Vicces horoszkóp

2016. május 25.
Ma Orbán névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2016. május 25

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön egy találékony elme és épp ezért sokra akarja vinni. Rengeteget hazudozik. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Jól jegyezze meg: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön konzervatív és fél a kockázattól. Alapvetően ön egy értéktelen, ügyeskedő kis trágyakupac. Bár kitörölték a memóriájából, Önt egy éve elrabolták az idegenek és megpróbálták egy érett paszternákká változtatni. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De ne várja tátott szájjal a sült galambot. Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Az Ön csillagjegyében születetteknek közös vonása, hogy egyszer Önök is meg fognak halni. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Ha fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán A Víz-jelleg révén a Rákban uralkodó Hold mindezt a vonatkozást erősen hangsúlyozza, és változékonyságával a Halakban is hullámzó hangulatokat, változó kedélyállapotokat idéz fel. Gyorsan rápirít másokra, türelmetlen és megveti az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem ért, mint hogy kiborítson mindenkit a környezetében. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! Ha az orientáltsága nagyon objektum központú, gondolkozzon a pályamódosításon! De sose feledkezzen meg róla, hogy a százlábúnak száz lába van, mégsem botlik meg. Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ma egy nagyon régi ismerősének fog eszébe jutni, hogy hálistennek már nagyon régen nem látta. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. Értékelje jobban azokat a ritka pillanatokat, amikor főnöke éppen előzetes letartóztatásban ül a hűvösön. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön lelkes és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozik, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik önből. Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! Ezen a héten rengeteg sör és holdfény kell Önnek, a sumér kultúrák szerint ugyanis egyik olyan, mint a másik. De ne feledje: mindig van két lehetőség, vagy nincs. Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. A napokban összeütközésbe kerül a táltoskirállyal. Üsse le a fejéről a kalapot, és mormolja el háromszor azt, hogy: „Homok a szélben”. Csak így menekülhet. De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. Érdemes kihasználnia a bolygók kedvező hatását, most ugyanis a Merkúr, a Nap és az Uránusz is segítheti abban, hogy növelje az önbizalmát, bár a Szaturnusz egy kissé bezavar. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Vásároljon mosómedvét!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön realisztikusan szemléli az életet, két lábbal áll a földön, amíg el nem fárad: ilyenkor leül. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De ne búslakodjon, lesz ez még rosszabb is! Feltétlen várja ki, hogy a Pleróma ragyogásából leváljon az Ogdoász és létrejöjjön a Kozmosz birodalma!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Az Ön jegye a naturálhoroszkóp szerint az anyajegy. Méghozzá jó nagy, a bal lapockája alatt. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. A következő napokban a Corona Borealis kifényesedik. Menjen gyorsan fogorvoshoz, mert kilyukadt a foga. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Vigyázzon, a mai nap nem alkalmas arra, hogy főnökének elmondja, mitől dugult el a férfi WC!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön tele van szeretetéhséggel, és nagyon tud szeretni, ám nem szereti azokat, akiket nem kedvel, a közömbösek pedig egyenesen érdektelenek az Ön számára. Beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre. Nyissa meg szívét az igazi érzelmek felé: rúgjon fenékbe egy Fradi drukkert! Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De ne feledje: a vak is azt mondta! Vigyázzon, a mai nap nem alkalmas arra, hogy főnökének elmondja, mitől dugult el a férfi WC!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó