Vicces horoszkóp

2019. szeptember 21.
Ma Máté, Mirella névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés
Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2019. szeptember 21

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön úgy gondolja, hogy született vezető. A többiek azonban úgy gondolják, hogy egy idióta barom. Ön roppant eredeti: imádja a széles karimájú kalapot és hozzá a rózsaszín nyuszimamuszt. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Tipp: Törődjön többet egészségével!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Az Ön jegye a naturálhoroszkóp szerint az anyajegy. Méghozzá jó nagy, a bal lapockája alatt. A csúcsot azért fogja elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult önbe. Öné a legmocskosabb jegy az egész zodiákusban. Belső bizonytalanságai erőteljesen dolgoznak Önben, s kívülről elgáncsolhatják, hogy magába zuhanjon. Ha az orientáltsága nagyon objektum központú, gondolkozzon a pályamódosításon! De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Tipp: Szopogasson csirkebelet!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Az Ön jegyében született nők nagyon nőiesek, nincs bajszuk sem, míg a férfiak eléggé férfiasak, de semmiképp sem nevezhetők nőiesnek. Mostanában fullasztónak érzi maga körül a légkört, mert nyakára tekeredett a csakrája. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. A következő hetekben azonban a Vénusz kedvező háttérsugárzása érvényesül, hatására erősödik a fogzománc. De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Ne várja meg, ha a Szaturnusz betrigonál, mert akkor az oppozíció pozitívba hasad.

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Elmondható, hogy az élete gyümölcsözővé válik, s ez elsősorban egzisztenciális ügyeire lesz jellemző. Mindez akkor lesz igaz, ha eddig lelkiismeretesen és szorgalmasan dolgozott. Ha nem, hát nem. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. Csütörtök délután a Szaturnusz-Mars oppozíció hatására mérhetetlenül bebüdösödik a cipője. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön egy találékony elme és épp ezért sokra akarja vinni. Rengeteget hazudozik. Önre az van a legjobb hatással, ha a Kis-Göncöl átvonul minden állatövi jegyen. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Ne ingereljen elefántokat, ha azok éppen meccset néznek!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Az Ön jellemének alapvonása, hogy kedveli a kellemes dolgokat, nem szereti viszont a kellemetlenségeket. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. Lehet, hogy olyan helyzetekbe bonyolódik bele, amelyek nem teljesen egyértelműek, s nincsenek igazán kijelölve a keretek. Ez a tény sok félreértést, valamint katarzist és szepukut is hozhat az életébe. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Tipp: ha melege van, akkor bírja rá az illetőt a hetero életmódra!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Az Ön jegye a naturálhoroszkóp szerint az anyajegy. Méghozzá jó nagy, a bal lapockája alatt. Beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. Lehet, hogy olyan helyzetekbe bonyolódik bele, amelyek nem teljesen egyértelműek, s nincsenek igazán kijelölve a keretek. Ez a tény sok félreértést, valamint katarzist és szepukut is hozhat az életébe. De ne feledje: a vak is azt mondta! Tipp: Növesszen álbajuszt!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön az a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevősége kiborítja a barátait és munkatársaidat. Az Ön Orion csillagképből való származását három dolog bizonyítja: a különös sápadt fény a szeme sarkában, amit még sosem vett észre; Bubbard tétele, és a gizai piramisok. Érdemes kihasználnia a bolygók kedvező hatását, most ugyanis a Merkúr, a Nap és az Uránusz is segítheti abban, hogy növelje az önbizalmát, bár a Szaturnusz egy kissé bezavar. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Ha fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Értékelje jobban azokat a ritka pillanatokat, amikor főnöke éppen előzetes letartóztatásban ül a hűvösön. Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Tipp: Törődjön többet egészségével!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön konzervatív és fél a kockázattól. Alapvetően ön egy értéktelen, ügyeskedő kis trágyakupac. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. Értékelje jobban azokat a ritka pillanatokat, amikor főnöke éppen előzetes letartóztatásban ül a hűvösön. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Az Ön csillagjegyében születetteknek közös vonása, hogy egyszer Önök is meg fognak halni. Keresi azokat a lehetőségeket, ahol énségét valamilyen módon hangsúlyozhatja, ám vannak pillanatok, amikor szeretne elvonulni a többiek elől. Törődjön többet egész- és feleségével. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De sose feledkezzen meg róla, hogy a százlábúnak száz lába van, mégsem botlik meg. Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó