Vicces horoszkóp

2015. szeptember 3.
Ma Hilda névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2015. szeptember 3

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Egyszer túl nagy, máskor nagyon kicsi az önbizalma, erre hamarosan egy munkahelyi konfliktus fogja ráébreszteni, hacsak nem ez a horoszkóp. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De ha Ön Vízöntő, akkor kevesebbet locsogjon! Tipp: Vigasztalódjon azzal, hogy több nap, mint kolbász!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön egyesek szerint kimondottan magas, míg mások szerint kifejezetten undorító csúszómászó. Beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Önt azért szereti sok ember, mert úgy néz ki, mintha biszex lenne. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Ezen a héten rengeteg sör és holdfény kell Önnek, a sumér kultúrák szerint ugyanis egyik olyan, mint a másik. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: ha melege van, akkor bírja rá az illetőt a hetero életmódra!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Az étteremben hagyott borravalója úgy néz ki, mintha eltévesztette volna a tizedesvesszőt... Ön egy olcsójános. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Rá fog jönni: a középső Pilaszter csúcsán nyílik a Nyíl ösvénye!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Az ön jegye a beduin horoszkóp szerint egy Szkarabeusz, magyarán Szent Ganajtúró. A Szent Ganajtúró-nők a világ legnagyobb szívtiprói, cemendéi, de a Szent Ganajtúró-férfiak is nagyszerű szeretők. A csúcsot azért fogja elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult önbe. Öné a legmocskosabb jegy az egész zodiákusban. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De ne feledje: a vak is azt mondta! Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz A Víz-jelleg révén a Rákban uralkodó Hold mindezt a vonatkozást erősen hangsúlyozza, és változékonyságával a Halakban is hullámzó hangulatokat, változó kedélyállapotokat idéz fel. Ön roppant egyedi ízléssel rendelkezik, amit igyekszik rákényszeríteni háziállataira is. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Ezen a héten rengeteg sör és holdfény kell Önnek, a sumér kultúrák szerint ugyanis egyik olyan, mint a másik. De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Feltétlen várja ki, hogy a Pleróma ragyogásából leváljon az Ogdoász és létrejöjjön a Kozmosz birodalma!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön lelkes és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozik, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik önből. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. Belső bizonytalanságai erőteljesen dolgoznak Önben, s kívülről elgáncsolhatják, hogy magába zuhanjon. Telihold hajnalán, hétfőn vágjon le egy fűzfavesszőt, és tegye vízbe, hogy kizöldüljön, mert egy asztrológiai babona szerint ezzel egy hónapig elkerülik a BKV-ellenőrök. De tudja meg, aki a következő négy dolgon töpreng, nem érdemli meg, hogy a világra jött: mi van fent, mi alant, mi előbb, és mi utóbb! Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Csütörtök délután a Szaturnusz-Mars oppozíció hatására mérhetetlenül bebüdösödik a cipője. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Önt azért szereti sok ember, mert úgy néz ki, mintha biszex lenne. A csúcsot azért fogja elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult önbe. Öné a legmocskosabb jegy az egész zodiákusban. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De ne feledje: mindig van két lehetőség, vagy nincs. Tipp: Dobja ki a tévéjét az ablakon, és tegyen akváriumot a helyére!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön egy jó fej – legalábbis sokan ezt tartják Önről, kivéve néhány ismerősét, aki szeretné megnyúzni. Keresi azokat a lehetőségeket, ahol énségét valamilyen módon hangsúlyozhatja, ám vannak pillanatok, amikor szeretne elvonulni a többiek elől. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Tipp: Igyon sört, mert a sör folyékony kenyér!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Az ön jegye a beduin horoszkóp szerint egy Szkarabeusz, magyarán Szent Ganajtúró. A Szent Ganajtúró-nők a világ legnagyobb szívtiprói, cemendéi, de a Szent Ganajtúró-férfiak is nagyszerű szeretők. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Ma semmiképpen se próbáljon lazacbefőttet csinálni, nincs még itt az ideje. De ne feledje: a vak is azt mondta! Tipp: Szopogasson csirkebelet!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak A Nap-Proxima Centauri együttállás miatt ma komoly esélye van rá, bliccelésen kapják a nyilvános WC-ben. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó