Én meg még arra gondoltam amikor néztem ezeket a képeket, hogy valószínű ott is törvénybe foglatlák ezt, és meg kellett csinálni, pénz meg nem volt rá! Neked is igazad van, de itt-ott látszik, hogy a lépcsőt megcsináltatni sincs pénz, nemhogy erre.
hmm ..... nem a képekkel van baj. ez egy felvilágosító sorozat arról, hogy az emberek mennyire nemtörődöm módon viselkednek a mozgáskorlátozottakkal. nem hinném, hogy azért kerültek volna fel a képek, hogy a hülye jót röhögjön, hanem azért, hogy elszörnyedjünk rajta, hogy ez mennyire megalázó. felhívja a figyelmet arra, hogy tekintettel kell/kéne lenni a korlátozott emberekre, és elborzadni azokon, akik kiszúrnak velük, mert nem érdekli őket semmi ... az ilyeneknek csak gratulálni tudok. 

Engem rohadtul irritál az egyik kép
(Fentről 13. kép) Borzasztó, hogy mit művelnek a mozgássérültekkel... Ez nem vicces, inkább borzalmas, és visszataszító...
most komolyan a busz és a hordozható feljáró mér kiszúrás?
A busz azért, mert a buszba bejut a tolószékes, de a buszmegálló is följebb van a járdánál, nézd meg! A hordozhatót nem tudom, csak gondolom, hogy könnyű lehet (egy csaj tartja vidoran), vagy legalábbis nem elég súlyos ahhoz, hogy ne csússzon el, ha rágurul valaki.
Engem meg a virágtartós irritál, meg azok, ahol nagy lépcső van a végén, nem is egynél! Viszont a kép címe jó!
Összesen: