is! Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre. Nagyon jó alkalom a hónap első fele arra, hogy a még függőben lévő ügyeket elintézze, a második pedig arra, hogy újakba fogjon. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Elmondható, hogy az élete gyümölcsözővé válik, s ez elsősorban egzisztenciális ügyeire lesz jellemző. Mindez akkor lesz igaz, ha eddig lelkiismeretesen és szorgalmasan dolgozott. Ha nem, hát nem. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Tipp: Törődjön többet egészségével!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz A Víz-jelleg révén a Rákban uralkodó Hold mindezt a vonatkozást erősen hangsúlyozza, és változékonyságával a Halakban is hullámzó hangulatokat, változó kedélyállapotokat idéz fel. Ön roppant egyedi ízléssel rendelkezik, amit igyekszik rákényszeríteni háziállataira is. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tipp: Lazítson! A pálmafaleveles núbiai lányok elhessegetik a stresszt!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. Az egész napi munka után terpeszkedjen el a legkényelmesebb fotelében, és nézze meg a Mónika-show maratont DVD-ről. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De ha Ön Vízöntő, akkor kevesebbet locsogjon! Tipp: Lásson a nyúlon túl!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön a "művész-típus" - mert nem tud megbírkózni a valósággal. Ha férfi, szinte biztosan homokos, ha nő, biztos leszbi. Ön kedveli a kifinomult formákat, a szertartásosságot, az ünnepies külsőségeket, életigenlése és életszeretete egy öngyilkos terroristát is elbizonytalanítana. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. A következő napokban a Corona Borealis kifényesedik. Menjen gyorsan fogorvoshoz, mert kilyukadt a foga. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Önt azért szereti sok ember, mert úgy néz ki, mintha biszex lenne. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. A következő hetekben azonban a Vénusz kedvező háttérsugárzása érvényesül, hatására erősödik a fogzománc. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Önnek rendkívül élénk a képzelete - gyakran gondolja, hogy a Nemzetbiztonsági Szolgálat vagy a CIA figyelteti fekete napszemüveges, sötét öltönyös emberekkel. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Telihold hajnalán, hétfőn vágjon le egy fűzfavesszőt, és tegye vízbe, hogy kizöldüljön, mert egy asztrológiai babona szerint ezzel egy hónapig elkerülik a BKV-ellenőrök. De ne feledje: a vak is azt mondta! Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön egy jó fej – legalábbis sokan ezt tartják Önről, kivéve néhány ismerősét, aki szeretné megnyúzni. Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön realisztikusan szemléli az életet, két lábbal áll a földön, amíg el nem fárad: ilyenkor leül. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. Egy új szerelem nagyon sokat taníthat Önnek, például azt, hogy milyen a planktonok nemi élete, s hogyan örüljön az életnek, s annak a pillanatnak, amelyben éppen nem esik a fejére egy versenyzongora. A következő napokban a Corona Borealis kifényesedik. Menjen gyorsan fogorvoshoz, mert kilyukadt a foga. De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Tipp: Lazítson! A pálmafaleveles núbiai lányok elhessegetik a stresszt!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó