Vicces horoszkóp

2016. szeptember 28.
Ma Vencel névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2016. szeptember 28

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Önnek bulldogtermészete van és rengeteget dolgozik - a legtöbb ember azt gondolja önről, hogy egy csökönyös, makacs seggfej. Mostanában fullasztónak érzi maga körül a légkört, mert nyakára tekeredett a csakrája. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De ha Ön Vízöntő, akkor kevesebbet locsogjon! Vásároljon mosómedvét!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Tipp: Lazítson! A pálmafaleveles núbiai lányok elhessegetik a stresszt!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön együttérző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... A csúcsot azért fogja elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult önbe. Öné a legmocskosabb jegy az egész zodiákusban. Az egész napi munka után terpeszkedjen el a legkényelmesebb fotelében, és nézze meg a Mónika-show maratont DVD-ről. Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De ne feledje: a vak is azt mondta! Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák A Hold-Neptunusz együttállás feloldja a Mars-Nap-Jupiter feszült kapcsolatát, vigyázzon, mert most felszínre törhet az Önben rotyogó láva. Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Önnek rendkívül élénk a képzelete - gyakran gondolja, hogy a Nemzetbiztonsági Szolgálat vagy a CIA figyelteti fekete napszemüveges, sötét öltönyös emberekkel. Az Ön Orion csillagképből való származását három dolog bizonyítja: a különös sápadt fény a szeme sarkában, amit még sosem vett észre; Bubbard tétele, és a gizai piramisok. Törődjön többet egész- és feleségével. A következő hetekben azonban a Vénusz kedvező háttérsugárzása érvényesül, hatására erősödik a fogzománc. De óvakodjon a törpéktől! Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön egy találékony elme és épp ezért sokra akarja vinni. Rengeteget hazudozik. Ön bátor ember: a kétszersültre is rá mer pirítani. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. Ha Sanyinak hívják és a zöldségesnek is css-ben adja meg dinnye kódját, akkor tegye meg gyorsan kedvenc bináris számjegyeit a lottón, biztosan nyerni fog. De óvakodjon a törpéktől! Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Szereti a kalandos dolgokat, a változatosságot, de nem veti meg a nyugalmat és a változatlanságot sem. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. Lehet, hogy egész személyiségét sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá teszi ez a kapcsolat. De ne búslakodjon, lesz ez még rosszabb is! Tipp: Törődjön többet egészségével!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre. Egy új szerelem nagyon sokat taníthat Önnek, például azt, hogy milyen a planktonok nemi élete, s hogyan örüljön az életnek, s annak a pillanatnak, amelyben éppen nem esik a fejére egy versenyzongora. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön egyesek szerint kimondottan magas, míg mások szerint kifejezetten undorító csúszómászó. Az Ön Orion csillagképből való származását három dolog bizonyítja: a különös sápadt fény a szeme sarkában, amit még sosem vett észre; Bubbard tétele, és a gizai piramisok. Csütörtök délután a Szaturnusz-Mars oppozíció hatására mérhetetlenül bebüdösödik a cipője. A következő hetekben azonban a Vénusz kedvező háttérsugárzása érvényesül, hatására erősödik a fogzománc. De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Az Ön jegye a pénzügyi horoszkóp szerint a bankjegy. Mégis aprópénzre váltotta a tehetségét. Beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre. Egy új szerelem nagyon sokat taníthat Önnek, például azt, hogy milyen a planktonok nemi élete, s hogyan örüljön az életnek, s annak a pillanatnak, amelyben éppen nem esik a fejére egy versenyzongora. Lehet, hogy olyan helyzetekbe bonyolódik bele, amelyek nem teljesen egyértelműek, s nincsenek igazán kijelölve a keretek. Ez a tény sok félreértést, valamint katarzist és szepukut is hozhat az életébe. De ne várja tátott szájjal a sült galambot. Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Az Ön jegye a naturálhoroszkóp szerint az anyajegy. Méghozzá jó nagy, a bal lapockája alatt. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Feltétlen várja ki, hogy a Pleróma ragyogásából leváljon az Ogdoász és létrejöjjön a Kozmosz birodalma!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak A Hold-Neptunusz együttállás feloldja a Mars-Nap-Jupiter feszült kapcsolatát, vigyázzon, mert most felszínre törhet az Önben rotyogó láva. Kiskorában leszidta a mamája valami lényegtelen dologértért, ez az eset azóta sem meghatározó az életében. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tipp: Lásson a nyúlon túl!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó