Vicces horoszkóp

2016. május 4.
Ma Mónika, Flórián névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2016. május 4

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön együttérző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... Gyorsan rápirít másokra, türelmetlen és megveti az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem ért, mint hogy kiborítson mindenkit a környezetében. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Önre az van a legjobb hatással, ha a Kis-Göncöl átvonul minden állatövi jegyen. Értékelje jobban azokat a ritka pillanatokat, amikor főnöke éppen előzetes letartóztatásban ül a hűvösön. Ma semmiképpen se próbáljon lazacbefőttet csinálni, nincs még itt az ideje. De ne búslakodjon, lesz ez még rosszabb is! Tipp: Szopogasson csirkebelet!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön egy találékony elme és épp ezért sokra akarja vinni. Rengeteget hazudozik. Ön bátor ember: a kétszersültre is rá mer pirítani. Érdemes kihasználnia a bolygók kedvező hatását, most ugyanis a Merkúr, a Nap és az Uránusz is segítheti abban, hogy növelje az önbizalmát, bár a Szaturnusz egy kissé bezavar. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák A Víz-jelleg révén a Rákban uralkodó Hold mindezt a vonatkozást erősen hangsúlyozza, és változékonyságával a Halakban is hullámzó hangulatokat, változó kedélyállapotokat idéz fel. Az étteremben hagyott borravalója úgy néz ki, mintha eltévesztette volna a tizedesvesszőt... Ön egy olcsójános. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Ne ingereljen elefántokat, ha azok éppen meccset néznek!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Csodálatos ember Ön, mindenre nyitott, ám vannak kivételes esetek, amikor nem. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Tipp: Dobja ki a tévéjét az ablakon, és tegyen akváriumot a helyére!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Nagyon jó alkalom a hónap első fele arra, hogy a még függőben lévő ügyeket elintézze, a második pedig arra, hogy újakba fogjon. Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Csodálatos ember Ön, mindenre nyitott, ám vannak kivételes esetek, amikor nem. Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Lehet, hogy egész személyiségét sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá teszi ez a kapcsolat. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön realisztikusan szemléli az életet, két lábbal áll a földön, amíg el nem fárad: ilyenkor leül. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De ha Ön Vízöntő, akkor kevesebbet locsogjon! Vigyázzon, a mai nap nem alkalmas arra, hogy főnökének elmondja, mitől dugult el a férfi WC!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön alapjában egy kíváncsi ember, de csöppet sem hiszékeny, különben nem olvasná némi fenntartással ezt a horoszkópot. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. Egy új szerelem nagyon sokat taníthat Önnek, például azt, hogy milyen a planktonok nemi élete, s hogyan örüljön az életnek, s annak a pillanatnak, amelyben éppen nem esik a fejére egy versenyzongora. Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De ne feledje: ha most jól érzi magát, el fog múlni. Rá fog jönni: a középső Pilaszter csúcsán nyílik a Nyíl ösvénye!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön együttérző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... Önre az van a legjobb hatással, ha a Kis-Göncöl átvonul minden állatövi jegyen. Törődjön többet egész- és feleségével. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön alapvetően egy szuboriginális típus, aki gyakran kondoleál és reflexből interveniál. A csúcsot azért fogja elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult önbe. Öné a legmocskosabb jegy az egész zodiákusban. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De tudja meg, aki a következő négy dolgon töpreng, nem érdemli meg, hogy a világra jött: mi van fent, mi alant, mi előbb, és mi utóbb! Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön egy találékony elme és épp ezért sokra akarja vinni. Rengeteget hazudozik. Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. Csütörtök délután a Szaturnusz-Mars oppozíció hatására mérhetetlenül bebüdösödik a cipője. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Ha valaki az mondja Önnek: Baphomet!, akkor mondja neki, hogy: Egészségére!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó