Vicces horoszkóp

2015. július 5.
Ma Emese, Sarolta névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2015. július 5

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön alapjában egy kíváncsi ember, de csöppet sem hiszékeny, különben nem olvasná némi fenntartással ezt a horoszkópot. Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. Ha az autókereskedésben #ff0000 színű autót kér, sürgősen menjen szabadságra! De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

Bika (április 21. - május 20.)

Bika A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Bár kitörölték a memóriájából, Önt egy éve elrabolták az idegenek és megpróbálták egy érett paszternákká változtatni. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Ha fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Vénusz, a kagylóból született Istennő magában hordozza az Ön megtisztulásának, ihletett állapotának minden rezdülését. Ön roppant eredeti: imádja a széles karimájú kalapot és hozzá a rózsaszín nyuszimamuszt. Nyissa meg szívét az igazi érzelmek felé: rúgjon fenékbe egy Fradi drukkert! Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Önt azért szereti sok ember, mert úgy néz ki, mintha biszex lenne. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Tipp: Szopogasson csirkebelet!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Önnek bulldogtermészete van és rengeteget dolgozik - a legtöbb ember azt gondolja önről, hogy egy csökönyös, makacs seggfej. Rendkívül csekély a befolyása a barátaira, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatását. Kisebbrendűségtől szenved, pedig nem kellene. Ön tényleg kisebbrendű. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. A következő hetekben azonban a Vénusz kedvező háttérsugárzása érvényesül, hatására erősödik a fogzománc. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Jól jegyezze meg: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz A Hold-Neptunusz együttállás feloldja a Mars-Nap-Jupiter feszült kapcsolatát, vigyázzon, mert most felszínre törhet az Önben rotyogó láva. Ön kedveli a kifinomult formákat, a szertartásosságot, az ünnepies külsőségeket, életigenlése és életszeretete egy öngyilkos terroristát is elbizonytalanítana. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön egyesek szerint kimondottan magas, míg mások szerint kifejezetten undorító csúszómászó. Keresi azokat a lehetőségeket, ahol énségét valamilyen módon hangsúlyozhatja, ám vannak pillanatok, amikor szeretne elvonulni a többiek elől. Törődjön többet egész- és feleségével. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De tudja meg, aki a következő négy dolgon töpreng, nem érdemli meg, hogy a világra jött: mi van fent, mi alant, mi előbb, és mi utóbb! Tipp: Növesszen álbajuszt!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön egy találékony elme és épp ezért sokra akarja vinni. Rengeteget hazudozik. Ön bátor ember: a kétszersültre is rá mer pirítani. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön egy találékony elme és épp ezért sokra akarja vinni. Rengeteget hazudozik. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. Ha az autókereskedésben #ff0000 színű autót kér, sürgősen menjen szabadságra! De sose feledkezzen meg róla, hogy a százlábúnak száz lába van, mégsem botlik meg. Tipp: Jól jegyezze meg: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön alapjában egy kíváncsi ember, de csöppet sem hiszékeny, különben nem olvasná némi fenntartással ezt a horoszkópot. Rendkívül csekély a befolyása a barátaira, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatását. Kisebbrendűségtől szenved, pedig nem kellene. Ön tényleg kisebbrendű. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. Lehet, hogy egész személyiségét sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá teszi ez a kapcsolat. De ha Ön Vízöntő, akkor kevesebbet locsogjon! Ne várja meg, ha a Szaturnusz betrigonál, mert akkor az oppozíció pozitívba hasad.

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön általában kezdeményező alkat, de van amikor nem. Az Ön Orion csillagképből való származását három dolog bizonyítja: a különös sápadt fény a szeme sarkában, amit még sosem vett észre; Bubbard tétele, és a gizai piramisok. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. Ha az autókereskedésben #ff0000 színű autót kér, sürgősen menjen szabadságra! De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Tipp: Szopogasson csirkebelet!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak A Víz-jelleg révén a Rákban uralkodó Hold mindezt a vonatkozást erősen hangsúlyozza, és változékonyságával a Halakban is hullámzó hangulatokat, változó kedélyállapotokat idéz fel. Keresi azokat a lehetőségeket, ahol énségét valamilyen módon hangsúlyozhatja, ám vannak pillanatok, amikor szeretne elvonulni a többiek elől. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó