Vicces horoszkóp

2017. március 24.
Ma Gábor, Karina névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2017. március 24

Kos (március 21. - április 20.)

Kos A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Tipp: Ne ingereljen elefántokat, ha azok éppen meccset néznek!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Csodálatos ember Ön, mindenre nyitott, ám vannak kivételes esetek, amikor nem. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De tudja meg, aki a következő négy dolgon töpreng, nem érdemli meg, hogy a világra jött: mi van fent, mi alant, mi előbb, és mi utóbb! Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. Önre az van a legjobb hatással, ha a Kis-Göncöl átvonul minden állatövi jegyen. Értékelje jobban azokat a ritka pillanatokat, amikor főnöke éppen előzetes letartóztatásban ül a hűvösön. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Tipp: Lazítson! A pálmafaleveles núbiai lányok elhessegetik a stresszt!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön lelkes és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozik, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik önből. Mostanában fullasztónak érzi maga körül a légkört, mert nyakára tekeredett a csakrája. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. Telihold hajnalán, hétfőn vágjon le egy fűzfavesszőt, és tegye vízbe, hogy kizöldüljön, mert egy asztrológiai babona szerint ezzel egy hónapig elkerülik a BKV-ellenőrök. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Elmondható, hogy az élete gyümölcsözővé válik, s ez elsősorban egzisztenciális ügyeire lesz jellemző. Mindez akkor lesz igaz, ha eddig lelkiismeretesen és szorgalmasan dolgozott. Ha nem, hát nem. Ön roppant egyedi ízléssel rendelkezik, amit igyekszik rákényszeríteni háziállataira is. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Vigyázzon, a mai nap nem alkalmas arra, hogy főnökének elmondja, mitől dugult el a férfi WC!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Az Ön Orion csillagképből való származását három dolog bizonyítja: a különös sápadt fény a szeme sarkában, amit még sosem vett észre; Bubbard tétele, és a gizai piramisok. Nagyon jó alkalom a hónap első fele arra, hogy a még függőben lévő ügyeket elintézze, a második pedig arra, hogy újakba fogjon. Lehet, hogy egész személyiségét sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá teszi ez a kapcsolat. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió A Hold-Neptunusz együttállás feloldja a Mars-Nap-Jupiter feszült kapcsolatát, vigyázzon, mert most felszínre törhet az Önben rotyogó láva. Rendkívül csekély a befolyása a barátaira, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatását. Kisebbrendűségtől szenved, pedig nem kellene. Ön tényleg kisebbrendű. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De sose feledkezzen meg róla, hogy a százlábúnak száz lába van, mégsem botlik meg. Feltétlen várja ki, hogy a Pleróma ragyogásából leváljon az Ogdoász és létrejöjjön a Kozmosz birodalma!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Csodálatos ember Ön, mindenre nyitott, ám vannak kivételes esetek, amikor nem. Bár kitörölték a memóriájából, Önt egy éve elrabolták az idegenek és megpróbálták egy érett paszternákká változtatni. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Tipp: Vigasztalódjon azzal, hogy több nap, mint kolbász!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Elmondható, hogy az élete gyümölcsözővé válik, s ez elsősorban egzisztenciális ügyeire lesz jellemző. Mindez akkor lesz igaz, ha eddig lelkiismeretesen és szorgalmasan dolgozott. Ha nem, hát nem. Az étteremben hagyott borravalója úgy néz ki, mintha eltévesztette volna a tizedesvesszőt... Ön egy olcsójános. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. Nagyon jó alkalom a hónap első fele arra, hogy a még függőben lévő ügyeket elintézze, a második pedig arra, hogy újakba fogjon. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Tipp: Törje ki a frászt!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön az a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevősége kiborítja a barátait és munkatársaidat. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Tipp: Törődjön többet egészségével!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó