Linkek téma:

2026. június 9.
Ma Félix névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés

Partnerek

Add to Google

Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon

Kategóriák

Fórum témáim

Linkek

Linkek >> Hozzászólások

2010. március 13 12:33:59

Rajzoló

Csatlakozás időpontja: 2009.10.03
Üzeneteinek száma: 5867

Én meg még arra gondoltam amikor néztem ezeket a képeket, hogy valószínű ott is törvénybe foglatlák ezt, és meg kellett csinálni, pénz meg nem volt rá! Neked is igazad van, de itt-ott látszik, hogy a lépcsőt megcsináltatni sincs pénz, nemhogy erre.

2010. március 11 10:25:05

angyalka85

Csatlakozás időpontja: 2009.08.15
Üzeneteinek száma: 171

hmm ..... nem a képekkel van baj. ez egy felvilágosító sorozat arról, hogy az emberek mennyire nemtörődöm módon viselkednek a mozgáskorlátozottakkal. nem hinném, hogy azért kerültek volna fel a képek, hogy a hülye jót röhögjön, hanem azért, hogy elszörnyedjünk rajta, hogy ez mennyire megalázó. felhívja a figyelmet arra, hogy tekintettel kell/kéne lenni a korlátozott emberekre, és elborzadni azokon, akik kiszúrnak velük, mert nem érdekli őket semmi ... az ilyeneknek csak gratulálni tudok. SmileySmileySmiley

2010. március 10 18:43:24

Big W

Csatlakozás időpontja: 2007.12.27
Üzeneteinek száma: 146

Engem rohadtul irritál az egyik kép(Fentről 13. kép) Borzasztó, hogy mit művelnek a mozgássérültekkel... Ez nem vicces, inkább borzalmas, és visszataszító...

2010. március 10 16:34:00

bob1992

Csatlakozás időpontja: 2009.04.25
Üzeneteinek száma: 737

most komolyan a busz és a hordozható feljáró mér kiszúrás?Smiley

A busz azért, mert a buszba bejut a tolószékes, de a buszmegálló is följebb van a járdánál, nézd meg! A hordozhatót nem tudom, csak gondolom, hogy könnyű lehet (egy csaj tartja vidoran), vagy legalábbis nem elég súlyos ahhoz, hogy ne csússzon el, ha rágurul valaki.

Engem meg a virágtartós irritál, meg azok, ahol nagy lépcső van a végén, nem is egynél! Viszont a kép címe jó!

2010. március 10 22:56:45

Összesen:

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó