Vicces horoszkóp

2014. december 22.
Ma Zénó névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2014. december 22

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön általában kezdeményező alkat, de van amikor nem. Tökéletességre törekszik, ezért aztán örökösen elégedetlen önmagával, vagy ha nem, akkor másokkal. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Ha az orientáltsága nagyon objektum központú, gondolkozzon a pályamódosításon! De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tipp: Vigasztalódjon azzal, hogy több nap, mint kolbász!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika A Víz-jelleg révén a Rákban uralkodó Hold mindezt a vonatkozást erősen hangsúlyozza, és változékonyságával a Halakban is hullámzó hangulatokat, változó kedélyállapotokat idéz fel. Ön bátor ember: a kétszersültre is rá mer pirítani. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Rá fog jönni: a középső Pilaszter csúcsán nyílik a Nyíl ösvénye!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek A Hold-Neptunusz együttállás feloldja a Mars-Nap-Jupiter feszült kapcsolatát, vigyázzon, mert most felszínre törhet az Önben rotyogó láva. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Tipp: Törődjön többet egészségével!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Növesszen álbajuszt!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön alapjában egy kíváncsi ember, de csöppet sem hiszékeny, különben nem olvasná némi fenntartással ezt a horoszkópot. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Ne várja meg, ha a Szaturnusz betrigonál, mert akkor az oppozíció pozitívba hasad.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön általában kezdeményező alkat, de van amikor nem. Ön kedveli a kifinomult formákat, a szertartásosságot, az ünnepies külsőségeket, életigenlése és életszeretete egy öngyilkos terroristát is elbizonytalanítana. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De ne feledje: a vak is azt mondta! Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. Csütörtök délután a Szaturnusz-Mars oppozíció hatására mérhetetlenül bebüdösödik a cipője. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Igyon sört, mert a sör folyékony kenyér!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön alapvetően egy szuboriginális típus, aki gyakran kondoleál és reflexből interveniál. Kiskorában leszidta a mamája valami lényegtelen dologértért, ez az eset azóta sem meghatározó az életében. Egy új szerelem nagyon sokat taníthat Önnek, például azt, hogy milyen a planktonok nemi élete, s hogyan örüljön az életnek, s annak a pillanatnak, amelyben éppen nem esik a fejére egy versenyzongora. Ha Sanyinak hívják és a zöldségesnek is css-ben adja meg dinnye kódját, akkor tegye meg gyorsan kedvenc bináris számjegyeit a lottón, biztosan nyerni fog. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Rá fog jönni: a középső Pilaszter csúcsán nyílik a Nyíl ösvénye!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas A Víz-jelleg révén a Rákban uralkodó Hold mindezt a vonatkozást erősen hangsúlyozza, és változékonyságával a Halakban is hullámzó hangulatokat, változó kedélyállapotokat idéz fel. Áldozatot nem a dolog joviális aspektusáért hoz, hanem azért, mert ez így természetes. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. Ha Sanyinak hívják és a zöldségesnek is css-ben adja meg dinnye kódját, akkor tegye meg gyorsan kedvenc bináris számjegyeit a lottón, biztosan nyerni fog. De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Tipp: Ne ingereljen elefántokat, ha azok éppen meccset néznek!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Ön roppant egyedi ízléssel rendelkezik, amit igyekszik rákényszeríteni háziállataira is. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Tipp: Vigasztalódjon azzal, hogy több nap, mint kolbász!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ma egy nagyon régi ismerősének fog eszébe jutni, hogy hálistennek már nagyon régen nem látta. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. A következő napokban a Corona Borealis kifényesedik. Menjen gyorsan fogorvoshoz, mert kilyukadt a foga. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Tipp: Ne ingereljen elefántokat, ha azok éppen meccset néznek!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Szereti a kalandos dolgokat, a változatosságot, de nem veti meg a nyugalmat és a változatlanságot sem. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De sose feledkezzen meg róla, hogy a százlábúnak száz lába van, mégsem botlik meg. Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó