Vicclap fórum téma:Banat Barlang

2024. április 19.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés




Partnerek

Add to Google

Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon

Kategóriák

Fórum témáim

Vicclap fórum

Vicclap fórum >> Banat Barlang


2005. december 1 07:13:27

#22
puncstorta

Csatlakozás időpontja: 2005.10.12
Üzeneteinek száma: 1619

Kedves Szunyadiszno,
A felvetett kerdesre valoban nem kaptal valaszt. A hiba viszont valoszinuleg nem a kerdesben volt, hanem a stilusban, ahogyan azt feltetted.
Nem hiszem, hogy itt barki is zseninek gondolja magat. Beszelgetunk, elmondjuk a velemenyunket, torteneteket meselunk es foleg nem itelkezunk egymas felett. Nem ismerjuk egymas korat, csaladi korulmenyeit, eletet, tapasztalatait. De ugy hiszem - legalabbis az en szemelyes meglatasom szerint - hogy ezt a web-oldalt kedves, ertelmes es intelligens emberek latogatjak. Olyanok, akikkel lehet akar viccelodni, akar komolyabb dolgokrol tereferelni.
Azt, hogy a te duhodnek mi a magja, hogy honnan fejlodott ki es mi taplalja nem tudom. Az internet kommunikacios szereperol, az ertekrendszer felborulasarol, a generaciok eltavolodasarol, az emberi kapcsolatok szeteseserol, az elpuhultsagrol, az emberiseg onmagaval valo versenyfutasarol es a termeszetes eletter elpusztitasarol viszont itt most nem szeretnek neked kiseloadast tartani, mert valoszinuleg azt gondolnad, hogy kioktatlak, pedig csak a velemenyemet fejtenem ki az adott (altalad felvetett) temaval kapcsolatban. Az en szemelyes, sajat eletem altal letrejott valaszt viszont nem hiszem, hogy bizalom hianyaban meg tudnam veled osztani. Mar ha egyaltalan valami hasonlo lett volna a szandekod...

2005. december 1 06:51:23

#21
ftcsrac

Csatlakozás időpontja: 2005.08.29
Üzeneteinek száma: 12148

Nem "impotálok" a többieknek...
Csak látom őket zaavrod, engem meg annyira nem érdekel ha rólam írsz negatívumokat...

2005. november 30 23:37:33

#20
csunyadiszno

Csatlakozás időpontja: 2005.11.28
Üzeneteinek száma: 113

A valódi életben tényleg egy senki vagyok és emiatt kell itt kiélnem az amúgy elfojtott agresszivitást. Kellemetlen, hogy ennyire gyorsan lelepleztetek de ez van. A visszatámadás tehát jogos de a felvetett problémára sajnos nem ad válszt.
ftcsrac, neked kapóra jött a tapló stílusom, mert kiváló érzékkel használod ki arra, hogy imponálj a többieknek az önfeláldozó hozáállásoddal. Ennek ellenére az itt szereplő géniuszok közül csak neked van némi eszed, leszámítva a teljesen indokolatlan sportrajongást.
Amúgy azért vagyok itt, hogy színesítsem ezt a mindenben egyetértő, kiváló társaságot.

2005. november 30 20:51:03

#19
ftcsrac

Csatlakozás időpontja: 2005.08.29
Üzeneteinek száma: 12148

csunyadiszno, ha kötekedős vagy bármilyen kedved van, szállj rám nyugodtan...engem nem zavar, csak a többieket hagyd békén...

2005. november 30 20:15:15

#18
M.V.

Csatlakozás időpontja: 2005.08.28
Üzeneteinek száma: 2670

<*Ezúton szeretném felhívni a figyelmeteket arra a teljesen nyilvánvaló
dologra, hogy a nick használata eleve valaminek az elrejtése.*>
Csunyadiszno?? Hüm....elég érdekes név ahhoz, hogy valódi legyen.
Akkor miről is beszélsz?? Ki elől, mi elől is bujkálsz?
Mert amit itt csinálsz ahhoz a valós életben nincs bátorságod, így a
névtelenség (álnév) homályába burkolódzva adod ki magadból a gyávaságot?
De ugye azt tudod, hogy az életben ettől, ugyan olyan gyáva ki senki maradsz?
<*Nem értem továbbá, hogy ennyire fejlett személyiségű, szókimondó igazságkereső
emberek miért kényszerülnek arra, hogy a problémáikat idegenekkel és névtelenül beszéljék meg.*>
Én meg azt nem, hogy ha ez neked nem tetszik, miért vagy itt?

2005. november 30 16:47:36

#17
ftcsrac

Csatlakozás időpontja: 2005.08.29
Üzeneteinek száma: 12148

köszi:))

2005. november 30 04:01:43

#16
puncstorta

Csatlakozás időpontja: 2005.10.12
Üzeneteinek száma: 1619

Johet az is......orommel fogom olvasni a gondolataidat...:-)))))))))

2005. november 30 03:49:18

#15
puncstorta

Csatlakozás időpontja: 2005.10.12
Üzeneteinek száma: 1619

Senki nem kenyszerul semmire. Ha nincs mas ertek benned, mint gogos megjegyzeseket tenni masokra, akkor jobb ha feldugod a nickeded a s...be. Vagy akarsz velem szemelyesen talalkozni, hogy egy kicsit elbeszelgessunk? Reszemrol semmi akadalya....

2005. november 29 20:13:01

#14
ftcsrac

Csatlakozás időpontja: 2005.08.29
Üzeneteinek száma: 12148

utolsó csalódás?..hátt...most a legutolsó egy ige napró, ami kb 1 perce történt...
me gakartam nyitni egy kisfilmet ami egy Barátok Közt paródia, de nem sikerült:(
Nemtudom, hogy ez kielégítő válasz volt-e, vagy sem...
csak azért, mert gondolhattál volna a legnagyobb csalódásomra is...

2005. november 28 02:13:06

#13
csunyadiszno

Csatlakozás időpontja: 2005.11.28
Üzeneteinek száma: 113

Ezúton szeretném felhívni a figyelmeteket arra a teljesen nyilvánvaló dologra, hogy a nick használata eleve valaminek az elrejtése. Nem értem továbbá, hogy ennyire fejlett személyiségű, szókimondó igazságkereső emberek miért kényszerülnek arra, hogy a problémáikat idegenekkel és névtelenül beszéljék meg.

2005. november 24 04:22:26

#12
puncstorta

Csatlakozás időpontja: 2005.10.12
Üzeneteinek száma: 1619

Orulok neked. Altalaban -szinte mindig- olyan emberek ele vet a sors, akiknek fogalmuk sincs, hogy mit jelent gondolkodni es ugy neznek ram mintha egy masik bolygorol jottem volna. Azt mar regebben kiszurtam, hogy te eszreveszed a pici reszleteket, erzekeny vagy az apro, rejtett dolgokra es meg is izleled oket. Ez egy ritka ertek. Vigyazz ra.
Termeszetesen igazad van abban, hogy nem lehet a kulvilag fele teljes mertekben megmutatkozni. Az olyan lenne mintha kiallnank a kivegzo osztag ele, es meg meg is adnank a vezenyszot a tuzelesre. Ez velem sajna sokszor megtortent mar, mert keptelen vagyok barmifele alakoskodasra, es sajna eleg eros bennem az igazsagerzet. Persze az igazsagrol mindig lehet vitatkozni. A bajt ugy probalom mostansag elkerulni, hogy ha nem lehetek onnmagam, ha nem mondhatom az igazat, akkor nem mondok semmit. Igy nem artok se magamnak, se masnak. Illetve magamnak artok egy kicsit, mert bennem reked egy csomo dolog, aminek nem kene es ami kesobb ugye meg sunyin behalozhat. De sajnos en is arra jottem ra, hogy ha nem azt az uniformist viselem, mint a tobbiek akkor igen hamar verpadra szavaznak. Itt egyaltalan nem szelsoseges dolgokra gondolok. Nem vagyok pank, skin head meg ilyesmi. Csak nem tudok nyalni a fonoknek, nem tudok mosolyogni arra aki a hatam mogott kibeszel, stb.
Erdekes ez a kettosseg benned, hogy gyengitenek is meg erositenek is a csalodasok. Kivancsi vagyok melyik iranyba fognak majd elmozdulni es megerosodni. Azt megkerdezhetem, hogy mi volt az utolso csalodasod? Vagy ez mar nem a forum temakorebe tartozik?

2005. november 23 06:35:53

#11
ftcsrac

Csatlakozás időpontja: 2005.08.29
Üzeneteinek száma: 12148

Szép vers...elgondolkodtató..."Es mit okoznak benned, hova vezetnek (marmint teged) a sikertelensegek, a csalodasok?"..hát...elsősorban elszomorítanak, de ugyanakkor önbizalmat és kitartást is adnak..."Egyszeruen sikerul magad moge dobnod oket, vagy szep lassan felzabalnak?" A kettő között...
Engem a környezetem nem befolyásol...bár attól függ, hogy milyen az a környezet...ha egy vidámparkban vagyok, nem úgy viselkedek, mint egy színházban, és fordítva.Ha valamit igazán akarok, meg is teszem, persze a szabályok megsértése nélkül. "De mindenfelekeppen megeri, mert amit bent lehet talalni....hat, az maga a csoda.
"...nekem nem biztos...nemtudom...Jó érzés lehet ilyen "rétegek" nélkül, de egyik napról a másikra, biztos nem lenne jó...a külvilág máshogy fogná fel az egészet, mintha nem is én lennék...és ez valamilyen szinten rosszul esne...

2005. november 22 23:03:19

#10
puncstorta

Csatlakozás időpontja: 2005.10.12
Üzeneteinek száma: 1619

Egy kis havat ide is szorhatnal :-)
Itt kuldom neked egyik kedvenc Szabo Lorinc (az isten) versemet. Probalom alkalmazni, de nagyon ritkan es nagyon rovid idore szokott csak sikerulni. A cime: Komedia. Hat, elvileg tudom kivulrol, remelem nem hibazok. Na szoval:

O parancsolt, en meg vitaztam.
O gyozott, es vesztettem en.
Igy ment ez sokaig, de most mar
tuljarok a vilag eszen.

Add meg, mondtam magamnak,
add meg ami az ordoge,
s amit megmenthetsz,
azzal indulj igazi celjaid fele.

Es megfogadtam a tanacsot,
es lettem konnyu es szabad.
Beallitottam helyemre
kulinak az arnyekomat.

Megbekeltem a butasaggal,
es teszem amit tenni kell.
Nincs ra idom, hogy nyomorult kis
csetepatekban muljak el.

Es ime, birom. Egyre jobban
birom ezt a komediat.
S mar egesz jol megferunk,
en es arnyekom ura a vilag.

Ha tetszem neki mosolyogva
meghajlok, s futyulok rea.
S ha leszamaraz, hodolattal
visszabodulok, hogy: IAA!!

Es mit okoznak benned, hova vezetnek (marmint teged) a sikertelensegek, a csalodasok? Egyszeruen sikerul magad moge dobnod oket, vagy szep lassan felzabalnak? Lehet, hogy ezt 15 ev mulva kene megkerdeznem?
Csak azert ostromollak ilyen kerdesekkel, mert erdekel, hogy masok hogyan es mit latnak a vilagbol. A kulonbozo kulso ingereket hogyan reagaljak le, mit kezdenek veluk, vagy kezdenek-e veluk egyaltalan valamit. Arra akarok rajonni, hogy mennyire befolyasolja egy ember szemelyiseget a kornyezete, hogy vissza lehet e jutni az alapokhoz, az igazi "en"-hez, a mazak, a vedofalak, az alarcok nelkulihez. Ezt a tiszta alapot probalom keresni mindenkiben, es termeszetesen megallas nelkul sajat magamban is. Es ez nem konnyu feladat, hiszen keresztul kell hatolni a falakon, le kell fejteni a letapadt retegeket. De mindenfelekeppen megeri, mert amit bent lehet talalni....hat, az maga a csoda.

2005. november 22 06:31:58

#9
ftcsrac

Csatlakozás időpontja: 2005.08.29
Üzeneteinek száma: 12148

Ez igaz...Ezt pont tegnap hallottam és ki akartam javítani magam, de Te már megtetted. Ha másnak rossz, attól nekem nem lesz jobb...Csak azt akartam kifejezni, hogy azért örülhetünk, hogy (szerintem) jó körülmények között élünk...én nem ismerlek titeket, de álatlában akinek van számítógépe ráadásul internettel...az nem nyomorog...A zöldike az már jó:)...az egy kismadár:)...hosszú történet...egy része annyi..hogy akármibe belekezdek..nem sikerül...a legapróbb dolgoktól kezdve, egész fontos dolgokig..na mind1...egy kis időjárásjelentés: Esett a hó Borsod- Abaúj-Zemplén megye É-K-i kisvárosában:))

2005. november 21 23:27:32

#8
puncstorta

Csatlakozás időpontja: 2005.10.12
Üzeneteinek száma: 1619

A masokhoz valo viszonyitas nem valasz a sajat eletunkre, a masok problemai nem hoznak megoldast a mieinkre. Attol nekem nem lesz jobb, ha masnak rosszabb. A beletorodes megoli a fejlodest. A kuzdes megoli az embert. Jo kis ellentmondas, nem igaz?Zoldike mondd, neked mi faj? Hatha lapul egy rozsaszin pirula a zsebem melyen....

2005. november 21 23:15:17

#7
puncstorta

Csatlakozás időpontja: 2005.10.12
Üzeneteinek száma: 1619

Edesek vagytok. Kosz a vigasztalo szavakat, nagyon jol esett. Hat, a "csaladomrol" inkabb nem meselnek. Van ugy, hogy az ember neha megakad, nem tudja merre tovabb, kicsit magaba roskad, elvesztett egy celpontot vagy eppen elerte azt, unnepel egy kicsit, de meg nincs ujabb, ami miatt ujra elkezdene magat epiteni belulrol. Elfaradt a kuzdelemben, amely egy percre sem hagy neki nyugtot. Mar nem tud hova menekulni, a mult valosagosan igyekszik befurakodni minden resbe, az ujabb elnyomas kepe felveri az alvot. Vajon meg tudom e magam vedeni? Vajon el tudom e kerulni a csapdakat? Vajon fogok e ujra serulni? Vajon fogok e ujra bantani? Megannyi kerdes, s a valaszokra kivarni az idot...hat talan az a legnehezebb. De mint minden, egyszer ez is veget er....csak mar tartanank ott.
U.I.: Bocs a sok suletlensegert, nem baj ha egy szot sem ertetek belole. Hat inkabb, remelem, hogy egy szot sem ertetek belole.....kivanom, hogy sose tudjatok meg mirol beszelek.
Puncsotok

2005. november 21 14:32:49

#6
(real) Psycho

Csatlakozás időpontja: 2005.08.29
Üzeneteinek száma: 8577

Nekem is volt sokszor világfájdalmam (olyan "engemsenkisemértésnemszeret" kor), de rájöttem, hogy ugyan mit aggódok, az élet rövid és ha úgy éjük le hogy a problémákon rágódunk akkor értelmetlen volt a létünk! Gondolj arra, hogy akinek a hétköznapi problémáknál sokkal, de sokkal nagyobb gondjuk van, még azok sem adják fel, mert nincs rá idejük. Mindig az ember saját maga dönti el, hogy vidáman vagy depisen él... Én az előbbit választom.

2005. november 21 12:39:27

#5
Donnus

Csatlakozás időpontja: 2005.09.15
Üzeneteinek száma: 34

Az életben én csak egyetlen dolgot tudok ami miatt élni kell... Ez a család. Néha teljesen reménytelennek érzem az életem, nem sikerül semmi, és azt kívánom hogy bárcsak meghalnék. De ilyenkor felvillan előttem a gyászoló családom képe, ahogy könny ül a szemükben és engem siratnak. Ezt nem tudnám velük megtenni, inkább szenvedek én egy rövid ideig a hétköznapok miatt, mint szenvedjenek ők, életük végéig, mert elvesztették szerettüket. Gondolkozz csak puncstorta, vajon te nem hiányoznál senkinek?

2005. november 21 10:09:05

#4
M.V.

Csatlakozás időpontja: 2005.08.28
Üzeneteinek száma: 2670

Mi ez a lehangoltság puncstorta? :(
Bizony van! Nekem legalábbis és Neked is ebben biztos vagyok! Elmondok röviden egy történetemet.
Júniusban kiderült, hogy magas , nagyon magas a cukrom. Ezt köszönhettem annak, hogy igen erősen sikerűlt megnövelnem a súlyomat. :( Nem roskadtam magamba, hanem döntöttem. Súllyal jött, súllyal mennie is kell a cukornak. Nekifogtam egy ésszerű, de nagyon komoly diétának és mára, 25 kilóval kevesebb vagyok és a cukrom is közelít a normális mértékhez.Semmilyen gyógyszert nem szedtem!!
Úgy éreztem/érzem, sok dolgom van még itt a Földön és szeretném látni, ahogy az unokáim is fenőnek.
Tessék optimistának lenni és mindent máskép fogsz látni!!:)

2005. november 21 06:58:58

#3
ftcsrac

Csatlakozás időpontja: 2005.08.29
Üzeneteinek száma: 12148

Nekem pl egész sokminden fáj...szerencsétlen is vagyok...de ilyenkor amikor elgondolkozok azon hogy milyen szar életem is van..akkor rádöbbenek, hogy másokhoz viszonyítva nem is rossz...nem vagyok hajléktalan, megvan a két lábam, nem szenvedek halálos betegségekben...

Előző oldal Következő oldal

Összesen: 542 (28 oldal)

Slide

1 2 ... 25 26 [27] 28

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó