Vicces horoszkóp

2017. április 26.
Ma Ervin névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2017. április 26

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön egy találékony elme és épp ezért sokra akarja vinni. Rengeteget hazudozik. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. Ha az orientáltsága nagyon objektum központú, gondolkozzon a pályamódosításon! De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Feltétlen várja ki, hogy a Pleróma ragyogásából leváljon az Ogdoász és létrejöjjön a Kozmosz birodalma!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön alapvetően egy szuboriginális típus, aki gyakran kondoleál és reflexből interveniál. Ön roppant eredeti: imádja a széles karimájú kalapot és hozzá a rózsaszín nyuszimamuszt. Érdemes kihasználnia a bolygók kedvező hatását, most ugyanis a Merkúr, a Nap és az Uránusz is segítheti abban, hogy növelje az önbizalmát, bár a Szaturnusz egy kissé bezavar. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Ne ingereljen elefántokat, ha azok éppen meccset néznek!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön realisztikusan szemléli az életet, két lábbal áll a földön, amíg el nem fárad: ilyenkor leül. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. Telihold hajnalán, hétfőn vágjon le egy fűzfavesszőt, és tegye vízbe, hogy kizöldüljön, mert egy asztrológiai babona szerint ezzel egy hónapig elkerülik a BKV-ellenőrök. De sose feledkezzen meg róla, hogy a százlábúnak száz lába van, mégsem botlik meg. Ha valaki az mondja Önnek: Baphomet!, akkor mondja neki, hogy: Egészségére!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Ön kedveli a kifinomult formákat, a szertartásosságot, az ünnepies külsőségeket, életigenlése és életszeretete egy öngyilkos terroristát is elbizonytalanítana. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De tudja meg, aki a következő négy dolgon töpreng, nem érdemli meg, hogy a világra jött: mi van fent, mi alant, mi előbb, és mi utóbb! Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. Érdemes kihasználnia a bolygók kedvező hatását, most ugyanis a Merkúr, a Nap és az Uránusz is segítheti abban, hogy növelje az önbizalmát, bár a Szaturnusz egy kissé bezavar. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Tipp: Igyon sört, mert a sör folyékony kenyér!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Tipp: Vigasztalódjon azzal, hogy több nap, mint kolbász!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. Törődjön többet egész- és feleségével. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De ne feledje: a vak is azt mondta! Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. Gyorsan rápirít másokra, türelmetlen és megveti az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem ért, mint hogy kiborítson mindenkit a környezetében. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Egy új szerelem nagyon sokat taníthat Önnek, például azt, hogy milyen a planktonok nemi élete, s hogyan örüljön az életnek, s annak a pillanatnak, amelyben éppen nem esik a fejére egy versenyzongora. Lehet, hogy olyan helyzetekbe bonyolódik bele, amelyek nem teljesen egyértelműek, s nincsenek igazán kijelölve a keretek. Ez a tény sok félreértést, valamint katarzist és szepukut is hozhat az életébe. De ne feledje: ha most jól érzi magát, el fog múlni. Tipp: Ne ingereljen elefántokat, ha azok éppen meccset néznek!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön együttérző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. Törődjön többet egész- és feleségével. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Növesszen álbajuszt!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Ne várja meg, ha a Szaturnusz betrigonál, mert akkor az oppozíció pozitívba hasad.

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó