Vicces horoszkóp

2015. április 27.
Ma Zita, Marianna névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2015. április 27

Kos (március 21. - április 20.)

Kos A Víz-jelleg révén a Rákban uralkodó Hold mindezt a vonatkozást erősen hangsúlyozza, és változékonyságával a Halakban is hullámzó hangulatokat, változó kedélyállapotokat idéz fel. Ön kedveli a kifinomult formákat, a szertartásosságot, az ünnepies külsőségeket, életigenlése és életszeretete egy öngyilkos terroristát is elbizonytalanítana. Értékelje jobban azokat a ritka pillanatokat, amikor főnöke éppen előzetes letartóztatásban ül a hűvösön. A napokban összeütközésbe kerül a táltoskirállyal. Üsse le a fejéről a kalapot, és mormolja el háromszor azt, hogy: „Homok a szélben”. Csak így menekülhet. De ne várja tátott szájjal a sült galambot. Tipp: Törje ki a frászt!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Szereti a kalandos dolgokat, a változatosságot, de nem veti meg a nyugalmat és a változatlanságot sem. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Gondolkodjon el gyerekei jövőjén: vajon elég nagyok már ahhoz, hogy eltartsák Önt? De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Önnek bulldogtermészete van és rengeteget dolgozik - a legtöbb ember azt gondolja önről, hogy egy csökönyös, makacs seggfej. Ön kedveli a kifinomult formákat, a szertartásosságot, az ünnepies külsőségeket, életigenlése és életszeretete egy öngyilkos terroristát is elbizonytalanítana. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Ha az orientáltsága nagyon objektum központú, gondolkozzon a pályamódosításon! De ne búslakodjon, lesz ez még rosszabb is! Tipp: Jól jegyezze meg: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. Ön roppant egyedi ízléssel rendelkezik, amit igyekszik rákényszeríteni háziállataira is. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De ne várja tátott szájjal a sült galambot. Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön egy jó fej – legalábbis sokan ezt tartják Önről, kivéve néhány ismerősét, aki szeretné megnyúzni. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Az egész napi munka után terpeszkedjen el a legkényelmesebb fotelében, és nézze meg a Mónika-show maratont DVD-ről. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De ne feledje: a vak is azt mondta! Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Hiába próbálja eltitkolni önmaga elől is, Önnek a hóna alatt van egy nagy szemölcs. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De ne várja tátott szájjal a sült galambot. Tipp: Ne ingereljen elefántokat, ha azok éppen meccset néznek!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Áldozatot nem a dolog joviális aspektusáért hoz, hanem azért, mert ez így természetes. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! Ma semmiképpen se próbáljon lazacbefőttet csinálni, nincs még itt az ideje. De ha Ön Vízöntő, akkor kevesebbet locsogjon! Tipp: Igyon sört, mert a sör folyékony kenyér!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Az ön jegye a beduin horoszkóp szerint egy Szkarabeusz, magyarán Szent Ganajtúró. A Szent Ganajtúró-nők a világ legnagyobb szívtiprói, cemendéi, de a Szent Ganajtúró-férfiak is nagyszerű szeretők. Az étteremben hagyott borravalója úgy néz ki, mintha eltévesztette volna a tizedesvesszőt... Ön egy olcsójános. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Lásson a nyúlon túl!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön egy találékony elme és épp ezért sokra akarja vinni. Rengeteget hazudozik. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Tipp: Törje ki a frászt!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak A Hold-Neptunusz együttállás feloldja a Mars-Nap-Jupiter feszült kapcsolatát, vigyázzon, mert most felszínre törhet az Önben rotyogó láva. Bár kitörölték a memóriájából, Önt egy éve elrabolták az idegenek és megpróbálták egy érett paszternákká változtatni. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. Ezen a héten rengeteg sör és holdfény kell Önnek, a sumér kultúrák szerint ugyanis egyik olyan, mint a másik. De ne feledje: mindig van két lehetőség, vagy nincs. Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő A Víz-jelleg révén a Rákban uralkodó Hold mindezt a vonatkozást erősen hangsúlyozza, és változékonyságával a Halakban is hullámzó hangulatokat, változó kedélyállapotokat idéz fel. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön alapjában egy kíváncsi ember, de csöppet sem hiszékeny, különben nem olvasná némi fenntartással ezt a horoszkópot. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. A napokban összeütközésbe kerül a táltoskirállyal. Üsse le a fejéről a kalapot, és mormolja el háromszor azt, hogy: „Homok a szélben”. Csak így menekülhet. De ha Ön Vízöntő, akkor kevesebbet locsogjon! Tipp: Törődjön többet egészségével!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó