Vicces horoszkóp

2014. október 2.
Ma Petra névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2014. október 2

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Egyszer túl nagy, máskor nagyon kicsi az önbizalma, erre hamarosan egy munkahelyi konfliktus fogja ráébreszteni, hacsak nem ez a horoszkóp. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön egy találékony elme és épp ezért sokra akarja vinni. Rengeteget hazudozik. Mostanában fullasztónak érzi maga körül a légkört, mert nyakára tekeredett a csakrája. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. Ha Sanyinak hívják és a zöldségesnek is css-ben adja meg dinnye kódját, akkor tegye meg gyorsan kedvenc bináris számjegyeit a lottón, biztosan nyerni fog. De tudja meg, aki a következő négy dolgon töpreng, nem érdemli meg, hogy a világra jött: mi van fent, mi alant, mi előbb, és mi utóbb! Feltétlen várja ki, hogy a Pleróma ragyogásából leváljon az Ogdoász és létrejöjjön a Kozmosz birodalma!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Hiába próbálja eltitkolni önmaga elől is, Önnek a hóna alatt van egy nagy szemölcs. Tökéletességre törekszik, ezért aztán örökösen elégedetlen önmagával, vagy ha nem, akkor másokkal. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. Ma semmiképpen se próbáljon lazacbefőttet csinálni, nincs még itt az ideje. De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Tipp: Lazítson! A pálmafaleveles núbiai lányok elhessegetik a stresszt!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Ön lelkes és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozik, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik önből. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. Törődjön többet egész- és feleségével. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön az a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevősége kiborítja a barátait és munkatársaidat. Kiskorában leszidta a mamája valami lényegtelen dologértért, ez az eset azóta sem meghatározó az életében. Egy új szerelem nagyon sokat taníthat Önnek, például azt, hogy milyen a planktonok nemi élete, s hogyan örüljön az életnek, s annak a pillanatnak, amelyben éppen nem esik a fejére egy versenyzongora. Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Ön bátor ember: a kétszersültre is rá mer pirítani. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön konzervatív és fél a kockázattól. Alapvetően ön egy értéktelen, ügyeskedő kis trágyakupac. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Vénusz, a kagylóból született Istennő magában hordozza az Ön megtisztulásának, ihletett állapotának minden rezdülését. Áldozatot nem a dolog joviális aspektusáért hoz, hanem azért, mert ez így természetes. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. A következő napokban a Corona Borealis kifényesedik. Menjen gyorsan fogorvoshoz, mert kilyukadt a foga. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Áldozatot nem a dolog joviális aspektusáért hoz, hanem azért, mert ez így természetes. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön lelkes és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozik, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik önből. Kiskorában leszidta a mamája valami lényegtelen dologértért, ez az eset azóta sem meghatározó az életében. Az egész napi munka után terpeszkedjen el a legkényelmesebb fotelében, és nézze meg a Mónika-show maratont DVD-ről. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ma egy nagyon régi ismerősének fog eszébe jutni, hogy hálistennek már nagyon régen nem látta. Ön roppant egyedi ízléssel rendelkezik, amit igyekszik rákényszeríteni háziállataira is. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Telihold hajnalán, hétfőn vágjon le egy fűzfavesszőt, és tegye vízbe, hogy kizöldüljön, mert egy asztrológiai babona szerint ezzel egy hónapig elkerülik a BKV-ellenőrök. De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Tipp: Jól jegyezze meg: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Keresi azokat a lehetőségeket, ahol énségét valamilyen módon hangsúlyozhatja, ám vannak pillanatok, amikor szeretne elvonulni a többiek elől. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. A következő napokban a Corona Borealis kifényesedik. Menjen gyorsan fogorvoshoz, mert kilyukadt a foga. De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Tipp: ha melege van, akkor bírja rá az illetőt a hetero életmódra!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó