Vicces horoszkóp

2014. augusztus 1.
Ma Boglárka névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2014. augusztus 1

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. Értékelje jobban azokat a ritka pillanatokat, amikor főnöke éppen előzetes letartóztatásban ül a hűvösön. Ma semmiképpen se próbáljon lazacbefőttet csinálni, nincs még itt az ideje. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Ne várja meg, ha a Szaturnusz betrigonál, mert akkor az oppozíció pozitívba hasad.

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön úgy gondolja, hogy született vezető. A többiek azonban úgy gondolják, hogy egy idióta barom. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Ha valaki az mondja Önnek: Baphomet!, akkor mondja neki, hogy: Egészségére!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Mostanában fullasztónak érzi maga körül a légkört, mert nyakára tekeredett a csakrája. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. Ezen a héten rengeteg sör és holdfény kell Önnek, a sumér kultúrák szerint ugyanis egyik olyan, mint a másik. De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Tipp: Lazítson! A pálmafaleveles núbiai lányok elhessegetik a stresszt!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Ön egy találékony elme és épp ezért sokra akarja vinni. Rengeteget hazudozik. Kiskorában leszidta a mamája valami lényegtelen dologértért, ez az eset azóta sem meghatározó az életében. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Ha fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De ne feledje: ha most jól érzi magát, el fog múlni. Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Az Ön jellemének alapvonása, hogy kedveli a kellemes dolgokat, nem szereti viszont a kellemetlenségeket. Ön kedveli a kifinomult formákat, a szertartásosságot, az ünnepies külsőségeket, életigenlése és életszeretete egy öngyilkos terroristát is elbizonytalanítana. Nyissa meg szívét az igazi érzelmek felé: rúgjon fenékbe egy Fradi drukkert! Lehet, hogy egész személyiségét sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá teszi ez a kapcsolat. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Tipp: Szopogasson csirkebelet!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön úgy gondolja, hogy született vezető. A többiek azonban úgy gondolják, hogy egy idióta barom. Kiskorában leszidta a mamája valami lényegtelen dologértért, ez az eset azóta sem meghatározó az életében. Törődjön többet egész- és feleségével. Lehet, hogy olyan helyzetekbe bonyolódik bele, amelyek nem teljesen egyértelműek, s nincsenek igazán kijelölve a keretek. Ez a tény sok félreértést, valamint katarzist és szepukut is hozhat az életébe. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Áldozatot nem a dolog joviális aspektusáért hoz, hanem azért, mert ez így természetes. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Lehet, hogy olyan helyzetekbe bonyolódik bele, amelyek nem teljesen egyértelműek, s nincsenek igazán kijelölve a keretek. Ez a tény sok félreértést, valamint katarzist és szepukut is hozhat az életébe. De ne várja tátott szájjal a sült galambot. Ha fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Egyszer túl nagy, máskor nagyon kicsi az önbizalma, erre hamarosan egy munkahelyi konfliktus fogja ráébreszteni, hacsak nem ez a horoszkóp. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Egy új szerelem nagyon sokat taníthat Önnek, például azt, hogy milyen a planktonok nemi élete, s hogyan örüljön az életnek, s annak a pillanatnak, amelyben éppen nem esik a fejére egy versenyzongora. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön alapvetően egy szuboriginális típus, aki gyakran kondoleál és reflexből interveniál. Ön kedveli a kifinomult formákat, a szertartásosságot, az ünnepies külsőségeket, életigenlése és életszeretete egy öngyilkos terroristát is elbizonytalanítana. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De ne feledje: mindig van két lehetőség, vagy nincs. Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak A Nap-Proxima Centauri együttállás miatt ma komoly esélye van rá, bliccelésen kapják a nyilvános WC-ben. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Lehet, hogy olyan helyzetekbe bonyolódik bele, amelyek nem teljesen egyértelműek, s nincsenek igazán kijelölve a keretek. Ez a tény sok félreértést, valamint katarzist és szepukut is hozhat az életébe. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Tipp: Ne ingereljen elefántokat, ha azok éppen meccset néznek!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó